נשיקה...

P u s s i c a t

New member
אמרת את מילת הקסם

לא רק שהוא מקסים - אנשים שמגדלים חתולים זוכים אצלי בפור רציני. לא להאמין כמה רכות וחושניות לומדים מהחיה הזו

P u s s i c a t

New member
וואו, רוצה את כל התאוריה ל רגל אחת?

אני חולה על בעלי חיים ופועלת למענם בכל צורה אפשרית. כלבים ו-חתולים. בעלי חתולים הם אחרים. רק מי שמספיק שלם עם עצמו ולא מחפש לשלוט באחר או להשפיט אותו, שמוכן לקבל את העצמאות של האחר ואת הרצונות שלו גם כשלא משתלבים עם שלך, ושאין לו בעיה לחיות עם חכמים ממנו (או לפחות כמותו) מסוגל לחיות עם חתול. שארחיב?

ronny1l

New member
בהחלט מספיק

הבנתי את הפואנטה... מיאוווווווווווווווווו....

יש בזה משהו...

אבל אני אשמח שתרחיבי בנושא... (לי יש גם כלבה וגם חתולה - ראית תמונה) יש מערכת יחסים שונה עם כל אחת מהן.

luckycharm

New member
../images/Emo70.gif

בתור בעלים/שותף גאה רוב חיי, קיימתי אינספור שיחות בנושא. לא שמעתי הגדרה קולעת יותר. ואל תרחיבי בבקשה..עלול להיפגם.

לורן29

New member
כבר כתבתי על זה פעם אחת...

ולגבי תיק הצילומים...זה משהו שיהיה למגירה. פרטי עבורי
|סומק|

המגירה שלי לרשותך...../images/Emo6.gif

ובפעם הבאה נסי את זה: |סומק|=
:) - ]). תמונות אומנות? איזה רעה שאת לא מראה...

לורן29

New member
עוד אין מה להראות...

חוצמיזה שאני ביישנית
זו הפעם הראשונה שלי, ואני קצת משקשקת (ואני בונה על פידבקים במהלך הצילומים שירגיעו, אז נקווה לטוב
)

צלם טוב

יידע לעזור לך להתגבר על המבוכה. והמלצה אישית אחת - כוס יין או שתיים, חצי שעה לפני תחילת הצילומים יחוללו פלאים.

יש קשר הדוק בין הנישוק

לכל הזיון. 2 סיבות לכך: אם הוא מנשק נהדר, בחשקנות, בתאוותנות, כך גם ינהל את הירידות והליטופים והחדירה.... וגם... אם הוא מנשק נהדר- אני כל כך חמה וחושקת....שכולי בוערת לסקס מעולההההה.

hipishit

New member
מה יש לכולם פה נגד קצת רוק?

אני לא אומרת שצריך להטביע ברוק אבל קצת זה נחמד ואפילו מחרמן נשיקה שמחילה ככה עדינה שפתיים נוגעות לא נוגעות נשיכות קלות של הפשה התחתונה משחקי לשון קטנים לקחת לתת ולבסוף נשיקה עמוקה וחזקה כזאת שיש לה קצב משלה..... כמובן שהתקדמות לצוואר תתקבל בברכה וגם יותר נשיכות ההבדל הוא דק בין עונג לכאב....

holgersen

New member
באמת גם אני תהיתי,

אני בעד הרוק.לא בליטרים כמובן אבל מספיק כדי להפוך את כל העסק ליותר טעים. אוהב להתנשק עם בנות שיש להן תשוקה אמיתית לנושא. כמובן שכל הבנות אוהבות להתנשק אבל יצא לי לפגוש כמה שלקחו אותי לעומקים אחרים. נורא אוהב כאלה. נשיקה עם בת כזו היא חוויה חושנית מאין כמוה. לפעמים אחרי נשיקה שכזו אני ממש צריך דקה או שתיים כדי להתאפס . ועוד בנשיקות, לפעמים אני אוהב לתת יניקה קטנה ללשון של הפרטנרית
מישהי פעם שלפה מולי לשון אחריי נשיקה ואמרה "מצוץ". קטע אירוטי like hell. ולפעמים אוהב לחפון את הישבן (גם בנות אוהבות לחפון את שלי). וציפורניים מצמררות בעורף ובקרקפת... ו...אמממ,יש גם את הפרידה האיטית הזו של השפתיים בסוף הנשיקה. ופתיחה איטית של העיניים... הרכות הזו

לורן29

New member
כמה יפה כתבת!

אני גם נוהגת "לשאוב" את הלשון של בן זוגי כשאני מנשקת...ונשיכות קלות פה ושם. אני מאוד מאוד אוהבת לנשק, ויכולה להמשיך שעות על גבי שעות. אפשר חופשי לאבד את עצמך ואת חושיך בנשיקה טובה!

למעלה