נשימה עמוקה ו.....

כתבת כל כך יפה ונכון.

כולם חושבים שאני כזו נשמה טובה שהולכת ומבקרת אותו ויושבת איתו מתוך רצון טוב להיות איתו ולמעשה אני עשיתי משהו רע.... אבל פתאום אתם מאירים לי את הדרך באופן שונה ממה שחשבתי וטוב לי יותר. וכפי שכתבתי. אני כבר לא מרגישה עם מה שעשיתי כבת זונה.

עיניים

New member
../images/Emo141.gif תודה על המילים

של כולכם, נעים לקבל פירגון. אבל הכי נעים לקרוא את המשפט האחרון שכתבה לי רסיסים של אושר. הכי שמחה על המילים: "אני כבר לא מרגישה כבת זונה". היה שווה כל אות.

להצטער על שום מה????../images/Emo12.gif

על זה שיש נשים לא הכי חכמות בלשון המעטה ומשועממות המוציאות סתם את החשק לבוקר הזה! והכוונה על אותה הבחורה שהתקשרה.....(וכאלה לא חסר לצערי...("המאיימות")! רסיסונת יקירה-לא עשית דבר רע! הכל נעשה מתוך בחירה של שני הצדדים ולא מתוך כפיה....להיפך עוד הוכחת חברות טובה מהי?! המשכת לבקר למרות כל אלה שזנחו! ועל כך מגיע לך"ח-ח" בעאגה(בטוח שיש שגיאה בהיגוי) הצבאית-חיזוק חיובי!!! היה מה שהיה -הניחי הכל בצד והמשיכי לרקוד ולפזז אל החיים-את אישה מדהימה!!!

כן. לפחות בזה אני גאה

שהמשכתי לבוא ולבקר אותו, לטייל איתו למרות שזה קצת מסורבל וקצת לא נעים.

אטיוד5

Active member
היי סגולה

את בסדר גמור. יותר מבסדר גמור. את מלאך. מלאכית בעצם. יש מלאכיות נקבות? אם אין, אז את הראשונה. לא עשית כל רע. וזה שלא סיפרת לבעלך ולאמא עד הסוף - זה גם בסדר גמור. ובלי שראיתי אותך - את יפה. גם עם עודף קטן במשקל. נפש יפה. בפעם הבאה שאת ברחובות, תני קפיצה.

איך אני אוהבת הודעות שגורמות לי

לחייך.... אוהבת אותן הכי בעולם. ופספסת אותי. הייתי ברחובות ביום שישי :)

אטיוד5

Active member
לא היה כל כך בשביל מי

את כולן נשא הרוח האביבי הירוק. והנבואה כידוע, ניתנת בימינו רק לשוטים טפשים. בכל זאת, מדי פעם אני לא מתאפק, עומד בפתח וצועק וצורח ומתנבא, וכל מה שאני מקבל זה הרחקות וגינויים : כמה אני אטום. כמה אני לא רצוי. כמה אני חסר רגישות. כמה אני מבחיל. כמה אני "אמיתי" - כן, במרכאות! אז עדיף להתחבא.

פחחחחחח לא מתאים לך!

בכלל לא מתאים לך !! אני דווקא הייתי מגיעה ומראה לכולם איזה בן אדם מיוחד אתה. היית יכול להראות שתחת המעטה הציני מסתתר אדם מקסים. מקווה שבפעם הבאה תגיע.

אטיוד5

Active member
מתאים לי מאוד ...

לא להכנס לגוב לביאות. אני לא מיוחד עד כדי כך. הכוחות הורבאליים שלי במציאות די חלשלושים. מקווה שהן התפכחו אתמול ושלשום. כבר יש מספיק רמזים פה ושם כדי להבין שחלפה הסערה. ובאותה הזדמנות - ליבי לכן, הנופלות בפח, (גם אם ´מגיע´ לדעתי האידיוטית וחסרת הרגישות). מכל הלב המעיק שלי.

עיניים

New member
ואף-על-פי-כן

ולמרות הכל, אני מאלה האוהבות אותך, כי אני יודעת, ממש יודעת שלעולם אין כל כוונה רעה אחרי דבריך. קורה שהאמת שלך - שונה, ועוד יותר קורה שכאשר מבטאים אותה בקול רם - היא נשמעת נורא באזני האחרים. מסקנות? יש אולי להסיק מהנתונים,,,

אם אני הייתי אותו גבר נכה

הייתי אסיר תודה לך לכל חיי על שנתת לי להרגיש שוב שאני לא שבר כלי גמור. ומי שאיפשרה לאחר להרגיש כך, לא עשתה שום רע, לא חשוב מאיזה זוית בוחנים את הענין.

סליחה, עלי זה לא מקובל

היא לא נמשכת אליו ונותנת לו למזמז אותה רק מתוך רחמים? זה אפילו יותר ממעליב. ואיך לדעתך הוא מרגיש לאחר שהיא אמרה לו שהיא נפגעה. הפתרון (לדעתי) במקרה והוא אינו מוצא מישהיא שרוצה אותו באמת. להזמין נערת ליווי .

איפה שמעת רחמים?

היא הלכה איתו היכן שהרגישה שמתאים לה, ולא עשתה מה שלא היה לה נוח. לעניין זה מה שאני הרגשתי מדבריה שהיא רצתה באמת שימשיך, עד שגמרה. לא חשתי בדבריה בשום התנשאות, רחמים, זלזול או כפיה, להבדיל. חשתי בנתינה נקיה של עצמה בגבולות שהתאימו לה באותו רגע, וההתלבטות היתה אם הגבולות היו נכונים או לא. כך לדעתי לפחות.

תקשורת.. שאינה מילולית.

לעיתים, קיימים מצבים שבו התקשורת המילולית "אינה מספקת את הסחורה". אני מניח, שבסיטואציה שנוצרה ביניכם, הוא כל כך רצה להתרפק ולהודות על טוב ליבך בהיותך שם לצידו, כאשר כל האחרים כבר נטשו. ואת, כל כך רצית לעטוף באהבה... לתת לו מליבך... להביא פרחים? שוקולד? לספר לו בדיחות? להחזיק ידיים? מגיע רגע שהכל מתגמד. חייבים משהו נוסף.. משהו אישי הרבה יותר, מגע נפש בנפש. ונתת למגע האולטימטיבי לצאת ולהתממש, מגע של נשמה בלב, הענקה במלוא מובן במילה. גופך הגיב כפי שהגיב כי זו תגובה טבעית, אין בכך להפחית מהמתנה שהענקת לו. מחלצות המגע פיזי הן רק מחלצות - היתה שם אינטימיות בין נפשות. ובאינטימות כזו - אני תומך. אין לך במה להתבייש, די להיפך. אינני מכיר הרבה אנשים שמסוגלים לנתינה ברמה שכזו. זאב.

למעלה