נשים שחיות בסרט

נשים שחיות בסרט

למה לנשים אין חוש הומור? למה הן חושבות שברגע שמתחתנים איתן יש להן זכות להיות משטרת המחשבות ולהעניש על כל מחשבה שלא נראית להם?

חשבתי שרק אישתי ככה, אבל מסתבר שזאת תופעה עולמית. יש איזה אתר בבריטניה שהעלה תמונות של קלי ברוק ואיזה טוקבקיסט בריטי מטומטם שהגיב שם רשם שהוא היה עוזב את אשתו ואת הילדים בשביל לילה אחד איתה ( אחרי שתראו את התמונות תראו שאי אפשר באמת להאשים אותו...)
http://www.feeder.co.il/article-a-h...f-his-house-over-an-online-comment-1000891272

מסתבר שאשתו גילתה את התגובה והכונפה החליטה באמת לקחת את הילדים ולעזוב אותו.
ואני אומר – ברוך שפטרנו. הוא לא בגד, הוא לא נגע, הוא לא מימש, הוא סתם התבדח באינטרנט, גם זה כבר אסור? זהו, אסור לו להמשך לאף אישה יותר לעולם כי הוא נשוי?
יודעים מה, בשביל לילה אחד עם הבחורה שלי מהחלומות, גם אני הייתי מוכן לשים בצד את האישה והילדים לערב אחד. לגברים יש צרכים, זה הטבע, אין מה לעשות.

נשים הן באמת כל כך חסרות ביטחון שהערה אחת יכולה לגרום להן לפרק את המשפחה? אם אתם שואלים אותי, הרווח הוא כולו שלו. נראה שבכל מקרה היא לא הייתה כזאת מציאה...

למה עצבים ?

אם ההתנהלות של הזוג נראית לך לא תקינה למה שלא תפנה אליהם באמצעות האתר ותנסה לסייע להם לפתור את המשבר ?

מיקושה

New member
פעם לפני כמה זמן קראתי מאמר

אני זוכרת הייטב את המשפט הבא..וברשותך אשתמש בו..
הקרנף אינו יודע שהוא קרנף שובניסט וגזען, גם אם ישימו את המראה מול פניו הוא אפילו לא ידע.
זה אתה.

לשאלתך , זה מותר להתבדח באינטרנט כל זמן שאתה וירטואלי שהרי לא תעיז לומר על דפי הפייסבוק שאישתך "כונפה" .. או שאין לה חוש הומור ושהיא מתנהגת כמו משטרת מחשבות.
מודה..גם אני לא הייתי אוהבת כזו תגובה קבל עם ופייסבוק אם בעלי היה מעלה בדיוק כמו שלא אביך אותו בפני כולם כשאראה תמונה של איזה בחור צעיר נמרץ ושרמנטי..דא?..לעומת זאת..כאןןןן
אצטרה..

246 As is

New member
לעומת גברים שלא?

שמת לב איך אתה כותב על אישתו?
מבלי להכיר אותה כלל!!! או את הרקע והיחסים שלהם.
וההכללות שלך לגבי נשים חסרות ביטחון ומשטרת מחשבות........ כל אחד מדבר מאיפה שכואב לו.
מציעה לך להתעסק בעובדה שנראה לך שאשתך כזאת ולא בכל היתר.
ואם אתה עצבני - יש סדנאות ואפילו חדר כושר.

wild orchid

New member
לא, כי הגברים פשוט מלאים בבטחון עצמי...

אתם בכלל לא עושים דרמות כשהאישה שאיתכם בוהה באיזה גבר חצי ערום ומזילה עליו ריר, במיוחד אם הוא דוגמן צעיר שנראה (תמיד) הרבה יותר טוב מכם. לאאאאא, מה פתאום!

טוב שיש מקומות כאלה ש....

שאתה יכול לפרוק את התסכולים שלך.
אבל הרגת אותי במיוחד עם ״לגברים יש צרכים״.....
תן לי לתקן אותך: לכווווולם, גברים ונשים יש צרכים.
וכדאי שתהיה מודע לזה כשאשתך שתחייה תגיד :
״ אוחח....בשביל לילה איתו הייתי עוזבת את בעלי והילדים״.
אומרת את זה כדי שתהיה מודע, שלא תיפגע חלילה מדבריה
ואולי אפילו תפרגן לה משהו קטן מהצד.

HappilyMarried

New member
הגעתי מהראשי, ואם זה מה שקרה, זה נשמע כמו

הקש ששבר את גב הגמל.
אני בטוחה, שיש במערכת היחסים בינהם מספיק סיבות לפרק את החבילה, שמן הסתם כתבה דמגוגית לא תבחר להתמקד בהן.

