נשים

פברואר68

New member
נשים מפרגנות מחמיאות וחברות טובות

איכותיות ויש גברים מפרגנים איכותיים חברים טובים מזמן עברנו את הגיל של הבנות נגד הבנים לא?......... " תסתכל מי החברים שלך ואומר לך מי אתה "

משפט שכלל לא מתחברת אליו...

אני רוכשת "חברים" (מכרים) מכל הסוגים וכאן באה השאלה מה ההגדרה מהו "חבר" אז נכון את אלה שבחרתי כחברים הם ממש בודדים אך יש לי סביבה גדולה של מכרים שאני מתנהלת איתם ביומיום שהם הרוב סביבי ומהם אני חוטפת את האכזבות אך אינם מוגדרים ה'חברים אז מה תשפטי אותי לפי המכרים שלי?

פברואר68

New member
לא שופטת אף אחד

בדרך כלל האנשים שאדם מתחבר אליהם מוצא משהו משותף איתם ואולי גם דומה להם והם דומים קצת לו ויתכן מכאן בה המשפט "ספר לי מי החברים שלך ואספר לך מי אתה "

פברואר...

אנו בוחרים חברים שיש בהם הפכים מאיתנו כלומר טפוסי התנהגות או חשיבה אחרת משלנו כדי להעשיר אותנו או להתחזק מכם ואולי אשמע מתנשאת דרכי עוברים הרבה אנשים שעל אף שמודעת למחזוריות הזו (לקח לי שנים להבין) אני לא מעמידה גבולות והרגשנות מחברת אותי אליהן ונמצאת שם עבורן ומן הסתם אחרי שהחושך שלהם עובר מתגלה הפרצוף האמיתי שלהן ושם אני ברוב המקרים מתאכזבת אז נכון שיש לי את האפשרות לנפות עם מי להיות בקשר אך לא כל הסובבים אותי ממש חברים שלי אך הם סביבי ובחיי אז ניתן לשפוט או לקשר את המשפט שכתבת? לא בכל מצב

לצערי את צודקת

אשה לא יכולה לפרגן בלב שלם לאשה אחרת <רובן, לא כולן>. במיוחד אם היא באמת נראית טוב. בתמימותי, עד לפני כמה ימים חשבתי לגמרי אחרת, אך התברר לי מה בדיוק מה הנשים שבחיי חושבות עלי. כמו מישהי שכתבה פה, גם רוב החברים שלי הם גברים. לפחות הם לא מקנאים ומלכלכים מאחורי הגב. אשה יכולה להיות החברה הכי הכי טובה שלך, אך לעולם לא תדעי מה באמת היא חושבת עליך <ערס השווה את האשה לכלבה, אני משווה אותה לנחש> חברות אמיתית וכנה בין נשים היא מאוד מאוד נדירה . כל החברות שלי איכזבו אותי במידה זו או אחרת כאשר באמת הייתי זקוקה לעזרה. מי שהיה לצידי בתקופות הקשות הוא החבר הכי טוב שלי, נטול קנאה ואינטרס. יודעת שהרבה יתקפו אותי כאן, אך זוהי דעתי. הבהרה קטנה- פעם הייתי נותנת את כל כולי למען חברה. היום לצערי לאחר שנכוותי, השתניתי.

כמה נכון.

כל ה "חברות" שלי אכזבו אותי. בעצם מעט מאוד נשים היו חברות שלי. בעצם מי שיש אלו נשים שהכרתי בילדותי או שהייתי בצבא. ומאז..סופגת אכזבות מנשים שתמיד מנסות להעביר ביקורת כדי לתת לעצמן בטחון עצמי נשבר לי מהאינטרסים של כולן הקנאה והתחרות. חושבת שלשמור מרחק זה התשובה.

Dardar63

New member
וואי וואי וואי

כמה קלישאות, כמה מבט אישי פגוע יש בחלקו בהודעה שלך ובחלקו בתגובות. ואני יכולה לאמר רק- שאלוהים תשמור... אולי זו הגישה שלי לחיים , אולי הבשלות שלי , היחסית( אפשר לקרוא לזה גם זקנה..), יש גברים שמתנהגים כך, יש נשים שמתנהגות כך. לאסוף את כולם בערמה אחת ולחפש מכנה משותף נראה לי כמו הפתרון הקל מידיי. הלא נכון, והמסיר ממך כל אחריות, אפילו לא לבחירת החברים/רות שלך. וזו ההגדרה הכי עדינה שיכולתי לחשוב עליה. לא יכולה שלא לנסות לעשות אקסטרפולציה להודעה שלך ולבדוק בספרות אם הגן האחראי לחוסר הפירגון נמצא על הכרומוזום הנשי או הגברי...... חוזרת למילים הראשונות שלי - וואי וואי וואי.

R a c h e li

New member
מחפשת חברה ביאוש../images/Emo7.gif

אחת שלא תהייה לי חלשה שלא תהייה קטלנית אויששששש זה כואב
שתדע לפרגן לא כשרה (מה יש אפשר גם לא להיות הדוק לדת
) שלא תצוד לי דבר, חוץ מג'וקים
ושתעדיף לשתות קולה מאשר דם רחלי מי רוצה להיות חברה שלי
(לא קראתי תגובות שמעלי
)

למעלה