נשירת שיער

נשירת שיער

בשנה האחרונה אני סובלת מנשירת שיער איומה שהחמירה מאוד בארבעת החודשים האחרונים. נאמר לי שהנשירה נובעת מלקיחת הגלולות ברצף. (וזה בנוסף להשמנה!!) מה ניתן לעשות? ניסיתי להוסיף לתזונה קטניות.

נעמי 17

New member
תבדקי עוד כמה דברים

כמו למשל : האם היית במתח בשנה האחרונה? האם את אוכלת באופן מאוזן? האם עור הקרקפת שלך רגיש, ומגרד? כל אלו בנוסף לגלולות יכולים להשפיע על נשירת השיער שלך. אני יכולה לומר לך שלי היו את כל שלושת המצביםשציינתי וכשהתיחסתי אלהם וטיפלתי מצב השער השתפר מאוד.|סלינק|

נעמי 17

New member
הממ.... באגרסיביות

עזבתי עבודה מלחיצה ומטורפת. הפסקתי לאכול בחוץ < רמות הכולסטרול שהרקיעו שחקים ירדו לנורמה> התחלתי לשמן את הקרקפת בשמנים מכבישה קרה כמו שמן שומשום ושמן נבט חיטה. החלפתי גלולות. פשוט נשירת השער היתה חלק מסמפטום כולל בחיי.

ניקה25

New member
../images/Emo13.gif יקירה, שמחה שזה השתנה!!!

אני חושבת שגם אני אצתרך לשנות כמה מההרגלים הישנים, במיוחד עכשיו , חודש וחצי לאחר ניתוח... אני פשוט לא מרגישה טוב...

gui1

New member
אולי יש מחסור בדם ?

אולי יש כדאי לעשות בדיקות דם ולגלות מצב פרטין ?B-12 גם להם השלכה בנשירת שיער

יקרה ../images/Emo24.gif

לעזאזל עם כל הסימפטומים הארורים האלה מצטרפת לדברי נעמי ומוסיפה לעשות בירור של אבץ ומגנזיום.. חושבת עליך ומקוה שימים יפים יותר אוטוטו באים

לגבי השאלות -

הייתי במתח רב בשנה האחרונה, ברור שחלק מהנשירה קשורה קשר הדוק למתח. לגבי תזונה - לצערי, לא הקפדתי על אוכל מזין, למרות שעכשיו אני משתדלת לשים לב. לגבי B12 - אין לי מחסור. אני באמת אבדוק אבץ ומגנזיום. ברור לי שלגלולות יש השפעות זוועתיות עליי. בשל ההשמנה והנשירה החלטתי להחליף לפני מספר ימים לגלולה חדשה בשם BELARA. ושוב - המיגרנות חזרו ובגדול (!!!). מהיום אני חוזרת לגלולה הקודמת שאיתה הצלחתי פחות או יותר לחיות. בואינג יקרה, תודה על הדאגה והמחשבה.
שותפה לתקווה שבקרוב יהיו ימים טובים וקלים יותר

lee E

New member
ותוותרי על מרכך עד

שהשיער יחלים. באופן כלייי, אסור שהמרכך יגע בקרקפת, רק על השיער ולשטוף מהר. מרכך, הוא בעל נטייה לשקוע בנקבוביות השיער ולגרום לנשירה.

sivic10

New member
מסכת הידרו לשיער

היי גם אני סובלת מהתופעה אבל אני יכולה להגיד שאצלי אין קשר לגלולות כי זה התחיל לפני שהתחלתי לקחת אותן (גם לפני ארבעה חודשים ככה). אני אוכלת נכון (מאוד נכון אפילו..אני בטיפול נטורופתי כזה), ולא מגרד לי בקרקרפת וכאלה. אבל מכל סירוק או אחרי מקלחת אני מוציאה ממש קווצות שיער וזה מפחיד, שלא נדבר על הבגדים שכל הזמן מלאים בשערות.. בכל אופן קניתי פעם אצל ספר מסכה שנקראת "hydro mask" והתחלתי להשתמש בה. אני בדרך כלל לא מאמינה בדברים האלו אבל היא באמת הצליחה לחזק לי קצת את השורשים כנראה כי הנשירה פחתה.שמים אותה במקלחת במקום מרכך ומחכים 2-3 דקות. בכל זאת אני מציעה לך גם לבדוק אבץ כדי לראות באמת שלא חסר כלום. מקווה שעזרתי קצת..

למעלה