נשירת שיער מאסיבית
שלום רב,
רציתי להתייעץ לגבי נשירת שיער מסיבית שאני חווה בכמה חודשים האחרונים.
אני בת 28 חולת קרוהן כבר שש שנים. מטופלת ביומירה 40 מ"ג פעם בשבועיים כתוצאה מאלרגיה לפורינטול ואימורן.(גורם לכאבי ראש, חום גבוה , הקאות וכאבי שרירים)
לאורך השנים לעולם לא סבלתי מנשירת שיער. למרות התקף במחלה, לחץ, גוונים וצבע בשיער וכו..
בחודשים החארונים אני סובלת מנשירת שיער מסיבית. כל הבית מלא שיערות , הבגדים וכל חפיפה נגמרת בבכי.
השינויים היחידים שעשיתי לאחרונה הם: הפסקת גלולות יסמין לאחר שימוש בן עשר שנים לצורך כניסה להריון. יש לציין שחודש אחרי הפסקת הגלולות המחזור והביוץ חזרו לקדמותם. כרגע נמצאת בחודש השני לניסיונות.
נטילת יומירה מחודש מאי. יש לציין ששני רופאי עור שבדקו אתי טענו שאין קרחות. היומירה הביאה אותי כמעט לרימסיה. כל הבדיקות דם תקינות: המוגלובין, B12, CRP, TSH, פריטין, טרנספרמין וכו..
ניסיתי לקחת רוטס HR, אמפולות אמינקסול, אבץ, שמפו ספריי נגד נשירה. כלום לא עוזר
החלטתי להפסיק את היומירה, באישור הגסטרו כמובן שאליו יש לי תור ביום שני.
אבל קראתי שגם הפסקת הגלולות יכולה לגרום לכך. איך אוכל לדעת מה הגורם האמיתי?
אני בלחץ נפשי מאוד גדול שאינו תורם כנראה לנשירה ולנסיונות כניסה להריון.
שלום רב,
רציתי להתייעץ לגבי נשירת שיער מסיבית שאני חווה בכמה חודשים האחרונים.
אני בת 28 חולת קרוהן כבר שש שנים. מטופלת ביומירה 40 מ"ג פעם בשבועיים כתוצאה מאלרגיה לפורינטול ואימורן.(גורם לכאבי ראש, חום גבוה , הקאות וכאבי שרירים)
לאורך השנים לעולם לא סבלתי מנשירת שיער. למרות התקף במחלה, לחץ, גוונים וצבע בשיער וכו..
בחודשים החארונים אני סובלת מנשירת שיער מסיבית. כל הבית מלא שיערות , הבגדים וכל חפיפה נגמרת בבכי.
השינויים היחידים שעשיתי לאחרונה הם: הפסקת גלולות יסמין לאחר שימוש בן עשר שנים לצורך כניסה להריון. יש לציין שחודש אחרי הפסקת הגלולות המחזור והביוץ חזרו לקדמותם. כרגע נמצאת בחודש השני לניסיונות.
נטילת יומירה מחודש מאי. יש לציין ששני רופאי עור שבדקו אתי טענו שאין קרחות. היומירה הביאה אותי כמעט לרימסיה. כל הבדיקות דם תקינות: המוגלובין, B12, CRP, TSH, פריטין, טרנספרמין וכו..
ניסיתי לקחת רוטס HR, אמפולות אמינקסול, אבץ, שמפו ספריי נגד נשירה. כלום לא עוזר
החלטתי להפסיק את היומירה, באישור הגסטרו כמובן שאליו יש לי תור ביום שני.
אבל קראתי שגם הפסקת הגלולות יכולה לגרום לכך. איך אוכל לדעת מה הגורם האמיתי?
אני בלחץ נפשי מאוד גדול שאינו תורם כנראה לנשירה ולנסיונות כניסה להריון.