נשיקת לילה טוב

ערן 71

New member
נשיקת לילה טוב

את אחרי יום ארוך, עמוס מעצבן ושוחק. שוכבת עם הכותונת על הגב, מנסה להרגע. אין לך יותר מדי סבלנות לתקשר.
אני עובר לשכב לידך ראש אל רגל, ומעסה לך את כפות הרגליים. מגע עדין חם ואוהב ומרגיש את הרקמות עד הבפנים שלהן, את הכריות, את האצבעות, כל אצבע לעצמה, מסביב, ברווח בין האצבעות. בקשת של הרגל, בחלק העליון של כף הרגל, בעקב, בגיד של הקרסוליים. בשוקיים, בברך.
מנשק את האצבעות והכפות, מוצץ קצת כל אצבע ויונק אותה. מצמיד את הראש לירכיים שלך. את עוצמת עיניים, זוויות הפה ושרירי הפנים שלך נרגעים ומרפים, אני מנשק אותך על העיניים שירגעו וחוזר למקום שהייתי בו.
מנשק בירכיים הפנימיות מנשק את הכוס הסגור שלך כמו שמנשקים על הלחי, חמודי, מתוקי. אחר כך אני מנשק אותו כמו שמנשקים שפתיים אל שפתיים כשהן סגורות. נשיקה רכה מלטפת ולא ממהרת. נשארת הרבה זמן עם מגע שפתיים רך וחמים.
לאט לאט זה מתפתח לנשיקה צרפתית לחה עם שפתי הכוס. אני מתנשק איתו, ממש כמו נשיקה צרפתית פה אל פה. תנועות של הפה, יונק קצת את השפתיים, שואב קצת, מעביר לשון חוקרת ומלקקת, ופשוט מתנשק ומתנשק.
הכוס שלך נפתח אלי, את רגועה ועצומת עיניים, נחה ונרגעת, מתמסרת לתחושות הנעימות, מתרכזת רק בהן. אני מלקק מליד פי הטבעת, לאט אל תחתית הכוס, יונק ושואב ברוך את השפתיים, מעביר לשון בכוס וקצת מכניס אותה לתוכו, ואז נצמד עם השפתיים שלי לדגדגן ביניקה רכה, בשאיבה ומציצה כמו תינוק שיונק מהפטמות. כשהלשון מתחככת ומתלקלקת באזור החלקלק שבין הדגדגן לכוס, לפעמים חלש ולפעמים קצת יותר חזק.
אחרי זמן לא קצר עם הדגדגן אני שוב עובר למטה, אל הכוס, מכניס לפה את השפתיים שלו ומוצץ אותן, מכניס את הלשון עמוק לתוכו, הוא כבר פתוח אלי ולח. יורד לתחתית פתח הכוס ומלקק שם וגם קצת בפרינאום. ושוב עולה לאט מעביר את הלשון למעלה בין השפתיים, מלקלק ויונק ומתנשק ושוב מגיע לדגדגן. מגרה אותו עם הלשון, מרפרף אותה עליו, לצדדים, בסיבובים, למעלה למטה, ואז נצמד אליו ושוב יונק אותו בעדינות.
את כבר מתנשמת, שקועה בתחושות שלך, עצומת עיניים, בתוך עצמך כאילו את מאוננת. אני מרגיש את גופך, קרוב אליו, מכיר אותו היטב, זורם איתו, עושה בדיוק מה שבא לך במקום ובחוזק ובקצב, כאילו את מאוננת לעצמך רק שאני חוסך לך את המאמץ ועושה את זה בשבילך ואת מרגישה כאילו זה קורה מעצמו רק מכח המחשבה שלך.
