נשירת שיער- פתרון?

lironmama2

New member
נשירת שיער- פתרון?

האם חוויתם נשירת שיער מטורפת לאחר לידה? תמיד היתה לי נשירה , אולי בגלל שתמיד חסר לי ברזל , אבל עם כמות כזאת של נשירה אחר לידה אני בהחלט יכולה להרכיב פאה או שתיים.
יש פתרונות שבנות ניסו כאן והצליח?

כן כן כן!

שלושה חודשים לאחר הלידה החלה לי נשירה מטורפת ומפחידה שבשיאה היו לי ממש שתי קרחות ברקות, מעל כל אוזן
יכולתי להסתיר אותן ולא ראו, ובסופו של דבר לא יודעת עד כמה אנשים שמו לב-גם הלכתי אסוף בגלל הבנות- כשלפני כן תמיד הייתי עם פזור.
זה היה מאוד מפחיד.
אחרי 3 חודשים של נשירה השיער החל לצמוח (כלומר הנשירה החזקה נמשכה אצלי 3 חודשים), כיום , שנה ושלושה חודשים אחרי יש לי שוב את רעמת השיער המפוארת שהיתה לי קודם לכן.

יש שני דברים שניסיתי, אני לא יכולה להגיד במאה אחוז ביטחון שהם מה שעזרו לי או שאולי התרחש תהליך טבעי של נשירה (וזה אכן טבעי) ואז חידוש השיער.
1. שמפו אובלפיחה של חברת פרולטה לחיזוק שורשי השיער-שמפו טיפולי, שאכן באופן משמעותי השאיר לי יותר שיער על הראש בתום החפיפה ביחס לשמפואים אחרים. עליו אני ממליצה.
2. רוטס HR -טבליות ויטמנים ומינרלים שונים לטיפול בנשירה. חמותי היא זו שהמליצה לי עליהם, היא סבלה מנשירה שליוותה את הפסקת הוסת אצלה, והיא טוענת שהם אלה שעזרו לה להפסיק את הנשירה לאחר ששום דבר לא עזר. אני לא יודעת אם זה עזר או לא...

הזמן יעשה את שלו, וזה יפסק...

אלולה145

New member
מוכר...

עבר עם הזמן.... היו לי כמה חודשים של נשירה מסיבית (בערך בגיל חצי שנה של הקטנה). רק עכשיו השיער שהתחדש באורך נורמלי שלא קופץ מהקוקו (היא בת שנה ו9).

חשוב לשים לב- יש ויטמינים (בינהם ROOTS HR) שלא מומלצים לקחת בהנקה. במידה ואת שואבת/מניקה בדקי מה את מכניסה לגוף שלך ואם זה מותר.

רינת1200

New member
אין לי פתרונות לצערי
ובהחלט מזדהה...

נראה לי שכל יום אפשר היה להרכיב פאה חדשה ממה שנושר אצלי....
לא, באמת, זה סיוט.
ניסיתי כל מיני דברים שלא עזרו - כך שלצערי אין לי מה להמליץ.

למעלה