נשירת שיער.

נשירת שיער.

שלום לכם בתי בת חמש ובשנה האחרונה יש לה נשירת שיער לא פשוטה. השיער שלה נעשה דק, דליל, יש לה המון "שבילים" בראש והמגע שלו ממש לא נעים. אני חייבת לציין שאנו גוזרים לה מדי פעם קצת מהאורך (השיער שלה עד קו הכתפיים לערך) והוא גודל מחדש. מה עושים? הייתי אצל רופא עור שטוען שהשיער שלה בסדר גמור. לי זה לא נראה בסדר... אני חופפת שיער או נוגעת בשיער של חברות שלה ולא רק שהמראה שונה אלא המגע. האם יש דרך לעשות משהו?

freearth10

New member
חולשה../images/Emo4.gif

היי הילה, נשירת שיער מצביעה על דעיכה, על חוסר כוח והשאלה הגדולה היא למה. מה קרה? למה דווקא בראש? עקרונית יתכן מאוד שעודף של סוכרים גורם לחומציות יתר, אבל הייתי לוקחת את הילדה למטפל/ת הוליסטי כדי לבדוק את הסיבה להופעת הנשירה. מאיה

מוטימוט

New member
נשירה בראיה הסינית

היי האם יש חולשה, עייפות, צואה רכה או שלשול, חוורון, אנמיה, תיאבון חלש? נשירת שיער קשורה לחולשת דם ואנרגיה בדר"כ. אם המצב כך-דיקור סיני וצמחי מרפא עשויים לעזור. בברכה מוטי

למוטימוט

יש מה לעשות כתור עזרה ראשונה עד שהולכים לרופא? אם יש את מה שתארת: שלשול, עיפות, חולשה וכו... כי אני נעשתי חולה (כל התופעות שכתבת ) והשיאצו רק ביום ד' הבא (השבוע בוטל) ורופא המשפחה רק רשם לי ויטמינים ואמר לעשות בדיקת דם וצואה. אז יש לך המלצה לאס. או. אס אני בנתיים שותה המון ונחה

מאיר72

New member
לבנתיים, אבץ

אבץ יש באגוזים (במיוחד באגוזי ברזיל - אבל אסור לאכול יותר מ 5 אגוזים ליום. תבקשי גם מהרופא שיעשו לך ביקה של וויטמינים ומינרלים כי לתת סתם תוספות שלא צריך גם זה לא בריא

מוטימוט

New member
תזונה מחזקת דם וטחול

ראשית, חשוב לבדוק מה היא אוכלת: להקפיד על אוכל חם ואם אוכלים סלט או מוצרי חלס יש לחכות 15 דקות ע"מ שיגיעו לטמ' החדר. להרבות באכילת כתומים: בטטה, ירקות שרש, בשר, בשר אדום וכו'. חשוב לבצע את כל הבדיקות ע"מ לשלול דימום במע' העיכול שאולי הוא המקור לחולשה (אגב, יש צואה שחורה?). להערכתי, יש להוסיף צמחי מרפא או דיקור. בברכה מוטי

למעלה