נשירים

נשירים

שלום, אני רוצה למכור עצים במחירים זולים, אני וחבר שלי עובדים בתור גננים. ואני רוצה למכור לאנשים עצים עם הרבה פירות ופירות טעימים, ולא השגתי באף משתלה כנות לנשירים או חושחש להדרים, אם מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר להשיג בזול כנות לכל העצים בפתח תקווה. חשבתי לכלוא שזיף ושקד וזה יהיה הכנה שלי לנשירים. ולכלוא לימון ותפוז שכל פרי מייצג קבוצה במשפחת פירות ההדר, וזה ישמש אותי בתור חושחש. נ.ב. יש מישהו באזור פתח תקווה שיכול לשלוח לי ייחורים של עצי פרי מכל הסוגים בדואר?(לגידול שלי ולא למכירה!!!!!) ותודה רבה גדולה מאוד מאוד

שקדי

New member
שאת תגידי לו???../images/Emo6.gif

או אני??? יותר טוב את...........

רוּפֵן

New member
../images/Emo6.gifחחחח, כל הכבוד לו על ה.."התמדה"

"בלתי נלאה" לחלוטין...

עדנה מ

New member
טסונמי, זה היה בכלבית או בחתולית../images/Emo35.gif

את יודעת, בכל אחת מהשפות המשמעות שונה, אז נא לדייק
תפוז לא ידידותי הבוקר...

שחיין

New member
תמיד נופלים בסוף

מנסה לשגע אותנו אבל תסביר לי אתה רוצה שישלחו לך ייורים בדואר? אז למה דווקא מאיזור פתח תיקווה? גם לשטויות צריך שיהיה איזה הגיון.

Rוני

New member
בהתחשב בזה שמדובר בנער צעיר

אולי תפנו אותו לספרות בנדון? לאט לאט ילמד הם מנסים לעשו סטארט אפ בכתה ט'

bel011

New member
אבל קראנו...מה הטעם לפרסם שוב ושוב

את אותו הנוסח? אם היה למישהו ייחורים, אני בטוחה שהיו שולחים לך. עדיף כבר להקפיץ הודעה קודמת ולא לפרסם שוב את אותו הנוסח.

לִיאֲת

New member
תראה, חקלאי

נראה לי שבשלב שבו אתה נמצא, לא ייחורים זה מה שחסר לך. חסרה לך ההבנה של תהליך ההרכבה, ושל כל התהליכים שמביאים לייצורו של עץ שיניב "הרבה פירות ופירות טעימים", כדבריך. כשאתה מחפש מידע לצרכים המקצועיים הספציפיים שלך, אין לך מה לחפש אותו כאן. מטרת הפורום הזה היא לעזור לאנשים פרטיים לטפח גינתם. אין כאן מקום להכנס להוראה מורכבת ומעמיקה מהסוג שהרעיונות שלך מצריכים. אם אתה באמת רציני, ומתכוון ללכת על החלום שלך, אתה צריך - לפני הכל - למצוא מקור מוסמך שתוכל לשאוב ממנו את הידע (הרב עד מאד!) שחסר לך. קורס טוב, ספרות מקצועים, לוידעת. אני בטוחה שאם תבקש, יהיו כאן אנשים רבים שישמחו להציע לך לאן לפנות. אני מאחלת לך שתתמיד ותצליח, ומקווה שבעוד X זמן עוד תכנס אתה לכאן ותתן תשובות לילדים שאפתנים שיגיעו לכאן עם שאלות עקשניות, בתור מומחה הפורום לעצי פרי.

הדרכה

המלצתי לך בעבר ממליץ שוב תפנה לבית הספר לגננות ושתלנות בפ"ת תוכל לקבל הדרכה בע"פ וכן ספרות מקצועית. אני בוגר ממך לא בהרבה ,בחצי שעה והגעתי למסקנה שאין טעם לגדל לבד עצי פרי תוכל לרכוש עצי פרי במידות קטנות (גודל 1 ק"ג)ובזול ולמשיך לגדל אצלך מעבר לכך לא נראה לי שתוכל לעשות בהצלחה!!

למעלה