נשיקות

רויטל01

New member
נשיקות

אני גרה עם בן זוגי כשנה+ , יש קשר של אהבה , אך בזמן האחרון יש גם צל של שיגרה כבדה .... בכל אופן בעייתי שבן זוגי לא מנשק אותי נשיקות "אמיתיות" , למרות שאני יודעת בוודאות שהוא לא הטיפוס שיבגוד... האם יש לו בעיה / לי / לנו ????????

seeyou

New member
../images/Emo24.gifבכול מערכת יחסים עם הזמן....

.....יש "צל של שיגרה".... לא כול מספר פגז או זיקוקי דינור. יחסי מין בזוגיות באים להשלים מערכת יחסים מורכבת יותר . אם בהתנהגותו אבאופן כללי את מרגישה התקררות אז אולי יש מקום לבירור אבל,רק בגלל עוצמת הנשיקות? ייתכן ואני טועה... יוסי

האם יש לו בעיה / לי / לנו ????????

אולי כדאי שתשאלי את בן זוגך שאלה זו. אולי בעובדה שאינך שואלת אותו יש רמז על בעיה כלשהי בתקשורת ובפתיחות שביניכם?

רויטל01

New member
מדברים ובכל זאת...

הנושא מדובר בבית . אנחנו מדברים על הכל דיי חופשי , התשובה שלו שהוא לא כל כך אוהב נשיקות . ולכן זה עדיין נראה לי מוזר ומתסכל , למות שהוא אוהב והדבר ניכר ביחסו אליי .

בלי לפגוע

לעיתים עקב מחלות שונות או בעיות שיניים, יש טעם וריח לא נעימים בפה והדבר עלול לדחות את בן/ בת הזוג, האם???

רויטל,

שמעתי על אנשים שלא מתים על נשיקות. זה קיים וזה לא סימן שבן זוגן לא רוצה אותך. קבלי את זה כתופעה שקיימת. יש עוד דברים שהוא לא אוהב לעשות איתך? אם הוא מתחמק מעוד פעילות שקשורה באהבה, נתינה ורצון להיות איתך, משהו לא בסדר כאן. שווה שיחה ובדיקה.

למעלה