נשיקות במשחק..

normajean

New member
נשיקות במשחק..

מה אתם חושבים? צריך ללכת על זה או להיכנע לרגשות? זו דילמה קשה,בתור שחקנים אנחנו אמורים לגלם כל דבר שיפילו עלינו אבל מה עם האנושיות שבתוכנו?לי אישית זו התלבטות לא פשוטה

זה תלוי בך..

אני עקרונית הייתי מסכימה אפילו ליותר מזה כי שאני דמות אני שוכחת שאולי אני שונאת את הבן אדם הזה, כי הדמות אוהבת, אז אני אוהבת ואז מתנשקים. אבל אם מבקשים ממך לעשות משהו שאת לא מסכימה או לא סגורה עליו אל תסכימי, גם יראו שאת בתוכך לא רוצה על הבמה וזה לא יפה. תעשי רק עד מה שעד הגבולות אצלך, גם אם אצל כמה הם יותר רחוקים או קרובים משלך.

actress

New member
לי היתה סצנה בסדנא שהייתי צריכה

להתנשק עם בנאדם שלא בדיוק הסתדרנו ועשינו את זה כמו גדולים כי כשאתה נמצא בתחום אתה מביא מעצמך ושוכח את האני האמיתי לרגע ונכנס לדמות מה גם שאני התנשקתי עם בחור שנטיותיו לא לכיוון שלי שזה גם קצת קשה אבל מסביר שגם אם אתה הומו או לסבית ואת/ה צריך/ה לנשק בחור או בחורה אז את/ת תעמוד/י בזה כי אתה שחקן/ית וזהו.

lonestar2003

New member
אני השבוע התנשקתי עם מישהו במסגרת

תרגיל במשחק. היה לי ממש קשה. בהתחלה לא רציתי וניסיתי להתחמק מזה. זה היה אחרת מנשיקה רגילה, אבל עדין שפתיים וכל הענייו הזה. בהתחלה ניסיתי להתחמק והיה לי ממש ממש קשה, אבל בסוף גיליתי שהשד בכלל לא נורא וכמובן שסרבתי לשתף לשון בעניין. המלצתי לכם- לכו על זה! קשה באימונים- קל בקרב.

normajean

New member
חוששתני...

כי זה באמת תלוי בבנאדם ורק העובדה כי קיבלתי 5 תגובות שונות אחת מהשנייה מוכיחות את זה,הלא כך?=) אני חושבת שאולי ראוי מצידי לציין שאני חושבת שנשיקה זה דבר מדהים שיכול להכיל המון בתוכו,זה מטען עצום של רגשות שמתפוצץ לפעמים,זה יוצא החוצה בצורה הכי טובה שאפשר לפרוק רגשות שלא יודעים מה לעשות איתם.. ופתאום כשמשהו אומר לך "תנשקי אותו" אני מרגישה כאילו אני אמורה לייצר את כל התחושות האלה בעצמי ולהעביר לו את הכל..וזה קשה בשבילי להפוך את זה למלאכותי וזה גם קשה בשבילי לנשק מישהו כשזה לא קיים

וזה לא רק תלוי בך

זה גם תלוי בבן אדם שאת מנשקת. אני מתכוון, אם הוא אחד עם פוזה של "אני גבר, אני יודע איך לנשק" - אז הנשיקה גם תהיה עם פוזה. ואם את מתנשקת עם מישהו שיש בו תמימות, אז גם הנשיקה תהיה נקיה וטהורה.

normajean

New member
אני מאוד מסכימה

הפרטנר מאוד מוסיף לכל החוויה,לפעמים הוא מעלה ולפעמים מוריד. אני גם מאוד מסכימה עם העניין של הפלישה לעולם האמיתי וזו אחת ההפרדות הקשות של שחקן בעיני - להפריד בין העולם האמיתי לעולם הבמה לסיכום:couldn't agree with u more darling

הבעיה בנשיקות כאלה

היא שזה מעט מוריד מהערך של נשיקות אמיתיות, כי אם דורשים משחקן כ הזמן לנשק מישהו ובעצם לזייף את האהבה והמשיכה שלו כלפיו אז זה גם עלול לפגוע בעולם הפנימי שלו, כי זה שוחק.

Awaken

New member
אני לא מסכים.

שחקן טוב יודע לעשות הפרדה מוחלטת בין הבמה לחיי היום יום. אני חושב שמישהו מקצועי יודע לבצע נשיקה ולהבין שזה שום דבר חוץ ממשחק, זה בדיוק כמו לקרוא טקסט, אין שום הבדל. צריך לדעת לשים בצד את כל הדברים הלא קשורים ופשוט להיות על במה בתוך הדמות ולעשות מה שצריך, זה כל היופי באומנות המשחק.

זה לא קשור

שחקן טוב נמדד במה שהוא עושה על הבמה. אם הוא מסוגל לתת אחלה הופעה, והוא לא מצליח להפריד את עולם התאטרון מהעולם האישי שלו זה לא עושה אותו לשחקן גרוע.

Awaken

New member
פרובקטור אני חולק על דעתך

אני חושב שמי שלא מצליח להפריד בין במה למציאות, הוא לא שחקן, הוא מישהו שחי מציאות אחת ולא יודע להפריד. אפ תקח אישה שהרגע אנסו אותה ותתקע אותה על הבמה והיא תבכה ותהיה אומללה בגלל שאנסו אותה אז היא שחקנית טובה? לא. היא חיה מציאות על הבמה.

Awaken

New member
אוהו זה כבר פילוסופיה.

ואני לא ממש בטוח שאני יודע לענות על זה. אבל אני בטוח שאחת מהתכונות שלו זה הפרדה בין הבמה לחיים. ולא ענית לי על השאלה. אישה שהרגע אנסו אותה ואז תקעו אותה על במה היא שחקנית?

לא, אבל מסיבה אחרת

כי אתה הפכת את מה שאמרתי. אם אדם לוקח את העבודה שלו הבייתה זה לא עושה אותו לשחקן גרוע. אבל אם לוקחים מישהי ושמים את החיים שלה על הבמה היא לא שחקנית כי היא לא משחקת. זה ההבדל. שחקן הוא אדם שמשחק. זה התנאי הבסיסי.

royi00

New member
לדעתי אתה טועה

כי נשיקה כזאת זה בדיוק כמו סטירה! כמו שלסטירה אין משמעות בחיים מחוץ לסצנה עצמה בדיוק ככה גם לנשיקה!!!

מתוקיז

New member
אמרו כבר לפני-

you must remember this- a kiss is just a kiss! גם בחיים ובוודאי שבמשחק אסור לייחס לנשיקה משמעות רבה מדי... ויש הבדל עצום בין נשיקה על הבמה שהיא טכנית, לבין נשיקה בחיים שבד"כ מעורבים בה רגשות מסוג כלשהו. צריך פשוט להדק שפתיים וללכת על זה. בתכל'ס זה פשוט מאוד.

normajean

New member
../images/Emo5.gifאיזה שחקנים ואיזה נעליים

תראו קודם כל אני מסכימה שבתור שחקנים זהו התפקיד - לא להביא לראות הקהל את הבנאדם שאתה באמת,אוקיי קיבלתי. אבל לעולם(!) לא ניתן ואף אסור להוציא את האנושיות אשר קיימת בנו,ולכל אחד האנושיות שלו אני חייבת לקבל את זה אבל בשבילי a kiss can not ever be just a kiss זה פשוט הרבה מעבר לסתם משהו עבורי,וזה רע אך זהו המצב אני צריכה לעשות את ההפרדה טוב טוב,זה מאוד חשוב וזה מן מבחן שכזה

למעלה