נשיקה

nerissa

New member
נשיקה

סקס סוער. מתיש. מענג.. סשן מלא, מעשיר, ממלא חללים ולא מוחלפת אפילו נשיקת עומק אחת. איך תרגישו עם זה? האם האירוטיות שיש בהתנשקות והאינטימיות הנוספת יחסרו לכם? האם זה הדבר שעושה את ההבדל בין זיון להתעלסות? האם ה..צורך הזה באינטימיות האירוטית שבנשיקה היא תכונה נשית נטו ועבור גברים היא אינה נחוצה? האם התחמקות מסוג המגע הזה מצביע על משהו? האם זו נורת אזהרה? ואולי אני סתם מבלבלת את המוח בצורה נשית אופיינית?

לא מסוגלת...

חייבת להתנשק... עוד לפני שמתחיל כל הסשן.. אם הוא לא מנשק..לא יהיה סקס, חד וחלק- גורם לי להרגיש לא רצויה/ נחשקת.. ולא, את לא מבלבלת ת'מוח

nerissa

New member
ומה קורה כשאת שפחה?

ויש התנהלות מסויימת לסשן.. ואת לא יודעת אם זה "קטע אדנותי כזה" וחלק אולי מהמשחק.. שזה משהו שנמנע ממך כמו אורגזמה למשל? ואת תוהה אם זה משהו עמוק יותר.. אני לא מצליחה להסביר את עצמי. מקווה שאתם מבינים. ישנה הדילמה הענקית הזו.. זה לא כמו סקס ונילי שדברים שם שונים מעט. זו סיטואציה אחרת..

עוד..

לא הייתי בסשן של ממש שפחה.. (המממ מחפשת אדון ראוי בפוטנציה) את הקטע של לא לגמור מבינה... לא את הקטע של הנשיקה.. וחייבת לשאול זאת אמורה להיות התנזרות חד פעמית מנשיקות?? או כדרך תמידית

אסתי69

New member
אייב יש לך ד"ש מדיווה

בפורום השני

calba 2

New member
אני חושבת שזה נורא תלוי

קודם כל, אם יש אהבה בין השניים, בין אם זה קשר בדסמי או ונילי, הגבר ירצה בסוג זה של אינטימיות בדיוק כמו האישה. לעומת זאת, אם זהו סשן בדסמי/ונילי חד-פעמי או לשם סיפוק מיני בלבד, אני לא יכולה להעיד על עצמי שהייתי כמהה לאינטימיות שיש בנשיקה(זה נחמד מאוד אבל לפעמים חסר משמעות) ולכן הייתי מבינה את עמדת הגבר. לשאלתך, אני לא חושבת שנשיקה היא אינדיקציה בעזרתה נוכל להבדיל בין זיון להתעלסות. פעמים רבות בזמן זיון חסר רחמים אני מקבלת גם נשיקות. בסופו של דבר, הצורך הזה תקף לשני המינים.

Master Eagle

New member
נשיקה מבטאת רגשות ולכן היא חלק

בלתי נפרש ממערכת יחסים. נשיקה תוך כדי סשן בא לבטא הרבה פעמים את הרגש של האדון אל הסאבית שלו. אם אין רגש והכל סתם מכאני וטכני אז זה באמת שלא מעניין אותי. אני אוהב לנשק וכמו ש calba2 כתבה, אני מאד אוהב לנשק אותה במהלך הסשן כי זאת אחת הדרכים לבטא את האהבה שלי אליה ללא כל קשר למה שמתרחש בסשן עצמו

את בכלל לא מבלבלת את המוח

יש משהו אינטימי בנשיקה. אפשר לשחק משחק שליטה בנושא הנשיקה, "תגרי אותי מספיק, תקבלי נשיקה" אבל אף פעם לא כתנאי אמיתי. אני לא יכולה בלי נשיקה. בעיני תיארת את הנשיקה בצורה מושלמת, אני מדברת בעיקר על הרשומה שלך בבלוג.

