נשירת שיער

צפנת0

New member
נשירת שיער

שלום לכן,,האם האנדו יכול לגרום לנשירת שיער? האם אנדו יכול לגרום לאי איזון הורמונלי ולכן לנשירת שיער? עברתי בדיקות דם רגילות והכול יצא טוב,,,בקרוב אחזור לעבור בדיקות דם נוספות,,בנוסף קיבלתי זריקה לקרקפת שתעצור את הנשירה החמורה אך אין תוצאות. כימעט ולא נישאר לי שיער וזה דיי מדכא. אני יודעת שזה לא בדיוק נושא שצריך להעציב אותי,,הרי יש לי נושאים יותר חמורים,,,,אך עדיין השיער שלי, למרות 2 ניתוחים והפריות ועצב ולחץ וכאבים ודרגה 4 באנדו,{במהלך 8 9 שנים} היה חזק וארוך מאוד ,,וזה מדכא להיסתכל במראה. אשמח אם תענו לי. תודה

זואילי

New member
אין לי מושג. מעולם לא חקרתי בנושא

אבל מאז ומתמיד סבלתי מנשירה. תמיד השיער שלי היה דליל אז פשוט השתדלתי להסתפר ככה שיתן לו נפח.

galim29

New member
באמת שלא יודעת

אומנם יש לי נשירה אבל זה בגלל ההחלקה בשיער.

ידוע לי שבמקרים

של נשירה מומלץ לבצע בדיקת אבץ ונחושת (קופר וזינק) רמות נמוכות שלהן גורמות לנשירה. נתנו לך במקרה לעשותן?

ha1231

New member
נשירת שיער יכולה להיגרם מחוסר ברזל,B12 ומצב נ

נפשי. הרבה אנשים שעוברים תקופה לא טובה, או מצב נפשי ירוד יכול לגרום לנשירת שיער ואף לקרחות בקרקפת ובמקומות שונים. הטיפול הוא אכן זריקה לקרקפת כפי שאת מקבלת. את תידאגי הכול יחזור, את רק צריכה להיות יותר רגועה.

צפנת0

New member
תודה לכן

עברתי בדיקות דם של:לופוס ,מערכת חיסונית, ספירת דם, כליות,כבד,בלוטות תריס,פרוטאין,סוכר,,,הכול יצא תקין. והזריקה לקרקפת ממש לא עזרה,,,פשוט רציתי לדעת האם אי איזון הורמונלי ניגרם מאנדו',,,אני רוצה לעבור בדיקות דם לנושא הזה,,האם זה מיותר? ונכון כמו שרשמת גם הרופא אמר שהשיער יחזור,,,אבל אחד מהם אמר ש90% מהשיער ינשור ורק אחר כך יחזור ,,וזה מפחיד אותי מאוד. אבל שוב תודה לכן ויום מבורך לכולכן

galim29

New member
תשמעי, זה לא צחוק

ממה שאת מתארת זו נשירה חמורה. אל תעזבי עד שלא ימצאו מה זה. ואם את מרגישה שבדיקות דם יעזרו לפתור את התעלומה, אז זה בהחלט לא מיותר. שאלת את רופא האנדו' אם ייתכן שיש קשר? שינית את התזונה שלך לאחרונה? שינוןיים קיצוניים גם יכולים לזעזע את הגוף.

צפנת0

New member
תודה לך

אין לי רופא לאנדו',,אני ממש לא במעקב,,אני בארה"ב ואין לי ביטוח,,בקיץ שעבר אצל רופא נשים הוא גילה כמובן צי'סטות ודלקת בחצוצרה היחידה שיש לי,,,,שום טיפול. לא שניתי את התזונה, אבל השנה שחלפה הייתה מאוד קשה לי נפשית בגלל האנדו' והעובדה שאין לי ילדים עדיין בגיל 42. אולי זה הלחץ,,,פשוט חשבתי אולי לכן יש כיוון וידע בנושא, לפני שאני משלמת לעוד בדיקות דם יקרות. ושוב תודה על האיכפתיות, והמשך יום ניפלא

אני חושבת שמאוד חשוב שתהיי במעקב

על ידי רופא שמתמחה באנדו'. האם את על דיכוי? לוקחת גלולות רצוף?

צפנת0

New member
לחסוחלילה

שוב אני לא במעקב בכלל בגלל שאין לי ביטוח. אבל עברתי פה כבר 2 ניתוחים, הראשון, בזמן שגילו לי את האנדו' {3 שנים אחרי, בערך מרגע שהופיעו הסימנים בגופי עד לרגע הגילוי} וניתוח שני אחרי שנתיים. אני לא לוקחת גלולות בגלל שאני מעשנת כבדה וזה מסוכן. ואני לא על שום סוג אחר של דיכוי. אבל בדקתי באינטרנט ולפי מה שהבנתי האנדו' גורם לאי איזון הורמונאלי, וזה גורם לנשירת שיער- או משהו בסיגנון, בכול אופן יש קשר עקיף. סביר להניח שאבדוק את אי האיזון אצלי בקרוב מאוד. בכול אופן תודה רבה לכולכן. יום מבורך

למעלה