נשיקות

olgaer

New member
נשיקות

הבן שלי למד מנשק. הוא לא מרבה בכך, אבל אם מנשק אז תמיד על השפתיים. אני יודעת שהוא למד זאת מאיתנו. אצלי בבית נהוג להפגין חיבה ואהבה ולכן רואה אותי ובעלי מתנשקים הרבה. בגיל שנתיים זה בסדר, גם בגיל שלוש אני מניחה שזה בסדר שהבן מנשק את אימו בפה. איך מתי לדעתכן צריך לשים גבולות ולהסביר שאת אמא או אבא כדאי לנשק בלחי?

מרוסיק

New member
תנשקי אותו את

בלחי והוא יתפוס לאט לאט. גם הילד שלי מתנשק סידרתי.

olgaer

New member
אנו לא נוהגים לנשקו בפה מיוזמתנו

משום מה נראה לי שהוא לא מחשיב נשיקות שלנו לנשיקות של ממש. רק את הנשיקות בפה.

mAmA MiSiSiPi

New member
מבחינתי עד שהוא ירגיש לו נוח

עד אז אני יהנה עד הנשיקה האחרונה

../images/Emo45.gif

מסכימה עם סמדי, לא רואה בעיה עם זה. גם רננה מנשקת את בעלי על הפה. כל עוד לא מדובר על נשיקות צרפתיות, מה הבעיה? כשהיא תרגיש לא נוח, היא תפסיק.

olgaer

New member
סבבה. הרי בטח לקראת גיל 5-6 הם מתחילים להרגיש

מבוכה בנוגע להפגנות חיבה כאלה, לא? כל פעם שאני מנשקת לו כפות רגליים הקטנות ומתוקות שלו אני מדמיינת את עצמי עושה זאת כיובל בן 13. "אמא! תגידי נפלת על הראש? תעזבי אותי בשקט!" בטח יצרח עלי עם קולו הנשבר. אז כרגע נשאר לי להנות ולהגיד תודה שיש לי אפשרות כזאת

תאירעות

New member
מבטיחה לך

שבגיל 13 את לא ממש תרצי לנשק לו את כפות הרגליים
רעות עדיין מנשקת אותי בפה,לא חשבתי על זה בכלל,לא רואה בזה משהו רע.....אבל מה שבטוח שלאט לאט זה יגמר ונעבור לנשיקות דודה

olgaer

New member
זה רק מוכיח שאני חייבת להנות כל עוד אפשר

תודי שהבאת ארבעת כאלה בשביל לשמור על התענוג

תאירעות

New member
בדיוק!!רק תהני!

וכן,מודה שזה חלק מהעניין,היום הגענו לגיל של "תעזבי אותי כבר"....(למרות שאני מודה שאסף עדיין מנשק אותי לפני שיוצא לבית הספר/הולך לישון וכו....אבל כמובן....נשיקה של דודות...)

תאירעות

New member
הוא באמת נשמה טובה

גם ההתמרדות שלו היא עדינה,הוא לא חצוף או משהו(טפו טפו) ובכלל,מי שיש לולב טוב זה כנראה לנצח. בקיצור,תהני מהנשיקות,מהחיבוקים ומהכל כי זה בהחלט לא לתמיד...

מרוסיק

New member
הבעיה בנשיקות בפה

היא לא כשהם מנשקים אותנו, ההורים, אלא אנשים אחרים. אני לא שלמה עם זה שהוא מנשק בפה את כל האנשים: סבא, סבתא, אחים שלנו, חברים שלנו, ילדים שלהם וכו' ולכן למרות שאני נהנת מאוד, אבל מנסה לשנות את ההרגל.

tomer2007

New member
אף פעם...מה הבעיה בנשיקה בפה?

זו לא נשיקה צרפתית - זה לא שהוא דוחף לך את הלשון... כולה נשיקה - לא?

olgaer

New member
לא יודעת, נראה לי מוזר לדוגמא שבן שלי ינשק

אותי בפה כשיהיה לדוגמא בן 15. למרות שזו לא נשיקה צרפתית. למרות שעד אז בטוח נגיע ל"אמא תעזבי אותי!" אז אין לי מה לחשוש.

tomer2007

New member
בעלי עד היום מנשק ככה את אמא שלו

ברור שעם פה בגור וברור שזו נשיקות קצרה - אבל אני בחיים לא חשבתי שזה לא יפה או לא בסדר... דווקא אני תמיד התפעלתי ועד היום בעצם מכמה היחסים בינו לבין אמא שלו חמים ואוהבים...

olgaer

New member
טוב, זה כנראה מאוד קשור למה שאני מביאים מהבית

אבא שלי תמיד נהג לנשק אותי בקודקוד הראש או בכף היד. כל הרעיון של לנשק אותי בכל חלק בפנים היה נראה לו מזעזע. יכול להיות זה קשור לאמו שהתנהגותה מעט גבלה בגילוי עריות וזה יצר אצלו אנטי וגם לבעיות בריאותיות שגרמו לו לא לרצות לקרב את פיו לפניי.

למעלה