קודם כל,

מה זתומרת "סתם מבלבלת את המוח בצורה נשית אופיינית?" לא מתאים לך המשפט השוביניסטי הזה .. אפילו בצחוק.. אבל מילא אצלי סשן בלי נשיקה זה כמו אוכל בלי מלח. תפל. אצלי זה היה מעמיד קשר שלם בסכנה אם האיש לא מנשק. זוכרת את הקטע מ"אישה יפה" שבו החברה שלה כועסת עליה שהיא התנשקה? סקס בלי נשיקה הוא מנוכר, טכני מדי. זו דעתי. ואם עוד פעם תגידי על עצמך שאת מדברת שטויות, אני אדאג שתקבלי עונש. (הממ.. אולי זה לא איום כל כך טוב)

אסתי69

New member
סוויטיייייייייייייייייייייייייייייי

אני פשוט אוהבת אותך זה כאילו קראת מה שכתבתי לה במסנג'ר יו את ענקית (טוב אז עוד לא אבל אוטוטו תהיי) }{ (נשיקה ענקית כי אני לא מנוכרת/טכנית

Dan_Kap_

Active member
וממתי הצורך באינטימיות ובמגע רק

לנשים? בעיני, זהו חלק בלתי נפרד מהאירוטיקה ומהמשחק, הן בהקשר ונילי והן בהקשר בדסמי. אבל למה לנחש - מה רע לאמר לשותף שלך "היתה חסרה לי נשיקה" או "מגע אינטימי קרוב במהלך הסשן היה עוזר לי מאד"? המודל שיש להרבה אנשים על להיות דומ/ית, זה שבא מספרות הפנטזיה ומסרטים מראה אדם קר, מרוחק ומנותק. ולדעתי הוא בא מחשיבה ודימויים ווניליים של המחברים - אותם אנשים שרואים סתירה בין אהבה ואינטימיות לבין הדבר האיום והנורא הזה שנקרא בדסמ... וברגע שמשתחררים מהמודל הזה, אפשר לעוף רחוק...

בעיני

אם אין נשיקה מלאה חודרנית מלאת תאווה עוד בדקות הראשונות של הסקס או השסן הכל נפסק פשוט לא מסוגלת מרגישה כל כך זולה ולא אהובה לא מסוגלת להמשיך ומה שכבתבת בבלוג פשוט מהמם היה לי פעם שהתעוררתי עם חברי-אדוני בבוקר ולא ציחצחנו שיניים הוא רצה סקס אך היה בלתי אפשרי להתנשק והרגשתי פשוט גועל נפש עם עצמי חצי יוםאחר כך.

calba 2

New member
למה אי אפשר להתנשק אם לא מצחצחים?

לבלוע לו את הזרע אפשר, ללקק לו את התחת אפשר אבל להתנשק בבוקר לא?

calba 2

New member
תודה../images/Emo13.gif

עכשיו זה כבר 23??? (המבין יבין) אסתי, רק שתדעי שתגיע המכה ה-23 בטוסיק זה יהיה בגללך ובמקום לספור 23 אני אגיד "אסתי"...כבוד!
בטח אין לך מושג על מה אני מדברת...

Master Eagle

New member
calba 2, אחרי שכתבת מה שכתבת,

מגיעות לך אלף נשיקות נשיקה ראשונה על מצחך הקטן כמו קשר באמצע דמותך וממנה יצאו בשפעת זוהרן נשיקות נשיקות לשערך כותרת פנינים עשויה מנשיקות על שחור תלתלייך אמטיר שתהיי לי ילדה היפה בנסיכות המושלמת בכל בנות העיר אלף נשיקות לך אהובתי אלף נשיקה ונשיקה אלף נשיקות לך חמודתי היפה הקטנה המתוקה וגם את צווארך השלגי הבתולי הגמיש כמו צוואר הברבור אכסה בנשיקות מחרוזות מחרוזות ילדת מים קטנטונת שלי ועתה שום אשים את ראשי על כתפך כדי למצוא בו את דופק הלב וגם סתם נשיקות בלי תאווה ותכלה כמו פרחים מושלכים על כלה אלף נשיקות לך אהובתי אלף נשיקה ונשיקה אלף נשיקות לך חמודתי היפה הקטנה המתוקה השמיים אינם בעד עיניי החוטאות ואינני שותה בך עד רוות האור אינו בעד שפתי הטמאות וחזי נצרב לו עד כלות נשיקת האלף אינה אפשרית אהובה חסרה נשיקה אחרונה רק תשע מאות תשעים ותשע נשיקות לי סוערות אוהבות ומתוקות ובכל זאת אנשקך - אלף נשיקות אלף נשיקות לך אהובתי אלף נשיקה ונשיקה אלף נשיקות לך חמודתי היפה הקטנה המתוקה

למעלה