נשמה מיוחדת במינה....

נשמה מיוחדת במינה....

חושבת וחושבת איזה וידוי יש לי לספר..... האם יש משהו שהוא בגדר וידוי משהו שהוא רק שלך כאילו ואתה שומר אותו לעצמך ולא מספר לעולם כזה כאילו?? .... מממממממממ... ובכן.... טוב אז בימים אלה.... הוידוי שלי הוא.. שאני אוהבת אותו... והוא מתוק של הלייף..... והוא סובל וזה כואב לי... ונהנתי לשמוע אותו אתמול ישן ולהביט עליו ועל השלוה הזו שלו בשנתו השקטה...ובאיזשהוא מקום אני שומרת עליו ככה מרחוק ...אבל בלב הוא נמצא .. מרגיע כשלא הכי שקט לי.... מלטף כשאני בוכה... כשאני חושבת לעומק הדברים .. הייתי רוצה אותו כחבר טוב .. מכל הרצונות שלי ומכל החלומות ... מישהו שאפשר תמיד לשוחח איתו על הכל..לספר לו לצחוק איתו.. כי כשמישהו יקר לך בלב הוא יישאר יקר - אצלי זה ככה בכל מקרה ואני רוצה אותו בלב לא משנה מה נעשה עם החיים שלנו כל אחד בנפרד...הואא תמיד יהיה שם בלב תמיד יקר

קרני

New member
וידוי שכזה... ;-)

מבחינתנו, כל שתבחרי לספר הוא בבחינת וידוי... תודה ששיתפת אותנו באהבה הפרטית שלך, בתקוות, ברגשות... למרות שלא ממש הבנתי אם הבחור הוא חבר טוב או חבר רומנטי, מאחלת לך שתמשיכי להיות עם אנשים שאת מרגישה איתם טוב, שאת יכולה לעשות עבורם טוב ש... את אוהבת :)) שיהיה לך יום נפלא @ @ J U

אנטוני

New member
חבר יקר איזו הערכה

מדוע יש את התחושה לאותו אדם עם כל ההערכה שלא משלים את התמונה של זוג יקר. מתנה גדולה להרגיש כך ולזכות באדם שזאת ההערכה כלפיו ואני בטוח שההדדיות מנצחת . מקווה שלא הבנתי נכונה ... ממממ....במי מדובר זה מבלבל נורא

למעלה