ואם הבעל מטומטם מספיק לכתוב בתגובה שמקושרת לעמוד הפייסבוק שלו, שבתמורה לסטוץ הוא היה מוותר על הילדים שלו, כנראה שבאמת לא מגיע לו לגדל אותם.
אין לי עדין ילדים משלי, אבל אני בטוחה שאם בעלי היה מתבדח ככה על חשבון הילדים הייתי מפוצצת עליו. אם היה כותב משהו כמו "מה הייתי עושה לה" או "יש מצב להחליף את אישתי לאיזה לילה" אפילו שזה מקושר לפייסבוק זה לא באמת היה מזיז לי, אבל מה שהוא בחר לכתוב עבר את גבול הטעם הטוב ואף עבר את גבול הטעם הרע.
לא חושבת שזה היה מספיק בשביל לזרוק אותו מהבית, אבל זה לא היה עובר בקלות.
ועכשיו כשאני חושבת על זה, גם אם לא באמת הייתי זורקת אותו מהבית (כפי שהוא לא באמת מכר את המשפחה שלו בשביל סטוץ), כנראה הייתי כותבת שם בדיוק את אותה תגובה שכתבה אישתו, כי מגיע לו להפסיק לנשום לרגע כשהוא קורא את התגובה שלה, בדיוק כפי שהיא הרגישה כשהיא קראה את התגובה שלו.

דובי1401

New member
אישית...

דווקא לא כל כך איכפת לי אם חבר שלי יגיב על מישהי שנראית טוב... אבל איך שהוא התבטא...? קצת נסחפנו לא?
וזה לא באנונימיות, פאקינג כל הפייסבוק יודע שאתה מוכן לוותר על אישתך והילדים חח
קיצר, יש גבול

yaeli54

New member
צודק מאוד, אני ממליצה לך

למהר לאשתך ולהראות לה את מה שכתבת כרגע.
אם היא תצחק מזה - אישה כלבבך.
אם היא תברח עם הילדים - הרווח כולו שלך!

ספר לנו מה היה.

Apotheosis

New member
בגידה זה לא חוש-הומור..

אשתך יכולה "לבוא לקראתך" ולתת לך לצפות בבחורות אחרות - ולהתעסק בזה "בעצמך" מה שנקרא:)

ויכול להיות שאישתך סובלת ממה שרוב הנשים סובלות ממנו 0 חוסר תשומת לב כשאתה חוזר הבייתה - תן לה קצת זמן, שב איתה לשיחה קצרה - תסביר לה מתי אתה עייף, מתי אתה לא יכול לשוחח איתה כרגע - ותסביר לה שמה לעשות - היא לא היחידה שמושכת אותך - אבל היא יכולה להיות היחידה שתאהב ותבין אותך -זאת אישה אמיתית - ובה שווה להשקיע מעט זמן ותשומת לב.. לא הרבה, קצת. :)

בהצלחה.

אתה לגמרי צודק.

אני חושבת שצריכה להיות משטרת המחשבות.
כל מחשבה לא מתאימה <של נשים כמובן> מצריכה עונש כבד...
ואם אפשר אז מאגף ה-BDSM

מחשבות של גברים תמיד לגיטימיות.

Hermineh

New member
לא כולן ככה. אני מפרגנת לבעלי חופש מלא

להביע את דעתו על כל מה שבא לו וזה כולל בחורות שהוא חושב שהן סקסיות. לא מאיים עלי בכלל שהוא רואה משהו יפה במישהי. להיפך, אם אנחנו יושבים איפשהו ואני רואה מישהי יפה אז אני מצביעה עליה (בלי שהיא תראה) ושואלת אותו לדעתו.

HappilyMarried

New member
יש הבדל ענק בין להגיד על אישה שהיא סקסית

ולפנטז עליה, לבין לכתוב בפייסבוק- "הייתי זורק את אישתי ואת הילדים בשביל לילה איתה"
היית מפרגנת גם על התנהגות שכזו?

Hermineh

New member
בגדול לבעלי אני מפרגנת גם את זה. יש לו חוש

הומור מפותח גם ככה. הייתי עונה לו בפייס: קלי צלצלה ומחכה שתגיע, ארזתי לך את המזוודות. אבל כנראה שההיא מהסיפור יודעת עם מי יש לה עסק והיא יושבת על הרבה מרירות עוד קודם לכן.

SHIT

אותי זרקו מהבית בגלל מישהי שנראית הרבה פחות ממנה.

עם אחת שנראית כמוה? לא הייתי מבזבז תא אחד במוח לענייני ספק.

ואני בטוח שגם כמה מהנשים כאן לא היו זורקות אותה מהמיטה.

באמת אישה יפה מאוד,

למעלה