הפה נשאר צמוד על הדגדגן יונק ומלקלק, והאצבע נכנסת בצד התחתון של הכוס לא עמוק נכנסת ויוצאת, ואז עולה לצד העליון של הכוס וגם שם נכנסת ויוצאת לא עמוק מדי, לוחצת בעדינות על הכוס מבפנים כלפי מעלה, מעסה את המקום ההוא, ובאותו זמן היניקה והליקוק בדגדגן נעשים אינטנסיביים יותר. אני מרגיש את הנוזלים שלך בתוף הפה שלי. איזה עונג, כמה טוב. כמה הפה שלי כאילו מכח עצמו מתמגנט להיצמד לכוס שלך הרך, לשפתיים שלו, לדגדגן המתוק הטעים המגרה היפיפה הנפלא הריחני שלך שאני כל כך אוהב. מגרה אותי למצוץ אותו באותו סוג שמגרה למצוץ פטמות יפות ומתוקות. להיצמד כל כך. לגעת כל כך. זה כל כך טעים ומתוק ונפלא. להיצמד כל כך. שפתיים אל שפתיים, שפתיים אל כפתור תשוקה מתוק ויפה.
את מניעה קצת את האגן למעלה ולמטה, ממש מעט. אני נכנס לקצב, את מתנשמת יותר, עושה המהומים כאלה של תשוקה ועונג. אני גם מהמהם בעונג וגרגרנות והנאה. מוצץ ואוכל וזולל ומלקק את הדגדגן שלך בקצב, האצבע נכנסת ויוצאת בקצב על החלק העליון הפנימי של הכוס, הלשון נשלחת אל המקום בין הכוס לדגדגן ומשפשפת את עצמה עליו בקצב ומדי פעם חוזרת לדגדגן ללקלק אותו, אין כלום כעת בעולם מחוץ לקצב הזה. מדי פעם יד נשלחת לחזה שלך מעסה שד, חופנת ירך או מותן, מחליקה על הקפל שבין הירך למפשעה, מורחת רוק על פי הטבעת והפרינאום, ואז שתי ידי חוזרות לאחוז את המותניים שלך חזק להצמיד אלי את הכוס שלך כשהפה שלי זולל את כל בין הרגליים שלך כל כך בתאווה ותשוקה. התודעה מתערפלת, כבר אין כלום רק הקצב זהו, לא כוס ולא פה ולא שום דבר, רק עונג צרוף נע בקצב, היצמדות מוחלטת, כב ראל ברור איזה איבר לאיזה איבר, כאילו כל הגוף, כל הנפש, הכל נמס לתוך העונג וההיצמדות, ונע עוד ויותר, אבל לא מהר מדי ולא חזק מדי, את משמיעה קולות של כמעט גמירה, אוף כמה נפלא לי, אני ממשיך שוקע בך כולי לגמרי, בתוכך, כאילו כולי בתוך הרחם שלך, שנינו לא יודעים איפה הכוס שלך נגמר ואיפה הפה שלי מתחיל, ואז את נאנקת וגונחת והכוס רועד ונוזלים יוצאים ואני שותה. ונצמד בנשיקה מרוחה על כל הכוס בלי תנועה. והיד שלך מחליקה לי על השיער ונשארת מונחת שם. ככה הרבה זמן. וכשאני עולה אלייך את כבר כמעט רדומה לגמרי.
תודה מתוק, את אומרת לי, זה בסדר אם אני ארדם עכשיו? המילים יוצאות לך מהפה לא ברורות, מתוך שינה.
מצויין. זו הכוונה. ואת כנראה כבר לא שומעת.
אני שוכב על הצד עם הפנים אלייך, מסתכל עלייך נרדמת, מתוקה, מורח את הזין על הירך שלך, מאונן עליה קצת, ואז מחזיק אותו מאונן וגומר בשקט בתוך היד. מרוצה ומסופק. נרדם.

yaron599

New member
זה מתכון

לבוקר טוב וליום נפלא

אחלה כתיבה...

הילי 122

New member
אתה כותב נפלא

למרות שזה ארוך.
התיארו שלך מלא בכל טוב .
אתה לא מפספס כלום .
סוחף אותי לדמיון .