נשיקות רק לאבא...???

נשיקות רק לאבא...???

בזמן האחרון, היא מנשקת יותר את אבא. היא מעדיפה שהוא יקח אותה מהגן, יעשה איתה דברים ועוד כאלה... השתדלתי לא להתייחס ולא להגיב לזה ודי לזרום איתה בעניין כשאפשר. אבל עם הזמן זה מחמיר. למשל, זה מאוד צובט כשהיא כבר לא רוצה אפילו לתת לי נשיקה בבוקר כשהיא הולכת אני נגשת אליה ונותנת לה בכל זאת ומאחלת לה יום נעים בפנים מחייכות, אבל רגע אחרי שהיא הלכה, הדמעות חונקות... מה עושים??? לא לציטוט!

הבלדרית

New member
מבינה אותך ויכולה לומר שזה שלב שחולף

אני מנחשת שאולי האבא נמצא איתה ,מתוקף עיסוקיו, פחות זמן מאשר את, והילדה רוצה גם מההורה השני ובנאיביות מפגינה זאת,כמו הרבה ילדים וכמו בני בזמנו ,בצורה בוטה זו.מניסיון זו תקופה קצרה שחולפת.יהיו תקופות שהיא תעדיף אותך ותחפש יותר את חברתך ולהיפך.אצלנו בעלי היה תמיד מתערב ואומר לילד שכשנותנים נשיקה לאבא,אז נותנים גם לאמא,כמה אמא אוהבת אותו ואיך זה עושה טוב לאמא שאתה מחבק אותה ועוד.היום הוא רוצה משנינו אותו דבר עם העדפה קלה אליי....

אז זהו שזה לא חולף כלל...

זה נמשך כבר מספר חודשים, ורק מחמיר ומקצין... השאלה שלי - האם להמשיך לנסות להתעלם ולזרום איתה במידת האפשר (נגיד אם היא אומרת רוצה שאבא ישכיב אותי לישון או רוצה לתת נשיקה רק לאבא אז לא להגיב) או לנסות להסביר ולומר שזה לא נותן לי הרגשה טובה וכו'. כמובן שבכל יום אני אומרת לה שאני אוהבת אותה וכו'... תודה! ושוב לא לציטוט!

xxss1

New member
ואנחנו בתקופת אמא...

כבר כמה חודשים שבעלי רוצה לעשות משהו עם הילד (מקלחת,חוברת,לעזור לו עם האוכל וכו')אז הוא ישר אומר:"לא,את אמא!" בעלי מסביר לו שאני עם הילד השני והוא פשוט לא מוכן להקשיב לו עד שאני נשברת ובאה אליו. אני מנסה להסביר לו שאבא ואמא זה אותו דבר ואם אמא עסוקה במשהו אחר (לאו דווקא בבן הקטן) אז יש את אבא,הוא אומר בסדר וכשמגיע הרגע אז שוב את אמא!!!

inbal53s

New member
גם אצלינו זה ככה.....

תמיד אומרים 'בנות זה של אבא, בנים של אמא...' אם זה נכון.... כשיהיה לי בן אני אדע (לבינתיים יש בדרך עוד בת) אני חושבת שאכן זה קשור לזה שהיא רואה אותו פחות, שזה קשור לזה שהוא משחק, נהנה, ופחות מחמיר ופחות מתעסק בחינוך (בכל זאת יש לו כשעה ביום איתה) כנראה שלא נצליח לשנות את זהו ולהילחם בזה זה רק יתיש. אני מסתכלת על החיובי: כל עניין ההרדמה- רק אבא, אבוי אם אני באה..שילך! כשהוא בשטח אני קצת משוחררת.... ויש לה קשר מעולה עם אבא נפלא! מה יותר טוב מזה?!?!?!?!?! לדעתי זה עוד יעבור, זה נכון לעכשיו וישתנה. אני עדיין מחכה....

למעלה