נשיקה עושה לכם את זה ?
R r66 New member 9/12/03 #2 אני אגיד לך מה היא עושה לי אוטומטית - עיוורון . לא יודעת למה, איך שאני מתנשKת, אני עוצמת עיניים ...
ח חתולת בית מפונקת New member 9/12/03 #4 תלויי איזו נשיקה...../images/Emo3.gif בטח עושה .... עושה עושה !!
ש שָרוֹנִי New member 9/12/03 #10 אני אוהבת נשיקות באופן כללי ... וספציפי ... אבל הכי הכי אני אוהבת נשיקות במורד הצואר ....מממ...וגם על השפתיים ...
אני אוהבת נשיקות באופן כללי ... וספציפי ... אבל הכי הכי אני אוהבת נשיקות במורד הצואר ....מממ...וגם על השפתיים ...
ח חתולת בית מפונקת New member 9/12/03 #11 לא אני לא יכולה לאמר לכם. ו... ערב טוב פורנווווווווו עיקר הבית . שבתי .
ח חתולת בית מפונקת New member 10/12/03 #13 מממ שרוניקוש אני מתביישה ,אני חצי פולנייה אני בלונדינייה ד)כל התשובות נחחחחחחחחחונות פשוט לא מסוגלה לענות...(עשו טובה תחשבו קצת לבד תהיו יוזמתיות)
מממ שרוניקוש אני מתביישה ,אני חצי פולנייה אני בלונדינייה ד)כל התשובות נחחחחחחחחחונות פשוט לא מסוגלה לענות...(עשו טובה תחשבו קצת לבד תהיו יוזמתיות)
P principeza New member 10/12/03 #14 אוחחחח בטח עושה את זה! וביחוד כשהנשיקה באה ממשהו אהוב , לעצום עיניים ולהתנשק...
bali New member מנהל 10/12/03 #15 בעקרון - כן, בהחלט! כמובן שאני מדברת על נשיקות של אהבה ולא על נשיקות מהדודה של הסבתא של האמא של...