נשימה עמוקה ו.....

פלסטיק

New member
אמרו הכל...כמעט

אולי לא כדאי להסתכל על זה במונחים של "טוב" או "רע". אם זה היה "טוב" אז בסדר, אם זה היה "רע" בטוח שזה לא היה אסון גדול אז הגיע הזמן שאם כולם סלחו לך תסלחי גם לעצמך. פשוט את צריכה לשחרר את עצמך מזה ולהמשיך הלאה, מה שהיה היה, . רק תדאגי לעתיד, לתיאום הדדי של ציפיות שלך ושל אותו בחור.

הענקת רסיסים של אושר

על שום מה את חשה רע? בעקבות הטלפון? בעקבות ה"בגידה" בבעלך בעקבות ההנאה שלך? הענקת לבחור נכה כמה רגעי אושר שלהם לא יזכה הרבה בחיוו , נתת לו לחוות לאחר הרבה שנים כי הוא עדין מסוגל לענג אישה. הענקת לו רגעים נפלאים שאותם לא ישכח ומעצם חווית ההנאה שלו נהנית גם את אני לא רואה פסול או דבר רע, ולמצפון שמיסר אותך אין מקום במקרה הזה. גלית

ארזזז36

New member
רסיסים חומד

ראשית אני מסכים נמרצות עם איש המערות. אם הייתי במקומו של האיש הזה הייתי שמח שאישה נעתרת לי ולו רק כך. להרגיש גבר שוב שנית, הבחורה שהתקשרה.. תחשבי, מה יש לה להתקשר. בואי נניח שהוא סיפר לה. אולי ידידה שלו? מה אכפת לה שנגע? מה אכפת לה שזכה לאושר? רוצה אותו רק בשבילה? תלות....... כואב לה שהוא רוצה מישהי אחרת.. בקיצור-פסיכית היא והתגובה המפגרת שלה (ועוד להתקשר - פיחס) לא שווים את ההתיחסות שלך או את הפגיעה שלך. את נהדרת, ובעיקר בגלל שזה לא בא מרחמים.. אמיתי

למעלה