נשיקה...

חיבוקון

New member
אמרת נשיקה מערפלת חושים, נו? יש

נשיקה כזו ללא עצימת עיניים? את חייבת לעבור לטלכארד

לורן29

New member
אגב נשיקות וזיונים

חוץ מהעובדה שנשיקה אצלי חשובה מזיון(! כן, יש היגידו-היא יותר אינטימית!)- יש מעין סברה האומרת שמי שמנשק חרא-מזיין חרא. מאחר ואלו שזכו לקיים עמי יחסי אישות היו מנשקים נהדרים-אני לא יכולה לקבוע האם נכון הדבר. האם יצא לכן/לכם לבדוק את פשר העניין? האם נשקן רע משמעו רע במיטה? האם פנתרה בין הסדינים יודעת גם לנשק עד שמתעלפים? האם אני עומדת עכשיו לבלוס את הסנדוויץ' השני? כל זאת ועוד או שאגלה או ש(לא)

shellush

New member
ניסיוני SO FAR מראה כי יש 100%

התאמה בין נשקן טוב לסקס טוב. עד אשר יוכח לי אחרת....

חיבוקון

New member
אין חכם כבעל הניסיון, גם אצלי זה כך

התאמה מושלמת, מחכה לזו שתוכיח לי אחרת (חסר לה :)

אני לא חושב

שאני ארצה אי פעם להכניס למיטה מישהי שאני לא רוצה לנשק. ועד היום בהחלט גיליתי גם אני מתאם סטטיסטי די מדויק בין איכות הנשיקה לאיכות הזיון.

אכן באתי לבקר

אבל אני חושב שאשכור את הדירה. השכנים נאים בעיני

ואני תוהה...האם בליסת סנדוויצ'ים...

תוך כדי כתיבה כאן היא פיצוי על ה"טעם" שחסר כעת בפה...
אבל בנימה יותר מעניינת, לעניות דעתי "נמרה בין הסדינים" היא לאו דווקא נשקנית מעולה. אם נקח לדוגמא את "בלתי צפויה" שלא אוהבת להתנשק כלל - האם נסיק שהיא גרועה במיטה? לא ולא...זה יהיה עוול לה ולכל מי שנשיקה לא ממש עושה להם את זה (על השפתיים בכל אופן
). כשלעצמי אני מאד מסכים איתך שנשיקה היא מאד אינטימית והיא בהחלט פרלוד מסעיר להמשך המרנין... מה שכן התאוריה שלי היא שמי שאי ידיעה לנשק היא פונקציה של רצון להשקיע ושל סבלנות. מי שהוא תכליתי במיטה, ששם את טובת עצמו לפני הכל...לא יתאמץ להחליף נוזלים עם הפרטנרית שלו - למה? בזבוז זמן שמרחיק את הגמירה...

לורן29

New member
איזו השקעה!../images/Emo13.gif תודה!

ובליסת סנדוויצ'ים מעידה בעיקר על העובדה שלא אכלתי כלום משש בבוקר. אבל nice try

P u s s i c a t

New member
ממש, אבל ממש לא נכון

היו לי כאלה שנישקו מדהים ואכזבו בגדול. זה לא תמיד אומר. היו לי בחורים שלא ידעו לנשק והיו מאוד נכונים במיטה. עניין של זמן והם למדו. אבל אין כללים. זה בערך כמו הכלל של כפות הידיים.

לורן29

New member
כפות הידיים?

אני דווקא שמעתי על מיתוס הגובה. אבל דווקא שם גיליתי מס' פעמים שזה בולשיט

אני ההוכחה החיה

שכל המיתוסים הללו לא נכונים. אני לא גבוה במיוחד, רק 176 ס"מ. הידיים שלי ממש לא גדולות. גם הנעליים לא. ובכל זאת...

ציינתי את זה

רק כדי להפריך את המיתוס של גובה/ידיים/נעליים מרמזים משהו על גודל הזין. עד היום אני זוכר משפט גדול שמישהי אמרה לי אחרי שהפשיטה אותי בפעם הראשונה: "מאיפה זה הגיע? יש לך ידיים קטנות. אל תחשוב אפילו על אנאלי" אותי זה הצחיק בטירוף

P u s s i c a t

New member
בייבי....

הוכחה אני מגדירה רק מה שאני רואה. תמונה. בבקשה. אחרת - זו מילה שלך מול..

דווקא יש תמונה

שצילמה איזו יזיזה שרצתה מזכרת... אבל אני עוד חדש כאן. לא רוצה סטינגות עלי. תמונה תבוא עם הזמן...

לורן29

New member
זוקף ממוש-היא אמרה את מילת הקסם!

תמונה! מה שמזכיר לי שמתישהו השבוע אני אמורה לפגוש צלם מסתורי...

ואולי דווקא בגלל זה

עדיף לא לשים כאן תמונה. לפחות בינתיים. יחסוך מבוכה... והתמונה? פעם היא אפילו היתה בכרטיס שלי. היום יש שם תמונה של החתול שלי

למעלה