נשכו לי את הכלב

• פותח הנושא foxio
  • פורסם בתאריך

foxio

New member
נשכו לי את הכלב

אני וכלבי טילנו ברחוב ופתאום מאחת הגינות יצא כלב לא קשור ותקף אותו. הוא נורא מסכן ובקושי מוכן לצאת עכשיו מהבית. הוא בערל בן שבעה חודשים. מישהו יודע מאיזה גיל כלבים לומדים להגן על עצמם? אני לא רוצה שהוא יהיה תוקפן אבל שיוכל להגן על עצמן כשתוקפים אותו.

be_roo

New member
זה לא עובד ככה

כלב זה לא ילד שאתה יכול ללמד אותו אומנות לחימ ולהזהיר אותו "להשתמש בזה רק להגנה". אל תנסה ללמד את הכלב שלך להגן על עצמו, הסיכויים גדולים יותר שהוא לא יותקף אם הוא "לא יחזיר". אם כלב שמותקף תוקף גם הוא התוצאה היא קרב ארוך וקשה להפרדה. קח את כלבך לוטרינר, נסה לאתר את בעלי הכלב התוקף וספר להם את שארע ודרוש מהם להשגיח על כלבם.

foxio

New member
דיברתי עם הוטרינר

וגם עם בעלי הכלב הבעיה היא לא "לאמן את הכלב" להגן על עצמו. רק רציתי לדעת באיזה גיל הוא מספיק בוגר להגן על עצמו. כי עכשיו הוא עוד גור והוא לא יודע מה לעשות כשכלב אחר תוקף אותו. הוא בדרך כלל מנסה להסתתר מאחורי, רק שבמקרה הזה הוא לא הספיק דרך אגב היום הוא כבר קצת התאושש והסכים לצאת מהבית בלי שסחבתי אותו החוצה

bilbolim

New member
אצלי

הפינצר שלי רק מתגרה בכלבים מציוואוה ועד דני ענק וכבר חטף הרבה פעמים מכות מכלבים משוחררים ועוד אף פעם לא הגן על עצמו, משחק אותה גבר קטן. והגדול גם מתגרה ומתי שכמעט הביאו לו ביס הוא קפץ לי לידיים ונתן צרחה שכל השכנים שמעו ואפילו הכלב הענקי שתקף אותו נבהל וגם הבעלים שרצו ותפסו אותו מהר למזלי הוא גם לא נפגע, הוא פשוט, שהוא נכנס לפאניקה הוא צורח ורץ לאמאלה שתשמור עליו, יש את המפונקים הקטנים כמו שלי יש שלא יודעים להגן על עצמם מכלבים אלא יודעים לשמור רק שזה נוגע לאוכל שלהם כמו קוקי השמנמן שלי, מי שייעז להתקרב לו לקערת האוכל יחטוף ביס (כמובן הפינצר)...

למעלה