נשירת שיער

• פותח הנושא C T S
  • פורסם בתאריך

C T S

New member
נשירת שיער

לפני כחצי שנה התחלתי להשמתמש במינוקסי עקב נשירת שיער (מפרצים, אמנם מצבי לא קשה אך מדאיג). האמת שהמינוקסי לא כ''כ עזר לי. כרגע אני מטופל ברואקוטן ושמתי לב שהתרופה גרמה לי לנשירה נוספת. שמעתי שויטמין B2 הינו יעיל לצמיחת השיער ובנוסף שמן קוקוס למריחה, ידוע לך ד''ר על שני אלו והאם הם עוזרים? ובמידה ולא מה באמת עוזר למנוע נשירה ואף צמיחת שיער? תודה,

C T S

New member
ועוד שאלה..

עד כמה מסוכן לשהות בשמש בזמן נטילת קרואטן? אם אני עד 20/15 דק' גג בשמש ביום, הדבר מסוכן?

הסכנה כויה

תלוי בצבע עורך, מידת השיזוף שלך, וכמה היית רגיל לשהות בשמש טרם התחלת הרואקוטן אוהד מכבי אחד חוטף כויה אחרי 5 דקות השני אחרי 55 דקות כך שקשה לתת לך תשובה מוחלטת ככלל אני ממליץ לך להמנע ככל הניתן מחשיפה לשמש וכאשר אתה יוצא שים בגדים מכסים ומסנן קרינה יעיל בברכה

רואקוטן ונשירה

שלום רב, אמנם רואקוטן גורם לנשירה מינוקסי או פרופסיה ממילא לא יעזרו לנשירה של רואקיוטן - אשר תפסק אחרי הפסקת הטיפול בו ברואקיוטן. ברם, מתאור המפרצים שלך יש הרושם ישנו מרכיב בדלדול השער שלך שקשור להקרחה הנפוצה בתבנית גברית - לכך כן יעזרו מינוקבי או פרופסיה. לגבי חסר בויטמינים שונים - אלו יכולים לגרום לנשירה. אבל הסבירות שיש לך חסר ויטמינים אם אתה אוכל בצורה מסודרת דיאטה נורמטיבית - אינה סבירה. על שמן קוקוס שמעתי בהקשר של טיפול בכינים - אבל גם שם יש כניראה חלופות מוצלחות יותר. בברכה.

C T S

New member
תודה על התשובות, ובנוגע

לויטמין B2. עד כמה הוא יעיל והאם צריך מרשם רופא?

למעלה