נשירה...help

רינת פ

New member
נשירה...help

יש לי שאלה- השיער לא מפסיק לנשור, הייתי בבדיקות וניסיתי כל מיני טיפולים, אבל בקצב הזה אני לא זקוקה לשטיחים בבית. חיצונית זה לא נראה, אבל השיער דליל מאד וכל סירוק נעלמות עוד כמה שערות.

avidadon

New member
לכי מהר לרופא העור

נשירת שיער יכולה לנבוע מסיבות שונות כמו: צמחונות, דיאטות, שינויים קיצוניים בתזונה , דיכאון מתמשך,שינויים הורמנליים, רופא העור ישלח אותך כנראה לבדיקת דם ולפי התוצאות יוכלו לאבחן את הבעיה.

haleth

New member
יום אחד עזר העכבר לאריה

אפילו אם העכבר הוא במקרה זה - חתולה. נשירת שיער אינה נגרמת מצמחונות (
). היא עלולה להגרם ע"י תזונה לא מאוזנת, מחסור בויטמינים או מחסור במינרלים כגון אבץ או חומצות שמן חיוניות. מקורות טובים לחומצות אלו הם זרעי פישתן טחונים, אגוזי מלך, גרעיני דלעת ועוד. אני מצרפת קישור למרשם לחיזוק שורשי השיער שלמדתי מד"ר מינה פארן. לא יודעת עד כמה הוא יעיל, אבל כשהכנו אותו היה לו ריח נהדר...

נשירת שיער

שלום רינת, האם את יכולה לפרט מעט על הבדיקות שעשית? מהם הטיפולים שעברת? מתי הבעיה החלה? בת כמה את? אם תוכלי להרחיב מעט יותר בכדי שיהיה ניתן לקבל תמונה יותר מלאה, אשמח. בכבוד רב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

רינת פ

New member
הי שלומי

ביקרתי אצל רופא עור ששלח אותי לבדיקות דם, ולא היו ממצאים חריגים, כך שהוא טען שמדובר בלחץ נפשי שמשפיע. רק הבעיה היא שמהיותי ילדה היה לי שיער דליל, וסבלתי מתקופות של נשירה (בדר"כ בתקופות מעבר)אבל הן היו זמניות, ומאז שהתגייסתי ועד היום (3 שנים)כשאני מסתרקת אני מרגישה (חס וחלילה) כמו אחרי הקרנות. בנוסף ניסיתי את התכשיר רוטס HR שממש לא עזר..וגם שטיפות של הדס (היה ריח נפלא אבל הנשירה המשיכה). אודה לך אם יש לך עצה בשבילי (חוץ מלעשות קרחת)

נשירה המשך....

שלום רב, אז אנחנו כולנו שמחים שאין פתלוגיה וההחלטה כרגע היא שלך, האם לפנות לטיפול או לא. אם תרצי לשאול עוד שאלות אשמח לנסות ולענות. נ.ב. קרחת זה דבר מדהים לאישה לפי דעתי (ולא אפרט יותר כי יש כאן ילדים). בכבוד רב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

dudi adler

New member
היי רינת

א. אל תלכלכי על קפה,אם עושים אותו טוב הוא טעם החיים...
ב. יש טיפול רפלקסולוגי שעוצר נשירה,כבר כתבתי אותו פעמיים בפורום,זה ארוך להסביר פה... אם את רוצה התקשרי אלי ואסביר לך בטלפון, ניתן לבצע את זה לבד בבית ולא צריך לבוא לטיפול. מובן שבלי קשר צריך לבדוק חסרים במינראלים בגוף, מקווה שרופא העור עשה זאת. אם זה נובע ממתח,טפלי בזה, עשי ספורט או למדי ותרגלי יוגה, מדיטציה,תרגילי הרפיה או דמיון מודרך. זה יעיל..... דודי

כתבת פעמיים בפורום? - רוצים קישור!!

וחוץ מזה, דודי שלח אל יעל, שתכניס במאמרים תחת: תרגילים אני לא זוכרת שקראתי, ואשמח להעביר הלאה! תודהההההההה

dudi adler

New member
תרגיל רפלקסולוגי לעצירת נשירה../images/Emo13.gif

התרגיל בד´´כ יעיל, אך אינו בא במקום בדיקות מתאימות\השלמות תזונתיות וטיפול כזה או אחר בשורש\גורם הנשירה ובכן:הציפרניים(בכפות הרגליים ובכפות הידיים) מייצגות את שער הראש מבחינה רפלקסולוגית. א. יש לקחת אטבי כביסה גדולים ב. ´לתפוס´ בעזרתם את קצות כל אצבעות הידיים , באופן שצד אחד מונח על הציפורן והנגדי לו, על כרית האצבע. ג. להמתין כ-3 דקות.(אם אי אפשר לשאת את הכאב, להפסיק לפני כן). ניתן לבצע את זה על כל האצבעות יחד, אך יש אנשים שיחושו נוח יותר לעשות זאת בכף יד אחת, להפסיק, ואח´´כ בשניה. ד. לאחר כ-3 דקות מורידים את האטבים לדקה. ה.מחזירים אותם שוב כנ´´ל. העיקרון הוא כזה: על האטבים להיות על קצות האצבעות, נטו כ15-20 דקות על כל אצבע. לאחר מספר ימים הנשירה עוצרת בד´´כ. יש להמשיך זאת מידי יום כשבועיים לפחות לאחר הפסקת הנשירה. דודי

רינת פ

New member
תודה

מבין כל העצות זו הכי ברת ביצוע מפאת החוסר בזמן פנוי, תודה לכל מי שניסה לעזור. מקווה שזה יעזור (אני לא רוצה להגיע לגיל 25 ועם קרח...ת !!)

avidadon

New member
אתה מוכן להסביר את ההגיון שמאחורי

זה? מעניין אותי לשמוע איך זה עובד...

dudi adler

New member
אינני יודע-

כיצד עושים קישורים(בגילי הקשישוני זה קצת קשה...
) תוכלי להכניס זאת למאמרים או לעצות דודי

אסתי123

New member
נשירת שיער

בהיותך ילדה, לפני שהתחילה הנשירה ,כנראה עברת אירוע כלשהו אותו חווית כהשפלה, חווית הרגשה שאת לא חשובה, אולי לא רצויה. האירוע נשכח לחלוטין, אולם הדפוס הריגשי שנחרט כנאה אז, עדין מלווה אותך. בקינסיולוגיה ניתן להגיע בפשטות ובקלות לאירוע המסוים ש"גרם" לכל ולטפל בחוויה שחרט. בדפוס. להתמיר את הדפוס. להשתחרר ממנו. להוריד מה"גב" "חבילה" כבדה ומיותרת לגמרי. אין בה כל שימוש חיובי. היא רק מכבידה ועושה נזקים.

למעלה