נשיקה ראשונה - מתי ?!

dana327

New member
נשיקה ראשונה - מתי ?!

אני עוד מעט בת 18 ואף פעם לא התנשקתי .
אני לא בדיוק מתביישת בזה אבל גם לא מתגאה ..
היו לי כמה פעמים שהייתי בקשר עם בחורים אבל בגלל שאני לא ילדה שנותנת את עצמה לכל אחד , תמיד חיכתי לרגע "הנכון". בסופו של דבר הרגע הנכון לא הגיע!
אולי בגלל שחיכיתי יותר מידי זמן ואולי בגלל שהם סתם חארות שפתאום לקחו את הרגליים וברחו, בלי שום סיבה.
השאלה שלי היא כזאת , ואני רוצה שתענו לי בכנות!!!
כששומעים כזה דבר , המחשבה הראשונה שעולה בראש זה ילדה חסרת ביטחון כזאת.. ? שאף פעם לא הייתי עם מישהו ולא יודעת מה זה?
אני עוד מעט מתגייסת , ושם אני רוצה לפתוח דף אחד בנושא הזה. וחשבתי לעצמי מה אנשים יחשבו כאגיד להם את זה?

135791

New member
הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל 18 מסיבות

דומות, היו לי הזדמנויות ופשוט הרגשתי שבא לי לחכות למישהו "הנכון".
לא מתחרטת על זה וזה מעולם לא הפריע לאף אחד. ואפילו להפך, אמרו לי שאני מנשקת טוב

עשי רק מה שטוב לך, לא מה שטוב לאחרים.

מי שבאמת רוצה אותך יתן לך את הזמן שאת צריכה!

אל תמכרי את עצמך ללחץ הכל בסדר תהי נאמנה לעצמך...

Mr Blue Sky1

New member
כל דבר בעיתו

את עושה בשכל שאת מחכה לרגע המתאים, כי נשיקה זה לא דבר שמתאים לכל רגע.לכל אחד זה קורה בגיל אחר.
בנוגע לשאלה שלך, את ממש לא חייבת לספר לאנשים שזו פעם ראשונה שהתנשקת.את יכולה גם כן לספר, אבל בכל מקרה אין לך סיבה להתבייש בזה וקשה לי להאמין שיפסלו אותך בגלל שלא התנשקת עד היום.
אם ישאלו אותך אם זו הנשיקה הראשונה שלך, תעני בכנות שכן.ואם מישהו ידחה אותך בגלל זה, תדעי שהבעיה היא אצלו וממש לא אצלך.
אגב, אני התנשקתי בפעם הראשונה בגיל 19 (אם זה מנחם אותך).

LIRON4141

New member
דנההההההההה

הרגע הנכון עדיין לא הגיע ואת כבר בת 18..אז מה??!!,זה שזה אולי קצת מבאס אותך כי זה כיף לחוות נשיקה ועדיין לא חווית את זה,זה מובן,תתנחמי..זה עוד יגיע..כל עוד תפתחי בנים ותהיי את,אני בטוחה שיבוא הבחור המתאים והנכון,ושתחוו רגש,שאותו תביעו באמצעות נשיקה,תאמיני בזה וזה יבוא,רק אל תהיי נואשת זה לא טוב ולא בריא ומביא תוצאות שליליות.
זה יפה מאוד שעוד לא התנשקת כי לא הרגשת שזה נכון,שזה מתאים,זה אומר שעדיין לא חווית משהו הדדי אמיתי שמצדיק עבורך-נשיקה,זה אומר שאת בחורה עם ערך וכבוד כלפיי עצמה!,יש לך חשיבות למגע.
וממש לא קשור לחוסר ביטחון,שוב עוד לא פגשת את הבחור שנוצר ביניכם משהו מספיק מיוחד/רציני/נכון שיוביל לנשיקה.
כשתפגשי בגבר שיתאים לך,זה יבוא,ואם יקח לך זמן עם המגע הוא יחכה לך. בנים שבורחים מבנות שלא מתנשקות מהר,אילו בנים שמחפשים מגע נטו מאותן בנות. גבר שיתעניין בבחורה באמת וירצה איתה משהו רציני יחכה עם הנשיקה,כי יש לו חשיבות כלפיי הבחורה.
תהיי בטוחה עם עצמך,תהיי שלמה עם עצמך,המילה בושה לא משחקת פה תפקיד.אני אישית חושבת שזה ראוי להערכה ואני תופסת ממך.
כמו כן נשיקה זה דבר כה מיוחד..זה חיבור מדהים,ולא מעט אנשים ממעיטים בערך של זה ולכן עושים זאת בתדירות גבוהה וסתמית מה שפוגם בקסם של הנשיקה.
כשמתנשקים מאהבה זה הדבר הכי ממלא ומדהים שיש,כשמתנשקים סתם כך זה ממש ריק,זה מיותר,זה סתמי,זה לא טהור,זה כמו לבזבז אבקת קסם.
נשיקה ללא רגש היא לא נשיקה,היא סתם מגע מבוזבז.
כמובן שכל זאת מנקודת המבט שלי,מזווית הראייה שלי.
תלכי זקוף,תרימי את הראש למעלה,ואל תשתרללי בצבא
.
גיוס נעים,קל וטוב מותק!

יןםיןי

New member
נגיד לך מנקודת מבט של גבר

מנקודת מבט של גבר אין לו בעיה להתנשק עם אף אחת ואם הוא דלוק עלייך אז בכלל. וואלה תזרמי אל תפחדי לצאת זולה תנצלי את מה שאת יכולה עכשיו ואת תהיני מזה.

שלום

אם לא התנשקת, סימן שלא מצאת את המתאים לזה רגשית. זה ודאי מה שיחשבו, את לא צריכה להתבייש אבל גם לא צריכה לספר כל דבר לכל אחד כי יהיו אנשים שיבינו את זה לא נכון.

שזה מקסים

וגם - אם הגבר הוא ראוי, הוא ירצה מאד להיות הראשון שיגרום לך לא רק להתנשק - אלא גם להתאהב.
הוא שם. תזכרי שבתוך שדה הקוצים מחכה לך הפרח. אל תחששי להישרט, כי הפרח הזה - נועד להמשיך ולפרוח...

טוב שזה רק נשיקה,במקרה שלך

יש גרוע מזה.
רבים הם אלה התוהים למה הם עדיין בתולים בכלל בגילך,כאילו מי שלא מזדיין בגיל 15 עובר על החוק.
עדיף גרם של בגרות עם כל התחלה מאשר גרם של היסטריה.לא מתאים לך להגיע למגע עם בחור כשאת בשלה ומבושלת?
(הנשיקה הראשונה שלי היתה בגיל 16 והלכתי להקיא אחרי זה.נראה לך כלכך בוגר ומוכן...?)

yahid26

New member
נשיקה ראשונה ,מתי?

הנשיקה הראשונה בדרך כלל היא מגיל 15-16 והילך היא נשיקת ניצני האביב נשיקת הלבלוב והבתוליות היא מגיעה כשבחור/גבר, בחורה/ אשה נערה פוגשת מישהו שעושה לה פרפרים וכשהיא לבד רק ממחשבה עחיו היא מתרגשת, כנראה ששלך עוד לא הגיעה עדיין ותגיע זה בטוח! יום טוב לך http://www.timg.co.il/tapuzforum/images/Emo13.gif

dana327

New member
תודה רבה לכולם! לא ציפיתי

לכאלה תגובות .. החזרתם לי את הבטחון שנעלם לי .. :)

למעלה