נשמה צהובה,בשבילך.
ה הנשמה הצהובה New member 27/2/14 #2 לא מבין איך הכלי הלא מאוזן הזה משכיב... וספה זה מאאאאגניב ללא ספק...ב"ל" על הקסדה של הראשון קצת בלבלה אותי,אחרי שראיתי את הכנף הקדמית של השני...הבנתי שזה לא בארץ.
לא מבין איך הכלי הלא מאוזן הזה משכיב... וספה זה מאאאאגניב ללא ספק...ב"ל" על הקסדה של הראשון קצת בלבלה אותי,אחרי שראיתי את הכנף הקדמית של השני...הבנתי שזה לא בארץ.
R Rון New member 28/2/14 #3 תבוא קח סיבוב ותבין. כמה אולדסקול עושה לב רחב שניה, עושה בוכנה צילינדר.. אתה מוזמן תוך כמה ימים.
ה הנשמה הצהובה New member 1/3/14 #4 ספר לי על זה...הסקול שלי יותר OLD משלך : יש אלבום תמונות שלם של השיפוץ שלי בפייסבוק... מסור ד"ש לגדעון...הדוקטור.
ספר לי על זה...הסקול שלי יותר OLD משלך : יש אלבום תמונות שלם של השיפוץ שלי בפייסבוק... מסור ד"ש לגדעון...הדוקטור.
ה הנשמה הצהובה New member 2/3/14 #8 הסתיים בתכלס לפני שנתיים,רק מערכת החשמל שהתעקשתי להתקין ועברה כל מיני שיפורים ,"עלתה" לאוויר לפני כחצי שנה. שיהיה לי ככה...מצב רוח טוב אני אעשה לה טסט בקרוב ויאללה לכביש.
הסתיים בתכלס לפני שנתיים,רק מערכת החשמל שהתעקשתי להתקין ועברה כל מיני שיפורים ,"עלתה" לאוויר לפני כחצי שנה. שיהיה לי ככה...מצב רוח טוב אני אעשה לה טסט בקרוב ויאללה לכביש.
ה הנשמה הצהובה New member 2/3/14 #9 50CC....היא בקושי זזה שהיא היתה חדשה...תגדיל ל90 ....או אז היא אולי תחשוב על לזוז.
E enigo New member 3/3/14 #11 דווקא בתור ילד בלי רשיון, ה-50 הרגישה ממש מהירה בשבילי השרון. אלוהים יודע איך לא התפוצצנו איתה בשבילים החוליים בין הפרדסים עם הגלגלים הזעירים (והעתיקים) והמתלים המגוחכים...
דווקא בתור ילד בלי רשיון, ה-50 הרגישה ממש מהירה בשבילי השרון. אלוהים יודע איך לא התפוצצנו איתה בשבילים החוליים בין הפרדסים עם הגלגלים הזעירים (והעתיקים) והמתלים המגוחכים...
ח חתול בלבול New member 3/3/14 #13 אני לא מבין למה הלבישו את המנוע הזה עכשיו אי אפשר להניח שקיות וארגזים בין הרגליים