נשלח זה עתה.

tygger

New member
נשלח זה עתה.

עקב שאלות חוזרות ונשנות מצד האנשים, החלטתי כי הגיע הזמן לשלוח את הדבר הבא. בתקווה שהתגובה תהייה חיובית, אולי נוכל לשטוח את שאלותינו אל מול גורמים מוסמכים (תמיד אומרים לי את זה ואין לי שמן של מוסך מה זה אומר... אבל זה נשמע סמכותי וטוב.) _____________________________________________________________________ מר עמרם מצנע היקר. ראשית אפתח בברכת יום טוב ובהצלחה בהמשך דרכך המסתמנת בפוליטיקה. אשמח באם רוח חדשה תפרח ותעזור למדינתנו להתפתח. שמי אופיר ואני משתתף בפורום חיפה אשר נמצא באתר תפוז. הייתי מעוניין ברשותך לשני דברים. הראשון הינו שימוש בלוגו של העיר המצורף לתכתובת דוא"ל זו לשם לוגו הפורום. השני הינו בקשה מעט שונה. כפי ששמנו לב, עיריית חיפה מעוניינת בהידוק הקשר בין התושבים ובינה. אשמח מאוד אם תוכלו, אתה או נציגי העירייה לצפות בפורום חיפה ואולי אפילו להגיב על חלק מהדברים. לפי דעתי אנשים ישמחו מאוד לשיתוף הפעולה וכן הדבר יוכל לעזור לתושבי העיר היות וחלקם הפעיל בפורום הביעו יותר מאחת את התענינותם בנושא שיתוף גורמים מצד העירייה בפורום. לפי דעתי, אפילו אחת לשבוע ניתן יהיה לבצע כניסה פשוטה לפורום כל מנת לענות אולי אך ורק על מספר דברים ואולי אף להשתתף באופן פעיל. היות והפורום עדיין בתחילת דרכו, נשמח על שיתוף פעולה מצד העירייה. אשמח על תשובתכם. בתודה מראש. אופיר גולן מנהל פורום חיפה.

raistlin23

New member
עלה והצלח .....

אבל לא נראה לי שהם יבואו :) בכל מקרה אחלה ניסיון

tygger

New member
תמיד שווה לנסות :)

תודה. בוא נקווה. זה בוודאי לא יזיק.

raistlin23

New member
לא חשבתי שזה יזיק....

ובגלל זה אמרתי עלה והצלח.... בכל אופן בקשר ללניק - הוא יגיע ברגע שיהיה לי זמן להתחבר בבית :( ובקשר למירק אנלא יכול להסביר מפה... אבל תנסה מידי פעם להתחבר וחפש אותי שם - קוראים לי raistlin- שם :) וגם אם אתה לא רואה אותי שם תנסה לעשות msg raistlin- y0 dude or what ever/ ואם אינ שם אני יענה לך ויסביר לך :)

tygger

New member
טוב נו.

אגב EFNET נכון? רק כדי לדעת שאני לא טועה. ומתי אתה שם?

raistlin23

New member
כן זה הסרבר.....

וכנראה אני אתחבר בסביבות אחד אחד וחצי - שאני אחזור מהעבודה....

Rגמן

New member
../images/Emo45.gif בהחלט מתאים!

ניסוח טוב. בערך. איפה הכתובת של הפורום? עכשיו אנו יודעים איך קוראים לך!!!
אז מה אתם חושבים? הם יגיעו? נשמע מהם? להכין שאלות/עגבניות/ שלטי מחאה? כל הכבוד על היוזמה.

tygger

New member
הממ, יש צדק בדברים האלה.

אבל אני מניח שהם ילדים גדולים. הם יכולים למצוא את הכתובת של האתר לפי דעתי. מקסימום אם לא אז הם יכולים לשלוח לי אי מייל חוזר ולשאול.
my bad...​

gilshl

New member
אם יורשה לי

היות ואתה פונה לאיש ציבור, שנינו יודעים שאם במקרה וכן מישהו יענה, זה לא יהיה בהכרח אדון מצנע או אחד מחברי המועצת העיר אלא אנשי יחסי ציבור, אמנם יש סיכוי לא גדול שהם יענו אך לא בדרך הרצויה אלא כדי לנצל כאן את הבמה ככלי לפוליטיקה, כנראה שכבר כולנו יודעים את התשובות שנקבל. כך שלפי דעתי אין הבדל בין תוכנית הרדיו של אדון מצנע לבין השתתפותו בפורום (חוץ מאפשרות אחת אולי אני פסימי אבל כנראה שלא מצנע הוא שיענה כי כרגע הוא עסוק). בעצם יהפוך הפורום את מהותו מפורום חברתי אזורי לפורום של יחסי ציבור/ פוליטיקה או בעצם לפורום התוכנית של מצנע.

tygger

New member
ולכן אני פה.

