נשים-עם קנאי?

נשים-עם קנאי?

הקשיבו למיקרה שהיה לפני יומיים לחברתי: היא יצאה עם בחור נחמד,וכשלא הסתדר בניהם,הם החליטו לשמור על קשרי ידידות. הכירו לו מישהי אחרת והם יצאו אולי שבועים עד שגם בניהם לא הסתדר,וחברתי החליטה לנסות לחדש שוב את הקשר עם הבחור. אז הם שוחחו וקבעו להיפגש,ויומיים טרם הפגישה חברתי שלחה לבחור הודעה בסגנון-"היי זוכר שניפגשים כן?",כעבור שעה וחצי היא קיבלה תשובה-"ברור". היא אכן חשבה שזה הבחור כתב לה אבל רק לא הבינה למה התשובה הייתה כזו קרירה וקצרה. בדיעבד הסתבר שהבחורה השניה איתה יצא,היא שהייתה ליד הפון שלו בזמן שהתארחה אצלו וראתה את ההודעה,ופשוט לא רצתה שהוא יפגש עם אחרת מלבדה..כלומר גם הם כבר לא בקשר זוגי,היא עדיין רצתה שאת הסופש הוא ישאיר לבילוי איתה. עשתה לו סצינות שם וקינאה בסגנון-"היא חשובה לך יותר ממני" וכאלה.. מה דעתכם? האם נשים הם באמת כפי שהרוב חושבים שהן קנאיות כלפי הגבר ? שהן מוכנות להילחם באחרות רק שלא יתקרבו למה שהן באמת רוצות אף על פי שהבחור בכלל לא קשור אליהן בקשר זוגי? מי מכן ניתקלה בסיטואציה כזו? בנים,גם אתם יכולים להביע דעה ולשתף.

תגובה

יש אנשים מכל מיני סוגים, גם בגברים וגם בנשים. אסור להיות בקשר זוגי עם מישהו אחר כשיש בן-זוג, אבל ידידים מותרים ככל שנרצה.

soony1989

New member
ימותו הקנאים חוץ ממני

חחח בצחוק אבל זה דיבילי להיות קנאי למרות שיש בזה טיפה הגיון כי בכל טירוף יש מעט מן ההגיון

בריט23

New member
אני שמעתי על בחורה ש........

היה לה חבר ובקיצור הוא היה בקשר ידידותי עם איזו אחת שהיתה מאוהבת בו כשחברתו שמעה על כך, היא הלכה מכות עם הבחורה הזאת וגם הציבה לבחור ההוא אולטימטום: "זה אני או היא." הוא לא היה מוכן לכך שהיא תתן לו תנאים ושאל אותה מה מפריע לה שיש לו ידידה שאוהבת אותו, בסוף כשהם לא הצליחו להתפשר על כלום, הם נפרדו. אחר כך היא התחילה לצאת עם בחור אחר שתפס אותה קצר והיא התאהבה בו קשות, יום אחד (בתחילת הקשר שלהם) נודע לה שהחבר שלה דיבר עם איזו בחורה והיא עשתה לו סצינות קנאה, הוא עוד יותר התעצבן עליה שהיא בכלל מרשה לעצמה לקנאות לו ככה ולא רצה לדבר איתה, היא היתה צריכה להתחנן אליו בשביל שישלימו, הוא היה בוגד בה והיא ידעה זאת, אבל אמרה:"העיקר שאני אוהבת אותו." כי היא הבינה שאם היא תציק לו הוא לא ישאר איתה ורצתה להחזיק אותו לצידה בכל מחיר. היום הם כבר כמעט 9 שנים ביחד ונשואים, לא יודעת אם מתוך הרגל זה לזו או מתוך אהבה. בכל אופן, היא השיגה את שלה, הבחור הזה שהיא כ"כ אוהבת איתה וישאר איתה כנראה לכל החיים.

זו לא במיקרה,

הבחורה שנשואה לאהוב נעורייך או שהתכוונת למישהו אחר? כי אם הוא בגד והתייחס אליה ככה והיא נשארה איתו וקינאה לו..חבל ועצוב מאוד. קינאה הורסת.

בריט23

New member
כן, זו היא ולא אחרת.....

ככה אני יודעת שהיה בתחילת הקשר שלהם, אם זה נמשך? אין לי מושג, לא כ"כ נראה לי. כי בכל זאת, היום הם נשואים ויש להם ילדה. שמעתי מלא מעט אנשים שאישתו (כלומר - זוהר) זו שסיפרתי עליה היא בחורה קצת סנובית וגאוותנית. אז זה מוזר - שעם כל הגאווה שלה, היא נתנה לגבר לרמוס ככה את כבודה. (ובלי שום קשר לזה שהם נשואים היום)..

