נשירת שיער.

נשירת שיער.

מישהו יודע על תרופת סבתא שיכולה למזער, ואם אפשר - אפילו למנוע, נשירת שיער ? אני יודעת שהמון גורמים תלויים בזה, ולא ניתן להתמקד בגורם אחד, אבל בכל קיץ השיער שלי נושר בצורה מזוויעה מהרגיל. תודה מראש :)

ידוע לי שישנן כדורים טבעיים

שמכילים אבץ וB6,לאחר כמה ימים של לקיחה מרגישים מייד שיפור ,לאחר שבועיים הנשירה נעלמת כלא הייתה בהצלחה

רוטס קוראים להם

אם אני לא טועה.. והם מעולים. אחרי חודש השערות התחזקו ולא נשאר זכל לנשירה. אפשר להשיג בכל סופר פארם

סבתא שלי הייתה קוראה לזה:

"עונת החצילים" ממש ככה, כאשר מתחילה עונת החצילים, מתחילה הנשירה. מה הקשר ? תשאלו???? תשאלו את סבתא שלי, אני ממש לא יודעת!!! הייתי היום במספרה ומיררתי על מר גורלן של השערות שלי שנשארות בכל מקום חוץ מעל הראש - כל הנשים הצטרפו למקהלה - "גמני, גמני...." בוקצור - השערות (אלא אם כן הנשירה מאוד בעייתית ורבה) נושרות בעונת החצילים, להמנע מיבושן בשמש הלוהטת, לעסות היטב את עור הקרקפת לחיזוק השורשים (עם שמן זית וחלמון ביצה ומעט ויסקי) לחפוף יומיום ולהמנע ככל האפשר מתכשירים כימיים (גם צבע "מעודד נשירה" ) והעיקר, לא למשוך בקוקו (ממילא כבר לא לובשים סראפן..) - מחליש את שורשי השיער. היום כמעט הסתפרתי קוצים, נשבעת... והשיער שלי עד המותן...

פעם הציעו כאן שימוש ברוזמרין

שלי די עזר. לוקחים עלי רוזמרין ומרתיחים כל הגז בסיר עם מים ואז משרים ללילה שלם ואח"כ מסננים ולאחר חפיפה שופכים את המים המרוכזים על הראש ומעסים את הקרקפת ולא שוטפים. הרוזמרין לא מלכלך, לא צובע את השיער בגוון שחור להפך הוא מפיץ ריח טוב. לי מאוד עזר.

נשירת שיער - חשוב לדעת: ../images/Emo91.gif

נשירת שיער היא תהליך טבעי המתארע פעמיים בשנה אצל מרבית האנשים (וגם אצל חיות פרוותיות): בתחילת החורף ובתחילת הקיץ ובמהלכו. זוהי התחדשות טבעית של חלק מהשיער, ואין לחשוש ממנו. נשירה, אלא אם כן מלווה בירידה של חבילות גדולות של שיער ובהתקרחות של חלקים מעור הקרקפת - אינה אלא תופעה עונתית ובריאה. יש פשוט להסתרק בעדינות על מנת להפטר מהשיער החלש. סירוק או ליתר דיוק הברשה ועיסוי עור הקרקפת - מחזק את שורשי השיער. כך שבעצם - אין מה לחשוש מנשירה - אלא אם כן יש חשש לחולי - או אז נכנס לתמונה רופא העור. קיץ נפלא לכולנו.

למעלה