חרב המחיקות תרחף מעל כל הודעה אשר לא תמצא חן בעיניי. בתמורה לפירסום פה הם ישתתפו זה הרי ברור. אבל כל תשובה שלא במקום (כמו פירגון עצמי למסעות הפירסום) תימחק מפה מיידית. פה זה לא דמוקרטיה
אחח, איזה כיף בדיקטטורה שלי.

GALI02

New member
חחח ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יהיה ממש נחמד אם המכתב שלך ייזכה לתשובה כלשהי... אבל אני בספק אחלה יוזמה בכל אופן

gilshl

New member
וכאן בדיוק הבעיה, לא אתה ספציפית

אלא כל תשובה שתתקבל חצי ממנה תצטרך למחוק או לצנזר, היות ואינך יכול לערוך את ההודעות (כך הבנתי), התגובות תמחקנה, אל תשכח כמעט כל משפט של פולטיקי או יועץ תקשורת יכול להשתמע בשלושה אופנים!!!!

tygger

New member
כמו שאמרתי.

אני רואה בכך כאתגר. הן בשבילי והן בשבילהם. לפי דעתי הם יכולים להבין ולתת מספר תשובות. יש פה כמה שירשורים שלפי דעתי הם ממש יכולים לרשום תגובה או שניים (לפחות) אליהם. אני לדוגמא הייתי רוצה לדעת למה לא מוסיפים עוד אוטובוסים בשעות הערב בחיפה. לדוגמא בכרמליה אין קו ביום שישי מעבר ל11 בלילה. ילדים צריכים לחזור בטרמפים. אז למה לעירייה לא אכפת? מה? כולם שם כל כך אטומים ובודדים בלי ילדים? לא נראה לי. אז למה לא עושים משהו בנידון?

gilshl

New member
מה, אין כמו חיפה, אתה רותה להפוך

אותה לת אביב, השתגעת הרי שנינו יודעים בגם את זה בקושי מרשים, נותנים לך אצבע אתה רוצה את כף היד

tygger

New member
../images/Emo12.gif אתה מוכן לחשוב לפני "שלח" ?

מה הקשר בין אוטובוסים לילדים ביום שישי בערב לבין תל אביב?!? אז אולי תל אביב היא המודל לחיקוי. אז הילדים החיפאים שווים פחות? זאת הכוונה שלך?

gilshl

New member
זו בדיוק המציאות לא אני ובטח לא אתה

הם אלו שיקבעו, אלא הכסף מדבר, לא משתלם להפעיל קווים באזור "רדום", תנסה ותתקשר לאגד, זו התשובה שתקבל, אני אמנם מקצין או לא חושב לפני "שלח", אבל אני מציאותי, כסף מדבר במיוחד במדינת ישראל. הלבטים כדי שיהיו אוטובוסים הם: אוכלסיה מספקת המשתמשת בתחבורה ציבורית, מה עם ביטחון לאותם אוטובוסים, אמנם חיפה אבל בכל זאת, אז גם מאבטחים עוד כסף, הילדים של היום יכולים לעשות את מה שהילדים של אז עשו ולנסוע במונית כולם יחד מממ.... פתרון אחד. לא בכל הארץ יש אוטובוסים בימי שישי, כמובן שבת"א כן (חברת דן), אבל שכחת דבר אחד קטן קטן חוץ מאגד אין לך פה עוד חברת אוטובוסים, תתעורר מה שלא משתלם לא יהיה. "ילדים קטנים". הילדים האלו גם אם יהיו אוטובוסים יסעו בטרמפים, ילכו ברגל, שכחת כמה פעמים ראית ילד שמעשן סיגריה שגדולה מהפרצוף שלו. הם לא חושבים על להגיע בשלום הביתה עם תחבורה ציבורית (מונית ביום שישי), אלא למה לשלם אם אפשר לתפוס טרמפ, "ואויש אין לי מספיק כסף" כמו כל ילדון ששאלתי ברמזור, אבל כסף למרלברו יש לו (כשאני לא מרשה לי במחירים של היום), על זה לא חשבת. חשבתי שבתגובה הקודמת זה היה ברור אבל הנה קבלת התגובה הזו.

למעלה