האגו הגברי נפגע? ככה דוחפים אתכם למטבח ולתלות כביסה, אה?
A Anusha New member 13/10/06 #42 האגו הגברי נפגע?../images/Emo13.gif ככה דוחפים אתכם למטבח ולתלות כביסה, אה?
A Anusha New member 13/10/06 #8 ../images/Emo6.gif ומייד אחרי זה תגרמי לו להקיא (יענו "תעזרי" לו כי הקינוח בטח לא יהיה טעים לו ), זה יגרום יותר נזק.
../images/Emo6.gif ומייד אחרי זה תגרמי לו להקיא (יענו "תעזרי" לו כי הקינוח בטח לא יהיה טעים לו ), זה יגרום יותר נזק.
S somebodddy New member 13/10/06 #12 אני יכול להבין מה קורה פה? נקבות הפורום החליטו להתמרד? מי בכלל נתן להן אישור להחליט דברים?
פ פגע רע סדרתי New member 13/10/06 #15 מיוחד ל-Someboddy! ניתוח הפחתת IQ בחצי מחיר! כמה זעצים חשמליים, כאפות עם נבוט ולובוטומיה, ואתה כמו חדשה, ואפילו תאמין שהרבלייף עובד!.
מיוחד ל-Someboddy! ניתוח הפחתת IQ בחצי מחיר! כמה זעצים חשמליים, כאפות עם נבוט ולובוטומיה, ואתה כמו חדשה, ואפילו תאמין שהרבלייף עובד!.
פ פגע רע סדרתי New member 13/10/06 #16 שכחתי: תשלום רק אחרי הניתוח. הכלל אצלי: לא הפחתת- לא שילמת. תשלום של 100 ש"ח בלבד, שזה אומר 5000 שטרות של 10 אגורות (אלה עם התמונה של יצחק בן צבי).
שכחתי: תשלום רק אחרי הניתוח. הכלל אצלי: לא הפחתת- לא שילמת. תשלום של 100 ש"ח בלבד, שזה אומר 5000 שטרות של 10 אגורות (אלה עם התמונה של יצחק בן צבי).
I imash New member 13/10/06 #17 להרבלייף יש הוכחות שהיא עובדת לך יש הוכחות שאתה עובד? אולי רק נדמה לך?
פ פגע רע סדרתי New member 13/10/06 #18 סליחה, זה פורום הומור שחור? ההוכחות שהרבלייף עובדת הן אכן בדיחה טובה, אבל מה שחור בה?
ל לוחם חופש New member 13/10/06 #48 ../images/Emo6.gif הרבלייף... אני מאמין בפיית השיניים יותר מאשר בחברה הזאת
S S u p e r S h e e p New member 13/10/06 #23 איזה נקבות הפורום? ../images/Emo163.gif מי מכיר אותן בכלל? ואגב, אם כבר התמרדות, אז לעשות את זה בסטייל (ענבל, יונתן בשיא, וכל שאר הקיבוצניקיות המאממות )
איזה נקבות הפורום? ../images/Emo163.gif מי מכיר אותן בכלל? ואגב, אם כבר התמרדות, אז לעשות את זה בסטייל (ענבל, יונתן בשיא, וכל שאר הקיבוצניקיות המאממות )
ב בשיא הטבעיות New member 13/10/06 #29 ../images/Emo9.gif מה עובר פה? פמיניזם בפורום? לא שזה מפריע לי...כל הג'ובניקים פה במילא נקבות ככה שזה לא יזיז להם...
../images/Emo9.gif מה עובר פה? פמיניזם בפורום? לא שזה מפריע לי...כל הג'ובניקים פה במילא נקבות ככה שזה לא יזיז להם...