נשירת שיער

נשירת שיער

שלום. כבר כמה חודשים שיש לי נשירת שיער מוגברת בלי סיבה ברורה מעבר לזה שהשיער אסוף כל היום. האם יש דרך לטפל בנשירה? תודה.

נשירת שיער,

האם עשית בדיקות דם? האם התזונה שלך מ אוזנת? האם את שותה מספיק? האם את סובלת מקשקשים? אם ענית על אחד מהם לא את צריכה לגשת למטפל רב תחומי לבירור. מה שבנתיים את יכולה לעשות זה לא לשים על השיער כלום , ולתת לקרקפת לנשום, כנראה את מעמיסה עליו יותר מידי חומרים כימיים . וכמובן לשחרר אותו מהגומיות, וללכת עם שיער פזור.

א ו ט י

New member
ולגבי גברים.....?

אני בן 31, מתחיל להקריח במפרצים, בדיקות דם תקינות והבריאות טפו טפו טפו.... מה שכן - התזונה שלי לא מאוזנת..... האם יש תוסף תזונה או משהו אחר שיכול לעזור? לקחתי תקופה ארוכה צנטרום, ויטמין B וקלציום ו.... לא עזר. תודה!

מצטערת לאכזב..

אצל גברים אין יותר מידי מה לעשות, זה גנטי. אם אתה ממש רוצה לנסות יש את רוטס לגברים ששמעתי שעושה ממש טוב, אבל התוסף לא זול וצריך לקחת אותו כל הזמן. הכי טוב וסקסי - קרחת!

TheBeast

New member
סקסי גם אצל בני 20 ו..? ../images/Emo10.gif

נכנסתי לכאן בדיוק כדי לשאול את אותה השאלה. חיפשתי ומצאתי את התשובות הללו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1127&msgid=86762714 אבל אף אחת מהן לא תעזור לי?
עד לפני שלוש שנים היה לי שיער גולש, מבריק ובעל מגע משי. היום הוא יבש, חסר חיים ונושר בכמויות... בדיקות שללו אפשרות של עניין רפואי הגורם לבעייה. היש פיתרון נוסף או עצה?

כן גם בגיל 20+

אז מה...?? לדעתי הרבה מריחה חיצונית לא תעשה . אבל שווה לנסות, לא הייתי בונה על זה. אם אתה רוצה לטפל בזה לעומק אני יודעת שיש צמחי מרפא שיכולים לעזור אבל אז יש לגשת להרבליסט וזה דורש טיפול יומיומי.

איזה מטפל? אני לא מכירה את הנושא

ואם אני אתן לקרקפת לנשום אנשים ירוצו סביבי בצרחות אימים. חבל :)

סליחה על הניג'וס

אבל מה זה תזונה אורתומולקולרית, מה המטפל עושה ואיפה מוצאים מטפלים כאלה. המון תודה.

איפה מוצאים?

בעיקרון כל נטרופת אמור לטפל גם לפי שיטת האורתומולקולריה שהיא שיטה של נתינת תוספי תזונה כשיש חסרים בגוף. ניתן למצוא דרך קופות החולים או דרך האגודה לנטרופתיה. שיהיה המון בהצלחה , ואם יש עוד שאלות אז בכיף:)

למעלה