נשמה איך זה?
L liya11 New member 29/4/06 #6 בנות בנות בנות בנות ניסיתי לשלוח משהו חמוד ולא הצלחתי זה רשם לי "נשמה" וככה נשאר לא חשבתי שתגיבו לזה חחחחחחחחחחח
בנות בנות בנות בנות ניסיתי לשלוח משהו חמוד ולא הצלחתי זה רשם לי "נשמה" וככה נשאר לא חשבתי שתגיבו לזה חחחחחחחחחחח
ת תאירעות New member 30/4/06 #8 אתן חבורת משוגעות..../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רק מחכות שמישהי טטעה ותכתוב איזו שטות... שיהיה לכן שבוע טוב.
אתן חבורת משוגעות..../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רק מחכות שמישהי טטעה ותכתוב איזו שטות... שיהיה לכן שבוע טוב.
ל ל י ד ו ר י New member 30/4/06 #9 אבל מה אמרתי...../images/Emo7.gif בסך הכל אמרתי קוריצה מה רע בקוריצה פצ'ה פיצ'י קוריצה גוטה מורצה קוריצה קוקו קו קו קו קו קו קוריצה נפגעתי קשות אוי הלב הלב שלי
אבל מה אמרתי...../images/Emo7.gif בסך הכל אמרתי קוריצה מה רע בקוריצה פצ'ה פיצ'י קוריצה גוטה מורצה קוריצה קוקו קו קו קו קו קו קוריצה נפגעתי קשות אוי הלב הלב שלי
ת תאירעות New member 30/4/06 #10 את משהו...../images/Emo13.gif מה יהיה איתך? סתם צוחקת כייף לראות(וירטואלית) אדם עם שמחת חיים כמו שלך!!!
את משהו...../images/Emo13.gif מה יהיה איתך? סתם צוחקת כייף לראות(וירטואלית) אדם עם שמחת חיים כמו שלך!!!
ל ל י ד ו ר י New member 30/4/06 #11 בטח בטח../images/Emo3.gif תחזרי גם את ממגה בשעה כזאת וגם לך יהיו קוצים כמו שלי חחחחחחחחח לא סובלת ללכת לקניות אבל אין בררה מוכרחים בייבי שף בייבי שף לבשל זה כייף זה כייף בייבי שף בייבי שף לבשל זה כייף
בטח בטח../images/Emo3.gif תחזרי גם את ממגה בשעה כזאת וגם לך יהיו קוצים כמו שלי חחחחחחחחח לא סובלת ללכת לקניות אבל אין בררה מוכרחים בייבי שף בייבי שף לבשל זה כייף זה כייף בייבי שף בייבי שף לבשל זה כייף