נשלח זה עתה.

tygger

New member
אוקי, אני מבין את כוונתך, אבל...

אני לא מדבר על הילדים האלה. דברים כאלה יש בכל מקום ואין מה לעשות בקשר אליהם. אני מדבר על ילדים כמו אחי הקטן וחבריו. הוא לא מעשן. בן 14. מתחיל את חיי הלילה שלו, מגלה את נפלאות היציאות עם חברים וחברות. למה לכל הרוחות הוא צריך לגלות את זה כבר עכשיו שהוא לא יכול לחזור הביתה בשעות אחרי 12 בלילה ביום שישי? הוא פשוט מוגבל מבחינת הנסיעות. מוניות שירות הרי לא קיימות בכרמליה וכל מונית שתיקח ממרכז הכרמל הביתה יגבו ממך מחיר מופקע. יותר מפעם אחת אני כבר התיצבתי למטה למול נהג המונית ודרשתי לראות את המונה שלו לפני שמישהו (הוא או חבר שגר מולנו) ישלם לו אפילו שקל. במידה והמונה לא פעל (וזה כמובן קרה יותר מפעם אחת) אז התעריף נקבע על ידי. בכל אופן, זאת היתה כוונתי בנושא. אני לא מדבר על ילדי טרמפ הלחץ ברמזורים אלא על אלה שאין להם ברירה בקשר לתפוס טרמפ. ללכת ברגל? הצחקת אותי. ילד הולך לסרט. למה ההורים כל פעם צריכים להתארגן על הסעות מיוחדות (זה מסיע וזה מחזיר) למה אין אוטובוסים מהקניונים? רק משם חזרה אל ציר הכרמל לדוגמא. שיפעלו רק כאשר הם מלאים עד רמה מסויימת. לפי דעתי אם יציבו שניים רק אפילו בכל סיום הצגה ב12 בלילה ביום שישי ותהיה לכך מודעות אז אנשים כן יעלו על זה. מחשבה...

gilshl

New member
ימי הדיקסי הנושנים?

או האחר פשוט שכחתי את שמו של המועדון. כן אבל שוב זה לא כרוך רק באוטובוסים עצמם, מה עם אבטחה וכו´ תראה אתה רואה את הצד של הילדים, אני רואה את הצד של העיריה/אגד. SORRY ITS NEVER GOING TO HAPPEN

../images/Emo45.gif אני מסכים!

מה גם שאוטובוס 31! שעובר בהרבה מקומות צריך לפעול לפחות עד 10 . אני שגר בשפרינצק אחרי 7 צריך לתמרן בין כמה אוטובוסים. והמוניות מכרמליה ??? זה משו נורא! הן גובות 20 שקל! ואי אפשר כל יום לחזור ברגל. הגמד

tankgirl21

New member
המממ....

אם אפשר להדחף אבל רק אם אפשר... אני עדיין נחשבת מאותם הילדים אמנם בת 21 אבל עדיין תופסת טרמפים וזה פשוט נכון למה לשלם אם יש לי אלטרנטיבה אמנם לא כל כך בטוחה מישהו עלול לקחת אותי לאיזה פרדס נידח ולאנוס אותי, לרצוח אותי ולהתעלל בגופה שלי (לא לפי הסדר הזה דווקא) reneg שלא יעלו לך רעיונות חוצמזה שכבר הסכמנו שאני קורבן קשה... anyway התופעה הזאת צצה מתישהוא והיא לא תסתיים בקרוב לצערי או שלא...

gilshl

New member
זה מתחיל בחינוך בבית

קלות הדעת הזו נובעת: א. מהבטחון המפורז של אותם נערים/ות. ב. אולי עייפות של ההורים מלהתעסק עם אותם מתבגרים. ג. זה גם קשור למה נמר (DAME כמה שאני שונא לעברת את השם שלו) עם התחבורה הציבורית. ד. אם החברה שלנו היתה קצת יותר איכפתית לא היינו מגיעים למצב נורא שכזה שנערה תסתכן כך בשביל להגיע הביתה.

tankgirl21

New member
נערה???

א. אל תסתבך פשוט תקרא לו טייגר ולא טיגר כמו שהוא מתעקש ב. חינוך לקוי זאת באמת הבעיה, חברה רעה גם כן. ג. הילדונים האלו - נראה לי גם רוצים תשומת לב ממישהו או שזה עוד דרך להראות לכול החברים שלהם שהם "קולים". לדעתי הפתרון צריך להיות פשוט ההורים צריכים לגלות יותר איכפתיות וגם הרצאות בבית ספר (או משהו כזה) לא יזיק. אני יודעת שאין לי מבה להגיד בעניין בגלל שאני תופסת טרמפים אבל שיהיה.

איזה חינוך לקוי ?

יש הסברה שעוברת מביצפר לביצפר ומסבירה כמה שזה רע לתפוס טרמפים. כששאלתי אותם איזה ברירה אחרת יש לי (במהלך ההרצאה) הם אמרו לי שאין ברירה. זאת אומרת שבגלל שאני עדיין איני זכאי לרשיון נהיגה, נגזר עלי להשאר בבית בערבים. הגמד

למעלה