נשלטת

19 נועה

New member
נשלטת

ביום הולדתי ה-17 קרו שני דברים שהתחברו אחר כך. המתנה של דודה ליזה: מחבט טניס מקצועי וקופסת כדורים. מתאים לדודה ליזה לנהל את חיי המשפחה ומזמן היא מנג'סת שקצת ספורט לא היה מזיק לי. והשיחה עם החברות מאוחר בלילה. שאלת המפתח הייתה עם מי הייתה כל אחת מוכנה ללכת עד הסוף. אני בחרתי את המורה להתעמלות של הבנים. ודרך אגב ציינתי שהיה לי כבר חבר ובסוף כבר הייתי. -מי החנון ההוא ? -הוא חנון, אני חנונה. הסתדרנו... החורף חלף ובאביב נמאס לי לראות את המחבט הזה שלא מסתדר לי בשום ארון. החלטתי ללמוד טניס. קבעתי עם מורה שפרסם מודעה במועדון ספורט. לא תאמינו. המורה להתעמלות של הבנים בשכבה ! בחור כהה שיער כהה חלק, חזה רחב, קצת שעיר. שני שיעורים ועוד לא למדתי איך להחזיק נכון את המחבט. הוא מנסה להסביר, נוגע בזרועי, ניצב כמה סנטימטרים מאחורי, נוגע לא נוגע. אני חשה את שיער רגלו נוגעת ברגלי. חוזרת הביתה רטובה. השיעור השלישי ביום ששי אחר הצהרים. המועדון ריק מאדם. במקרה לבשתי חולצת טי לבנה קטנה ממידתי. גם לא יכולתי לדעת שהוא רב עם החברה כבר שבוע וכנראה נתון למתחים. חוזרים לנקודת ההתחלה. איך מחזיקים את המחבט. אני נעתי טיפה אחורה ונצמדנו. לשניה. הוא קפץ הצידה, מביט בי משונה כזה ושואל - אין לך חזיה ? אחרי כמה שניות פלט שהוא לא יכול להמשיך את השיעור והשאיר אותי ככה. כמו טיפשה לבד במגרש לא מבינה מה עשיתי לא בסדר. התעשתי והחלטתי לגשת אליו. אולי אבקש סליחה. נכנסתי לחדר שלו. הוא ישב מאחורי שולחן. לא חיכה שאסביר את עצמי ויש תקף. - את עשית את זה בכוונה ! - ממש לא. לא חשבתי ש...דמעות, הבכי פרץ עכשיו הוא עומד לידי. מנסה להרגיע. לוקח ידי בידו. מחייך. אני נרגעת. נכבשת על ידי אותו חיוך. - אתה גבר מושך ולא התכוונתי שזה יקרה... - מה לא התכוונת שיקרה ? - אתה יודע....הפטמות... - הוא בוחן את גופי, כאילו רק עכשיו מגלה...תרימי את החולצה, פוקד במפתיע. אני מרימה בצייתנות, חושפת אותן לפניו. הפטמות בולטות וקשות. - זו הייתה תגובה טבעית. לא התכוונתי. - את עשית את זה בכוונה! עכשיו אותו משפט נשמע אחרת. הנהנתי בהכנעה. - מגיע לך עונש ! - כן. אמרתי בהכנעה, מחזיקה עדיין בחולצה המורמת. - את חושבת שמכות בישבן יהיו עונש הולם ? - כן - תורידי ! אני באה מבית ליברלי ומעולם לא קיבלתי מכות בטוסיק. לא יודעת מה אני עומדת להרגיש אבל מוכנה לכל מה שיציע. מורידה מכנסיים קצרים ותחתונים ומתכופפת אל השולחן. עוצמת עיני. פ א ף ! כאב חד. פ א ף ! פ א ף ! פ א ף ! אחרי השני איבדתי תחושה. לא ממש כאב אבל הייתי כולי שם. דמי זרם במרץ ואני חושבת שהייתי אדומה מאוד. הוא הפסיק. - את יפה ! - תודה ! - היית פעם עם בחור במיטה ? - כן - היית רוצה אתי ? - כן - איך את רוצה ? - איך אתה רוצה ? - תתפשטי. אני פותחת עיניים, מתיישרת ומסלקת את הגופייה, נעלי הספורט, גומרת להסיר את המכנסיים והתחתונים. הוא לא מביט, עסוק בלנעול ובלסגור את תריסי החלון. החדר נעשה אפלולי. - בואי לכאן! בצד השני של החדר יש מיטה מתקפלת פתוחה. אני משאירה את בגדי מקופלים על השולחן ובאה. - תפשיטי אותי. אני מפשיטה אותו. מזמן לא