נשירת שיער

beni802

New member
נשירת שיער

מעוניין לשמוע אילו פתרונות יש לעצירה של נשירת השיער אם זה חשוב אז הנשירה אצלי היא ככל הנראה גנטית (אבא שלי קירח) וחשוב לציין שאין לי חוסרים של ויטמינים וכד'

0 אור 0

New member
נשירת שיער

כאשר נשירת השיער נובעת מסיבות של חוסרים (ויטמינים או אחרים) או מסיבה של חוסר איזון הורמונלי או מחלה או מתח, אז לרפואה המשלימה יש הרבה מה להציע, אבל אם הנשירה היא טבעית אז רפואה טבעית לא תעצור אותה. ממליצה לוודא שאתה חי בצורה הבריאה ביותר האפשרית (תזונה, נשימה, פעילות גופנית), להוסיף לזה עיסויי קרקפת כמסורת השאולין (שהם אגב קרחים מבחירה) ולהשלים עם הבלתי נמנע. אולי תתנחם בכך שנשים רבות חושבות שקרחת גברית היא סקסית ויפה.

hal767

New member
בנוסף למה שאור כתבה לך

לא הייתי ממהר להתיאש. אוסיף כמה הדגשים. מאד חשוב חשיפת השיער לשמש. הוא לפעמים כמו עשב צריך שמש כדי לגדול. בנושא השמש, מאד חשוב חשיפת העור חקרני שמש בצורה נכונה. בדיקות דם אינן נותנות בהכרח תמונה נכונה של מחסורים בגוף. הן נותנות תמונה לגבי מצב הדם. הגוף תמיד ישתדל לבנות דם בהרכב נכון, וכשישנם מחסורים הם יבואו לידי ביטוי בתאי הגוף השונים ולא בדם. באופן כללי אני בדעה שכל האוכלוסיה בעולם המודרני סובלת ממחסורים תזונתיים. כאמור, לא בהכרח יתבטאו בבדיקות דם. תזונה טבעית אורגנית מתאימה עשויה להיות הדרך הבריאה לפתרון הבעיה. מצב נפשי שלילי (פחדים, חרדות, מתח עצבנות וכד'), במיוחד אם נמשכים לאורך זמן, וכן טראומות שונות, עלולים להיות קשורים ישירות להיווצרות הבעיה. בהחלט ניתן לטפל בבעיות אלה. יש להתאים לך את השיטה או השיטות שיתאימו לך. חוסר בתנועה קשור לבעיה. עישון, אלכוהול וסמים אחרים, כולל תרופות, מהווים גורמי בעיה. המלצתי לך היא להיות אופטימי ולטפל בעצמך.

יעל ND

New member
נשירה תורשתית

זה לא דבר שיש הרבה מה לעשות איתו. להאיט את התהליך - זה בעצם מה שניתן לעשות. נשירה תורשתית כבר עזרה להתעשר לחברות רבות ולהתאכזב לאנשים רבים עוד יותר...

גנטיקה זה לא גורל

לפי הרפואה הסינית נשירת שיער יושב על חולשה של הכליות ואם אתה יודע שזה קיים במשפחה זה גם משהוא שיושב בחוסר חיוניות בבסיס של הכליות אצלכם במשפחה. זה אולי ישמע הזוי אבל הייתי בודקת את הקשר שלך עם אבא שלך ומביאה למודעות שאתה יכול לקחת ממנו מה שנכון לך, להבין מה מסמל הנשירת שיער, ואיך אפשר להשאר עם אותן האיכויות (או בלי, להחלטתך) בלי נשירה... זה אפשרי, לא פשוט אבל אפשרי.

בןבן84

New member
גם אצלי הנשירה היא גנטית

וביררתי גם בפורום על כל מיני פתרונות לפני איזה חודש, זה נשמע שאנשים קצת פסימיים, יש הרבה פתרונות לעצירה ועדיף לפי מה שהבנתי כדאי להתחיל עם זה כמה שיותר מוקדם... אני לפני איזה שלושה שבועות התחלתי להשתמש בשמפו של אלפסין, אני עדיין לא רואה הבדל מהותי אבל בן דוד שלי משתמש בזה כבר תקופה ואני ממש רואה עליו את ההבדל.... הל767 רשמת שבדיקות דם אינן נותנות תמונה נכונה, אז איזה איבחון כן? כי אני באמת מאמין שהנשירה שלי מושפעת ברובה מתזונה לא נכונה (ככה זה כשאתה סטודנט) ואשמח לדעת מה חסר לי כי מעבר לנשירה גם הייתי חולה הרבה פעמים השנה...

למעלה