נשלטת פומבית

RubenJones

New member
נשלטת פומבית

זקוק לנשלטת פומבית שתדע ליהנות מהופעות, צילומים וגם דברים פרטיים יותר. R

newcharm

New member
מגרדת פרטית

זקוק למגרדת כזאת של גבינות צהובות (ביחוד פרמז'ן), קטנה וחזקה. NC

אייבורי

New member
חבקנית היברידית

זקוק לחבקנית חלקה קרירה עם רגליים קפואות לתקופת החורף. אייבורי

חזק!

+כוסברה

RubenJones

New member
לגיטימציה רגשית

בושה וחרפה : ) אין לכם לב - אתם מדברים על שטויות ואוכל במקום להבין את המצוקה של ''הפרעה אקסטרוברטית גבולית''. עדיין חושב שעדיף שאופיע במועדונים, אצלם סרטי סאדו פרועים וגם אעשה מזה כסף, מאשר שאהיה רוצח או פקיד. לפיכך, הניחו קצת לשיחת הטרקלין ולכו לצוד עבורי. פרס נאה, כמובן, למוצא/ת הישר/ה. R

R - אתה צודק לגמרי שלא צריך לעשות צחוק

אבל באותה נשימה הייתי מציעה שאולי תספר קצת על עצמך, פרט יותר מה אתה מחפש ולאיזה מטרה. ואז יש יותר סכוי שתמצא.

RubenJones

New member
יותר פרטים, יותר סיכוי וכו'

מיכלי, קוהינור, תודה על התגובות הענייניות. אנסה להכניס סדר בדברים: ראשית, קוהינור, את מכירה אותי ולא מהיום. למעשה, מי שרוצה להיווכח ברצינות כוונותי, מוזמן/ת לדבר עם קוהינור. באותה נימה, קוהינור יקרה, יש לך קצת יותר מדי חיים פרטיים, מכדי שתוכלי לרוץ איתי את ההרפתקאה הזו, של הופעות וריצות בין מועדונים ברחבי אירופה ואולפני צילום. אם אני טועה, את מוזמנת להעמיד אותי על טעותי. כעת מיכלי, אנסה להרחיב, כפי שהצעת: אני שולט ותיק ומנוסה, פומבי, שרוצה לעלות לליגה העולמית. זה אומר סרטים, צילומים, הופעות במועדונים בארץ ובחו"ל. מי שרוצה לרוץ איתי כך, חייבת להיות משוחררת מכל מיני ''מטעני צד'', כגון גירושים+ילדים ואקס, או פחדים לגבי ''מה תגיד המשפחה''. להיות אקסטרוברט/ית זה לא פשוט וגם לא תמיד מחמיא. זה סוג של דרך חיים ונחוצה לי זו שמבינה כי זו גם דרך חייה. , בפועל זה אומר - ייצוגית (לא בהכרח מלכת יופי אבל בעלת נוכחות בימתית), זה אומר גם נכונות ל-24/7, ידיעת אנגלית וחוש הומור מפותח יחסית. אני יודע שאני מבקש הרבה, אבל סופו של דבר - אני גם מציע הרבה. R

kohinoor

New member
אשמח....

לשמוע פרטים נוספים. אבל, דבר ראשון אני עמוסת עבודה עד ינואר. ושנית, רק בתנאי שראובן לא מאלץ אותי להיות על עקבים ;)

העקבים זה רק בזמן ההופעה. תורידי אותם מיד

אחרי. אני לא מצליחה לדמיין הופעה כזו, ושתופיעי שם עם נעליים שטוחות. זה לא לעיניין.

למעלה