נשים קטנות הכי יפות :)

eyalush001

New member
../images/Emo42.gifנשים קטנות...

במקרה של קיילי חביבי זה נכון

רק קיילי או נשים נמוכות בכללי?

וברור שקיילי יפה!!!!!!
אתץה חדש פה או שאתה אורח????ברוך הבא אם אתה חדש..........

G O O D M A N

New member
רק קיילי..

אה וגם את... ( אוווווווו).. סתם , לא היה איכפת לי לראות אותך ולהגיד לך אם זאת רק קיילי נראת טוב..

p i n g o

New member
בואו נשאיר את זה ככה?

|מנסה למנוע עוד שרשור ארוך, מיותר ומייגע|

חחחח.....שאלתי לא כי רציתי לדעת על

עצמי אלא על נשיםנמוכות בכללי-תגידו לי כאלו אתם מכירים נמוכות? הם יפות?|

eyalush001

New member
סיכום....

קטן ועליז גדול ומרגיז
וזה לא תופס לגבי הכללללל...

../images/Emo41.gifעזרהההההההההה!!!!../images/Emo41.gif

זה לא קשור לקיילי אבל אני מחפשת ולא מוצאת בשום מקון חומר על החושים של העטלפים למישהו יש? למישהו יש תמונות של עטלפים לעבודה שלי?אני חייבת להשקיע כדי שהמורה תאהב אתה עבודה כי נכשלתי במבחן והעבודה הזאתי תציל לי את הציון ככה היא אמרה.....לא משנה מה אני עושה וכמה אני מתכוננת אני לא מצליחה במבחן בביולוגיה פשוט לא הולך לי.......אז תעזרו לי בבקשה, אנהחנו לומדים על חושים(תודה לאל עברנו חומר!!!!!!!!!!) ואני צריכה לעשות עבודה על חושים מיוחדים שיש לחיות......... מישהו יכול לעזור לי בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה?

p i n g o

New member
סקייטרית...

אם את צריכה למצוא תמונות של משהו, דבר ראשון תנסי בגוגל. אפשר למצוא שם המון תמונות, ובעיקר בנושא כזה רחב כמו עטלפים... וכמו שאמרת, הנושא הזה באמת ממש לא קשור לפורום, ובשביל זה יש את שרשור ה
... אז לפעם הבאה.... וצירפתי לך דף חיפוש של תמונות של עטלפים, שלא תגידי שאני יותר מדי

חחחחחח.... כן אבל לא מצאתי את הoff

איפה הוא? ההוא למטה עם המעריץ המפגר של מייקל ג'קסון? תודה רבה!! אני חישפתי בנענע תפוז ו-וואלה ולא מצאתי........ וואלה שכחתי את גוגל!!!* חובטת במצחי* תודה!!!!!!! לפעם הבא אניאזכור לשרשר לשרשור OFFתעשה כזה כול כמה ימים או כול שבוע נכון? אגב מה עם הסיכום השבועי?

p i n g o

New member
יש לך שרשור ../images/Emo32.gif חדש מלפני יומיים

והסיכום יגיע או היום בלילה או מחר. פשוט יש לי היום בערב בגרות במתמטיקה, אז אני רק קופץ לפה מדי פעם לראות מה קורה ואין לי ממש זמן להכין את הסיכום
תסלחו לי הפעם, נכון?

anais18

New member
אני בת...

וסתם קפצתי לבקר.. קיילי ממש מתוקה ואני מכירה המון בנות קומפקטיות שהן יפהפיות (יש המון מפורסמות שהן קטנטנות - למשל בנות הסדרה "מכושפות", אבריל לאבין, נטלי אימברוליה, לוסי ליו ועוד המון..) אני אישית קומפקטית בעצמי וזה כיף :)

למעלה