נשימה -שאלה

מ א י.

New member
נשימה -שאלה

קרה לכם פעם שהרגשתם שאתם נושמים עמוק מדיי? לרוב אני נושמת שטוח ביום יומיים האחרונים אני מלאת תובנות ואהבה ובטבעיות התחלתי לנשום עמוק הבעיה היא שזה כאילו יותר מדיי עמוק כאילו אני רוצה לבלוע את כול העולם אבל זה יותר מדיי הרוח כבר קצת מציקה לי בפנים אבל אני לא יכולה להפסיק מה אתם אומרים זה בריא?

מ א י.

New member
הבנתי מה הקטע

זה לא שאני נושמת עמוק מדיי פשוט בדר"כ אני רגילה יותר להוציא אויר מאשר לקחת אויר ועכשיו זה התהפך , אני לוקחת את כול העולם ואישתו פנימה אבל לא רוצה להוציא.. בא לי לחבק ולקבל חיבוק
אני מניחה שאם אתן קצת אמון הנשימה תתאזן ותהפוך יותר קלה אספר לכם אם יהיו חדשות הלכתי לכתוב לילה טוב.

הכוכבת

New member
נשימה עמוקה זה מצויין

תעשי תרגילי נשימה...עד שתרגישי שזה נכון לך...בהצלחה

מ א י.

New member
הבנתי עוד

הבנתי שזה נובע מהפחד לאבד את כול הוואו הזה שגיליתי בתוכי את הדרך המדהימה שאני צועדת בה לא רוצה לשחרר אולם אני חוששת שזה יתיש אותי וכאב הראש כבר התחיל להגיע , הרגשתי אותו צריך לתת אמון גם בזרימה של התובנה והאהבה מסתבר..:) אני רוצה לשתף אתכם במשהו משהו שקורה לי בשנה האחרונה הולך ומתחזק וקורה לי חזק משתנה בימים האחרונים מין החלטה פנימית עמוקה שינוי מהותי קטבים שמתחלפים לחיות מאהבה אני מרגישה כמו נק' ליזר שעושה דרכה וצבע הדרך שלי משתנה מאדום לכחול לסגול לא יודעת איך להסביר אני פשוט חותכת את הדרך ועוברת לחיות מאהבה זה כמו שפעם הייתי מרצה אחרים ובבת אחת זה השתנה ללהיות נאמנה לעצמי עכשיו אני יודעת שאני עוברת מלחיות מהפחד ללחיות מאהבה פשוט כך אני מרגישה את זה יודעת את זה בכול תא בגופי וזה וואוו

אושרת28

New member
למאי היקרה...!!!!!../images/Emo24.gif

מאחלת לכולם שתזרח עליכם השמש כל בוקר מחדש.!!! המישיכי לגלות בתוכך את האור האין סופי... ואמן שתדליקי אותו עד בלי די.. נורא כייף לקרוא את מה שכתבת בידיעה שעוד אנשים כך מתחברים אל האור... אנחנו שליחים של האור האין סופי... שקיים בכולנו ,,, ואם אנחנו נתחבר לאהבה המקיפה את כולנו.. נגיע אל מעבר להר... אוהבת אותכם את כולכם בזכות מי שאתם.. את האמת אני פעם לא הייתי מעיזה לדבר כך , צריך להגיע לכניעה מלאה בתוכנו על מנת לזכות לעוד אהבה ואהבה מהקוסמוס שרק נותן ונותן ורוצה שניקח! וזו האהבה שנמצאת מעלינו בוקר וערב, נמצאת אצל האנשים היקרים לנו הגיע הזמן כי למעלה אין זמן, שכולם יהנו מההשתקפויות שיש לכם אצל הכי הכי מהאנשים הקרובים לכם! שנה טובה ומוארת לכל בני ישראל...

איל באש

New member
מדהים, איזה יופי, תודה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

את בדרך נפלאה של גילוי, של התחדשות, צמיחה , ולבלוב. תובנה מדהימה גילית היום, ועוד הרבה בדרך, מחכות לך , כמתנות על הליכה בדרך הבחירה, על השינוי וההשתנות. זהו מעבר מתוכנת האנוש הישנה לחדשה.

sovlanit

New member
מ א י ,תודה

ששתפת אותנו. ממני אלייך-
ו -
את בדרך הנכונה . בהצלחה

מ א י.

New member
תודה יקרים על התמיכה והעידוד../images/Emo140.gif

הלוואי שכולנו תמיד נעודד ונעטוף זה את זה . יום נפלא ושמח

ניני5

New member
מאי, את בתחילת הדרך לתובנות

רוחניות, לכן הוואו מאוד חזק ומשמעותי. זה כמו לגלות את עוצמת האהבה. עם הזמן הוואו קצת יעבור, והדברים יופמנו בך. מעכשיו לא תהיי שוב אותו אדם כפי שהיית. אין דרך חזרה. אם קודם חיית בחושך, עכשיו את חיה באור. תחווי את זה עד הסוף. תני לזמן לעשות את שלו. תמיד תוכלי להוסיף עוד תובנות על אלה שיש לך היום. כל החיים הם תובנה אחת גדולה. כל עוד אנחנו חיים אנחנו לומדים משהו חדש. הצמא לידע לתובנה עמוקה לא עובר עם הגיל. אין לגיל שום השפעה על זה. יש לך עוד המון מה לגלות על עצמך, ויש לך את כל החיים לעשות זאת. יש לי חברה שהגיע לתובנות רוחניות עמוקות בעזרת ידיד. וכל חברותיה מלפני התובנות כבר לא עיניינו אותה. היא נאלצה לחפש חברות חדשות שמבינות אותה. זה טיבעי שיעלו פחדים עם השינוי. כל שינוי גורר איתו פחדים. הם עוברים במשך הזמן כי אנחנו מסתגלים אליהם. אם עולים פחדים חזקים. יש לומר כמה פעמים ביום בקול רם מול הראי, עם נשימות עמוקות: אני הולכת בדרך הנכונה. אני בדרך הנכונה להשיג את מטרותי. אני כל הזמן פוגשת אנשים שמתאימים לי. אני אור ואהבה. אלה משפטים מרגיעים ונכונים למצב הביניים שאת נמצאת בו עכשיו. בהצלחה.

למעלה