נשירת שיער

נשירת שיער

מחפשת תוסף למניעת נשירת שיער ולחיזוק השיער.
בבדיקות דם הB12 היה 213[מינימום זה 211]
חומצה פולית - 6.1
כך שאולי כדאי גם להתחשב בתוצאות ב.דם בבחירת תוסף...

תגובה

שלום רב,
בעיית נשירת שיער עלולה לנבוע מסיבות רבות. אחת הסיבות השכיחות הינה חסרים תזונתיים.
לפי מה שציינת הנך צורכת תזונה צמחונית ולכן ללא נטילה של תוספים את עלולה לסבול מחסרים.
ציינת שיש לך חוסר מאוד גדול של B12 ואת בטווח הנמוך של החומצה פולית, לעומת זאת לא ציינת את הרמה של ההוגלובין, ברזל ופריטין (מאגר הברזל) שיש סיכוי שעקבות שאת צמחונית גם מהם את סובלת מחוסר.
השלמה של רכיבים אילו ועלייה ברמה שלהם בדם יכולה לסייע במניעת נשירת שיער ובנוסף עלייה ברמת האנרגיה והחיוניות.
רכיבים אילו מאוד חשובים לתפקוד תקין של הגוף והדבר הראשון שנפגע בעקבות חוסר שלהם הוא השיער.
הייתי ממליצה להתחיל לצרוך קודם כל B12 כטבלייה למציצה תת לשונית אחת ליום כמו כן חומצה פולית במינון 800 מק"ג אחד ליום לאחר האוכל.
בנוסף לעיין שוב בבדיקות הדם ולראות את רמת הברזל, במידה והנך בחוסר חשוב לצרוך ברזל עדין.

אשמח לעזור בכל שאלה נוספת.
בברכת בריאות שלמה,
אביבית שלום.

היי אביבית

הברזל-70
המוגלובין-12.6
סה"כ נשמע תקין...
גם החומצה פולית לא ממ נמוך...המינימום הוא 5.4...

תגובה

שלום שוב,
מציגה לפנייך את טווח הערכים התקינים בממוצע (ייתכנו שינויים בערכים בין קופות החולים השונות):

ברזל 60-130
המוגלובין 12-16 (עבור אישה)
חומצה פולית הערך התקין הוא בין 3.1 ל-17.5 ננוגרם למיליליטר

לפי מה שאמרת את אמנם לא בחוסר אבל את ממש קרובה לשם. אני ממליצה כן להתחיל לצרוך ברזל עדין וחומצה פולית לפחות להעשיר את התזונה במקורות לויטמין זה כגון ירקות עלים, ירקות ירוקים, קטניות וכולי..

ישנה פורמולה שנראת HNS קומפלקס אשר תומכת בקולגן ואלטסין- אלו חלבונים אשר בונים את העור, ציפורניים וכמובן שיער.
מטרת הפורמולה היא לטפל בנשירת שיער.
הנחיות שימוש: 1-2 טבליות ביום עם הארוחות.

יש לקחת בחשבון כי טיפול בנשירת שיער אורך זמן בממוצע ניתן לראות תוצאה משמעותית כ 3-6 חודשים.

בברכת בריאות שלמה,
אביבית שלום

אביבית שלום

אז רק בשביל להבין,
מהמכל אלה את ממליצה לקחת?
ברזל/B12/חומצה פולית?
וגם את הקומפלקס?
לא יותר מדי?
אין משהו שמשלב?[לפחות ברזל/B12/חומצה פולית?]

תגובה

שלום שוב,
ישנו מוצר מבית סופרהב הנקרא ברזל קומפלקס המכיל ברזל עדין, חומצה פולית, ויטמין C (המסייע לספיגת הברזל) וB12.
לא הייתי מסתמכת על B12 בפורמולה הזאת. B12 נספג בצורה הכי טובה ישירות לדם כטבלית מציצה תת לשונית.
והקומפלקס HNS מגיע בנפרד.

אז לסיכום ההמלצה עבורך היא:
ברזל קומפלס מבית סופרהב
B12 כטבלית מציצה תת לשונית
HNS קומפלקס.

בברכת בריאות שלמה,
אביבית שלום.

למעלה