נשל הנחש

נשל הנחש

חברים יקרים, אוטוטו אני מתנתקת מהאינטרנט, לא בגלל שנמאס לי מכם ('שתגעתם?), ולא בגלל שאני רוצה להוכיח לעצמי שאני לא מכורה (הקריז בדרך:), אלא בגלל כל מני דברים ידועים יותרופחות, ובראשם משבר גיל ה-30 שמתברר כאחלה דבר, ואני רוצה להשקיע את עצמי בעניין, בכדי שאחר כך לא אתחרט על שפספסתי את החוויה. ולמען האמת ההודעה הזאת נשלחת אך ורק בכדי להגיד שהטלפון שלי זמין (רוב הזמן), וכשאני יודעת איפה הוא, ושומעת את הצלצול - אני אפילו עונה, ואשמח לקבל אסמסים מדי פעם (למשל, אם מישהו עשה את הבלתי יאומן וכתב סיכום שבוע, או לספר לי שהנסיך/ הרוסי/ האיציק עומד להתחתן... או סתם כך), אז למי שעדיין אין, למי שאיבד, למי ששכחתי לעדכן (בזמנו, מה הספר החדש) ולמי שנכנס אדר: 068-584407 >ספל חמאה מקווה שרקמה אומנותית תהיה תחליף הולם<

spag

New member
מה זה משבר גיל ה - 30?

למה לא היה לי את מספר הטלפון שלך? את מתכוונת להגיע לטישים? <ספאג זורק שאלות ומקשיב להד עונהנהנהנה>

ספאג אג אג אג

משבר גיל ה-30 הוא משו כמו השיר של אהוד בנאי. עד עכשיו, כל הזמן אמרו לך חכה עד שתגדל, חכה עד שתהיה בן 18, חכה עד שתסיים את הצבא, חכה עד שתגמור את הלימודים, חכה חכה... ופתאום בגיל 30 בבת אחת אתה מגלה שזהו, נגמר הכל, כבר אין למה לחכות, החיים כבר כאן והם לא בדיוק מה שחשבת שהם יהיו. זהו בערך. למה לא היה לך מספר הטפון שלי? טישים - קשה לי להאמין, אבל תמיד יכול להיות. >ספל חמאה מחכה לחום (גבוה)<

spag

New member
אההה אג אג אג

קדם גגון, אחר-כך גן-חובה, בית-ספר, תיכון, צבא, אוניברסיטה, עבודה, דירה חתנה, ילדים, מילואים - אז מתי אני אספיק לעשות קצת חיים!? -יהודה אטלס מתוך "הילדה שאני אוהב"

תלוי מי

אני זוכרת שאחי נכנס לדיכאון, אבל אני לא זוכרת מה שהוא עשה. בעליש החליט שהוא עוזב את הבית (ואחרי שלושה חודשים חזר) ואלה כל האנשים שאני מודעת שעברו את המשבר, יש גם כאלה שזה בכלל לא נוגע בהם. איך אני מתמודדת - מתנתקת ממסיחי דעת וצוללת לעמוק. אני מודעת לכך שיש אנשים שיעדיפו דווקא את מסיחי הדעת השונים וימצאו משם נחמה, עידוד ושאר משינין ברֵעים, אבל לשם שינוי, אני מעדיפה שלא להדחיק, להנות מגובה הגלים, ממהירות זרימת הרוח ומהאנדרלין הכולל. יש דברים שווה לעצור ולשים לב אליהם, זה בהחלט אחד מהם, בעיני. האמת, ציפית שהוא יהיה הרבה יותר חמור, אבל השילוב עם המתנה של בעליש הופכת את כל העניין לקליל וחגיגי. >ספל חמאה נהייתה רעבה פתאום<

אהבתי את האנדרנלין ../images/Emo45.gif

ואני מתקרב למשבר הזה בצעדי ענק (עוד שנתיים בדיוק) נחיה ונראה

קראת את יהונתן גפן השבת ?

בדבריו יש מה שדומה לדבריך על העדפתך שלא להדחיק. לי הפורום עזר לצאת מנשל הנחש (הגדרה שלך). לך הוא כנראה עזר להתכונן אליו. בהצלחה ! וזיכרי: כשמחייכים נכנס יותר חמצן למוח

לא |תודה!|

לא קוראת עיתונים בכלל וגפן בפרט. אבל נכנסתי ללינק וקראתי. תודה. אני דווקא אוהבת להדחיק בדרך כלל, זאת מיומניות שאני שולטת בה כל כך טוב שזה כבר מתנקם בי... מדי פעם, לאירועים מיוחדים אני מוותרת עליה (כי בשלב מסויים כבר קשה להבין מי שולט במי). >ספל חמאה מחייכת<

Le Fay

New member
לאאאאאאאאאאאא!

טוב נו, יא ג-ד-ו-ל-ה, תסחטי את זה עד הסוף. שיהיה מועיל ולפחות קצת כייף, שתפתיעי גם את עצמך, שכשאת מוכנה תבואי אחרת (גם ככה אמות עEיך)

מה לא? תתפשטי!

יקירתי, אני שונאת הפתעות, אבל אם הן טובות ואני מגלה אותן בדיעבד - זה אחלה... הפעם אני יודעת בדיוק לאן אני הולכת (בעליש כבר דאג לי לחזרה גנרלית). הולך להיות כייף. האביב אוטוטו מגיע ועד הקיץ כל החיים לפני. להשתנות? אני כזאת פאקאצה שאין לי למה להשתנות... מה גם - עד שהתרגלתי אלי, ועכשיו סופסוף יש לי זמן להיזכר בעצמי, והתגעגעתי. >ספל חמאה מצרפת |חיבוק גדול-גדול| (אבל עדין, אני לא רוצה להרוס לך את הכנפיים)<

Le Fay

New member
לפקודתך! שהצרות של כולנו יתפוגגו

באותה מהירות שהבגדים שלי נושרים לחול
וואללה הולך להיות כייף! שומרת לך פיסת חול לבן ומים, אפילו שממש קשה לשבור שם (שלושים או כל דבר אחר). נ.ב. הכנפיים שלנו כל כך יותר עמידות ממה שחשבנו... את כבר יודעת. ואם אפשר להועיל במשטחי המראה, תעשי קולות!

pinkli

New member
היי ספל!

גם שלא יצא לי להכיר אותך מקרוב, אצטער בחסרונך.. וכשאגיע לארץ אשמח לפגוש אותך (פרוטקציה לאחות של מני..?) בהצלחה לך והרבה אור
לי(וגול)

ויטמין פי

זה תמיד טוב! וכשתגיע לארץ אני אגיע לאן-שזה-לא-יהיה לפגוש אותך. >ספל חמאה מבטיחה בעמ<

pinkli

New member
../images/Emo140.gif

איזה כיף.. (אני מקווה להגיע בסוף יוני, תחילת יולי.) יום טוב לך --לי--

ברוריה2

New member
גדולה! נהניתי מכל מילה שלך >עד כה<

>מיד אחריך מגיעה לצומת, אם כי, לא נראה לי במשבר גדול (הוא כבר הגיע לי בגיל 10 כשהבנתי שמתים בסוף וששום דבר לא נשאר..)<

למעלה