נשמה ב-700 ש"ח - מבצע!

נשמה ב-700 ש"ח - מבצע!

בעקבות ההודעה של קימבל, חשבתי שאני רוצה לתרום את הנשמה שלי למדע. אפשר כבר עכשיו, לא צריך לחכות עד המוות. למה שלא נתארגן ונייסד אגודת מקבילה ל"אדי" ונתרום את חלקנו? מעניין מה יעשו המדענים עם הנשמה? יטבלו אותה בצואה רותחת? ינסו לבדוק אם היא מתחלקת לשנים ויותר? האם יחזיקו אותן רק במרתפים או גם בקומות עליונות? האם ינסו להפוך כמה נשמות לזרחניות על ידי הוספת פיגמנטים? אולי ינפחו את הנשמות כבלונים? אולי יבשלו אותן 24 שעות לראות אם הם משתנים? אולי יצאו איתן לטיול "עבירות" בחוץ?

Kimbal1

New member
אפרופו נשמה (כבר סיפרתי את זה כאן?)

כאשר עלתה נשמתו של איינשטיין לעולם הבא, היא עמדה להכנס לגן עדן אלא שהשומר עצר אותה ואמר : "רגע-רגע! למה שתיכנס לגן עדן?" "מה זאת אומרת?" התפלא איינשטיין "אני אלברט איינשטייו" -"תוכיח!" -"מה, תוכיח?" -"תראה, אנשים יעשו הכל ויגידו כל דבר כדי להתחמק מגהינום - תוכיח לי שאתה באמת איינשטיין!" איינשטיין שלף עפרון ונייר , רשם מספר נוסחאות של תורת היחסות, השומר משתכנע ואומר "אוקיי, תכניס אותו." לאחר מספר שנים מגיעה נשמתו של פיקסו לשערי גן -עדן וכל הסיפור חוזר על עצמו. "תוכיח" "מה, תוכיח?" וכו' עד שפיקסו שולף עפרון ונייר, משרבט סקיצה של אחד מציוריו המפורסמים, השומר משתכנע ואומר "אוקיי, תכניסו אותו " לאחר מספר שנים מגיע ג'ורג' דאבל-יו בוש לשערי גן העדן "מי אתה?" "אני ג'ורג' וו בוש" "תוכיח!" "מה, תוכיח?" "תראה, אנשים יספרו הכל כדי להתחמק מגהינום - אפילו מאיינשטיין ופיקסו דרשנו הוכחות" "מי זה אינשטיין ופיקסו?" "אוקיי, תכניס אותו..." אומר השומר.

צודק,

שמעתי שיש נוצרים שמוכרים את נשמתם לשטן, יכול להיות שהוא משלם יותר ובטח גם מתייחס אל ה"סחורה" יותר בכבוד

סיטרא

New member
נועם יקירי, ../images/Emo45.gif

בעידן בו חורי האוזון באטמוספרה המתדלדלת שלנו גדלים וגדלים, אני מאמץ בחום את הרעיון שלך, הרי אין דבר מזהם יותר מאשר נשמות תועות המנסות לפלס את דרכן בינות לענני האוזון המסכנים, יבואו להם מדענים ואנשי שם, ויכלאו את נשמותינו בבלונים ססגוניים. הבעיה היא, מה יעשו עם הבלונים ?

למעלה