נשירת שיער - שרקן

נשירת שיער - שרקן

שלום, פתאום שמתי לב שהשרקן שלי פשוט מתחיל להקריח, המון שיער נשר לו. האם זה מוכר למישהו? מה הסיבה? זה נראה לי די מדאיג, אשמח לתשובה בהקדם. תודה!

איך העור נראה?

מתחת לאזורים של הנשירה? באיזה אזורים הוא נושר? האם בכל הגוף או באזורים ספציפיים? האם יש גרוד חזק, או שזה ללא גרוד כלל? אם תוכלי לצרף תמונות זה יכול לעזור

ועוד תמונה

כשקיבלתי אותו הוא כל כך הבריק והיה לו שיער כל כך יפה שממש עצוב לראות אותו כך.

SoosKatan

New member
חחח... את מצחיקה

דבר ראשון אני בת =] נעים להכיר (?!) ודבר שני אני שאלתי אם זה מחלת עור. אם את לא יודעת אז כשיש סימן שאלה- זה אומרת שמישהו שואל משהו. שיהיה לך יום נעים (ולא עצבני כמו עכשיו), ליאור

גשי לוטרינר

יש מגוון סיבות לנשירת שיער כזו, וכדאי לבדוק את השרקן. עדיף לבוא ביחד עם הכלוב הרגיל שלו. כמה אפשרויות: 1. נשיכה ע"י בן זוג (הביאי גם את בן הזוג אם ישנו) 2. טפילי עור - מגרד עור יאש או ישלול את הבעיה. 3. פטריה - בחשד כזה יש לערוך תרבית פטריה.

ד"ר ירום תודה!

כמה להערכתך צריכה לעלות בדיקה כזו? ואיזה טיפול בדרך כלל ניתן במקרים כאלה?

שוב עלויות

בעקרון עיקר העלות היא זמן הרופא. רובנו כמעט ולא רואים מכרסמים במרפאה, כך שרבים עושים הנחה משמעותית במקרים אלו (אחרי הכל, זה גם מוסיף עניין לרופא). הטיפול תלוי באבחון של הבעיה. בדוגמאות שנתתי - אם זה כתוצאה מריב, יש להפריד בין השניים. בטפיל הטיפול הוא בזריקה ובפטריה - לרוב במשחה.

בינתיים כבר התקשרתי לשאול

באיזו מרפאה ואמרו לי שרק הביקור עולה 140 ש"ח... נשמע לי קצת מוגזם. ובינתיים גם הסתכלתי עליו טוב וראיתי שעל הבטן יש לו מן כמו קרציה ממש קטנה. בכל מקרה, תודה על העזרה!

למעלה