שיחקתי בבובות אבל נזכרת איך הייתי מלבישה ומפשיטה אותן. רק שלבובה הזו יש חזה שרירי ושעיר ואני לא מתאפקת מלתת לו נשיקה בחזה. מכנס ההתעמלות מוסרים בידי הרועדות. בתחתונים בליטה. אני מתרגשת מאוד כשאני מניחה אצבעות בצדי תחתוניו ומקלפת כלפי מטה. זה כהה וגדול. בשל הפרש הגובה זה נמצא מול בטני. אני מחבקת. רוצה את פניו. מנשקת אותו בפיו. ידי מקיפות את מותניו חשה את לחלוחיות הזעה. שיער גופו הנוגע בגופי יוצר תחושה מחשמלת. - לא אמרת לי איך את רוצה את זה ! - איך שאתה רוצה ! לא מבינה למה אני צריכה לקבוע אם אני לא יודעת איך הוא אוהב לעשות את זה. - תשכבי ! אני מצייתת. הוא מתיישב לידי. כפות ידיו הגדולות מכסות את שדי הקטנים. הידיים נעות מבלי להחליק, מועכות ומסובבות. מתרוממות וצביטה בשד שמאל. - איי ! - כאב? - לא כל כך. כתגובה אני זוכה לצביטה דומה בחלק התחתון של שד ימין. כתם ורוד וסומק מתפשט בשדי הלבנים. - עוד ? - כן ידיו חוזרות לטפל בשדי אך עכשיו ביותר כוח. הוא לוחץ מועך ומרפה. צביטות. לא מחכה לשמוע אותי נאנחת ושוב מועך ומסובב. - מעניין אם כבר רטוב לך הכוס ! אומר בקול חד גוני, פושק את רגלי נשכב על חזהו, פניו מול ירכי. אצבע גסה חודרת, נעה מעלה ומטה ואחר כך בתנועות פנימה והחוצה. מסיג את האצבע ומגיש לפיו. - מוכנה לזיון ? - כן - לא שמעתי ! - כן. אני מוכנה ל... - מוכנה למה ? - לזיון, אומרת בקול נמוך. - תגידי בקול ! - אני מוכנה לזיון ! עיניו בתוך עיני ואני מבינה שאני צריכה שוב לומר – אני רוצה שתזיין אותי !! רוצה מאוד ! כשהוא רוכן מעלי אני שוב עוצמת עיני. זה גדול קצת. יכאב ? לא כואב והוא חודר בעדינות. ס"מ אחר ס"מ. כשאני מכווצת הוא עוצר, מחכה שארפה ושוב ממשיך. עמוק בתוכי. אני מחבקת את גופו ועיני צדות את עיניו. הוא מתחמק - אני רוצה שתביט בי בעיניים. ! הוא מביט ומתחיל לנוע. עינינו נעולות רגע ארוך ואני לא מעיזה אפילו להיאנח מהעונג למטה. חשה בידי את שרירי גוו ואת הזיעה. הוא מאיץ ומגע העיניים ניתק. אני נאנחת ומתנשמת והוא מאיץ. גם נשימתו נעשית כבדה. אני לא יכולה שלא להיאנח ומשמיעה אנחות רמות והוא דופק עכשיו במרץ רב. כל גופי שם ואני מתפתלת תחת גופו הכהה והנה זה בא. אורגזמה מתארכת...אאאאא...הוא ממשיך לדפוק כאילו מנותק ממה שקורה אצלי ובשלב מסוים מוציא אותו. אני חשה את הזרם החם על בטני ושדי. יד לאה מתרוממת לנגוע, מורחת את הזרע על השד ועל כתפי. השיעור לא התחדש ולא קבענו מועד לשיעור נוסף. כנראה שהבין שאני תלמידה בבית הספר. כשהתקשרתי אליו אחרי עשרה ימים הודיע ביובש שהוא לא יכול ללמד אותי ונתן לי פרטים של מורה אחר. בקיץ שמעתי רכילות שהמורה להתעמלות עומד להתחתן עם דוגמנית ידועה. אחת הבנות הזכירה לי את מה שאמרתי עליו במסיבה ההיא. אמרתי שאני לא זוכרת, לא זוכרת מה אמרתי ולא זוכרת את המורה להתעמלות. שיקרתי., אני ילדה רעה ! מגיע לי עונש !

bugbuster

New member
הנשלטות עושה לי פחות, אבל ההזדיינות

גרררררררררר, גרררררר, גררר

אוף.......

הזכרת לי עכשיו עד כמה כיף זה לעשות פעילות גופנית... זעה, שרירים מתוחים, בגד שנצמד לגוף... נעלי סניקרס, חצאית טניס...וואו פשוט וואו...

למעלה