נשים

misteranderson

New member
נשים

מהיום, אין יותר תירוצים! כשאני מגיע הביתה אל תגידי לי: "גיהצתי כל היום, לא היה לי זמן להכין אוכל..."

Anusha

New member
הייתי...

לוקחת מגהץ, ומגהצת על החולצה- "לא מכינה לך יותר אוכל!"

Anusha

New member
כמה חבל...

תחזור לגור אצל אמא. או לחלופין...תלמד לבשל סופסוף!! אחרת לא תשרוד...

תראי

או שהכלבה תשתלט על המטבח [ כלומר את, אני, או כל אחת עם וגינה] או שהם ימותו ברעב. במילים אחרות- תני להם למות:)

Anusha

New member
נכון

לבשל הם לא יודעים, ז"א הם ימותו ברעב. ומכייוון שיהיה חבל שהאוכל יתקלקל, ניתן אותו לילדים הרעבים באפריקה

לא רוצות לבשל? אל תבשלו.

הרי ידוע שגדולי הטבחים הם גברים, ונשים פשוט לא יודעות לבשל. כלומר הן יודעות, אבל רק דברים שגרתיים. מתי מוכרחות לנסות מתכון חדש שמצאו בספר בישול? כשהן מכינות ארוחה חגיגית לכמה עשרות אורחים. אז צריך חלוקת עבודה, שכל אחד יעשה את מה שהוא טוב בו. הגברים יבשלו, הנשים ישטפו כלים.

Anusha

New member
אז שיהיה לכם בכיף...

תבשלו לעצמכם ארוחות גורמה. אותנו תעזבו בשקט! נ.ב. ותקנו מדיח כלים...

Anusha

New member
תנסה לגשת למוכרת...

בחנות למוצרי חשמל ותבקש מדיחת כלים... (הלוואי שהיא תסטור לך!
)

Anusha

New member
לא...

כי אין דבר כזה מדיחת כלים! לא סתם קראו לזה מדיח כלים... ושוב...הלוואי שמישהי תסטור לך כבר, שתצא מהסרט שלך שיש דבר כזה. עלק מדיחת כלים...

Anusha

New member
עויינות מצד הנקבות עושה לך את זה?

חכה זו רק ההתחלה...
אגב... אתה תמיד יכול למצוא עוד דברים שעושים לך את זה
כמו לשטוף כלים, להכין אוכל ולהגץ...תגלה את הפלאים שבזה!

בשום אופן לא!

תהיה ג'נטלמן, אל תיקח לה את העבודות שהיא כל כך אוהבת וטובה בהן. את הבישול תיקח על עצמך כי זה דורש אינטיליגנציה, אבל לגהץ, לעשות ספונג'ה ולשטוף כלים? אם תעשה את זה תגרום למסכנה להשתעמם סתם. אז תעשה לה טובה, קח עיתון ושתה בירה בזמן שהיא מבדרת את עצמה בתליית כביסה.

Anusha

New member
דווקא עכשיו תליתי כביסה...

ומשום מה זה לא בידר אותי בכלל.
אה נכון שחכתי...לא אני אמורה לעשות את זה, אלא הזכר שבבית
--- או יפה...ככה זה מבדר!

מנהל, נא לחסום אותה.

לפני שתכניס לשאר הנקבות רעיונות לראש, מה שיגרום לשתי בעיות: 1) יהיה צורך לתת לכולן כאפות. 2) בגלל המקום המוגבל בראש שלהן, הן עלולות לשכוח דברים חיוניים כמו איך לעשות ספונג'ה.

למעלה