נשים וקנאה..

אני קנאית מאוד. כרגע אין לי אף אחד, אבל כשיהיה לי אני אשתדל לעבוד על זה
לא יצא לי להיות בסיטואציה כזו אבל בכל אופן לא הייתי עושה מעשה כזה. בכלל הבחורה המדוברת חצופה שהיא בכלל פתחה הודעה בפלאפון של מישהו אחר. אגב, מה נסגר בסוף?

מה שהיה לפי מיטב הבנתי,

זה שהבחורה ההיא שהתה אצלו באותו הרגע בזמן שהוא היה במיטבח או משהו,ובדיוק התקבל הסמס מחברתי,ולכן היא ענתה בשמו בכזו ציניות וקרירות. לפי מה שהבחור סיפר,זה שהיא עשתה לו סצינות קנאה של "או אני או היא" ומי חשובה לו יותר,וביקשה בכל תוקף שאת סוף השבוע הזה הוא שומר אך ורק עבורה,שוב למרות שאין בניהם שום דבר רומנטי. היא לא הייתה מוכנה שייצא עם אחרת ושהבילויים והיציאות שמורים לה ורק לה. מצידו של הבחור,הוא הסביר לחברתי את העיניין ובחר להישאר עם אותה ידידה מעצבנת ורכושנית רק כדי לא לפגוע בה,והוא עוד ביקש מהחברה שתשלח לו הודעות בבקרים ולא בערב מחשש שהיא לא תיראה בטעות ושוב תהרוס.. מיותר לציין שחברתי זרקה אותו לקיבינימאט
זה באמת מרתיח תגובה כזו של נשים שלמרות שהן כבר לא עם אותו בחור-בכל זאת הן רכושניות כלפיו,כאילו אסור לו להכיר אחרות ולהן הבלעדיות עליו.

A d i 23

New member
האמת שנשמע לי מאד תמוה..

מכירה את המשפט, אין עשן בלי אש ? אז גם כאן.. נראה לי מאד תמוה, שהוא טוען שהקשר ביניהם ידידותי כשעם החברה שלך הוא חזר לצאת. כאילו מה, הידידה שלו תקבע לו מתי לצאת ועם מי ?! לא נשמע שהוא מתייחס אליה כאל ידידה. מה עוד, שהיא חיטטה לו בפלאפון, הגיבה בשמו, והוא עבר הלאה כאילו כלום ? לא העיר לה ואפילו העלה חשש שזה יקרה שוב בפעם הבאה. אני פשוט לא מוצאת כל הגיון למה שאותה אחת תעשה סצינות קנאה לידיד שלה כי הוא רוצה לצאת עם מישהי, אלא אם כן היא יותר מידידה.. "או אני או היא ?!" אבל היא רק ידידה שלו ! מאד מאד תמוה בעיניי.. ולא משנה כמה רכושנית היא. והשיא מבחינתי שהוא נכנע לאותן סצנות רק כדי לא לפגוע בה וביקש מהחברה שלך (איתה הוא התכוון לצאת) לא לשלוח לו הודעות בערב מחשש שהיא לא תראה ותהרוס ?! הוא חושש ממנה ? טוב לדעת שהוא נותן דין וחשבון לידידה שלו, אותה הכיר לפניי זמן קצר. שרוני, לא נראה לי שהיא חושבת שהיא רק ידידה שלו, אלא קצת יותר מזה.

האמת,

הוא אמר לחברתי שאותה אחת היא "זוגתו ליציאות",זה מספיק מרתיח כדי שהיא תעיף אותו לקיבינימאט. הוא טען בפניה שהם בקשר לא מחייב שכזה ושהם צריכים למצוא הזדמנות אחרת להיפגש... רוקד על שתי חתונות כניראה זה העניין פה.

shirazlovemor

New member
לדעתי

קנאה זה רגש נורמאלי ולגיטימי שמתלווה לזוגיות ולא בהכרח רק אצל נשים. גם גברים וגם נשים מקנאים לפעמים. כשאנחנו מאוהבים במישהו אז כואב לנו לראות אותו עם מישהו אחר וזה הגיוני לחלוטין.

בסדר..

תחושה טיבעית שיכאב לנו לראות מישהו שאנחנו אוהבים כשהוא יוצא עם אחרים. אבל כל עוד אין בניהם קשר רומנטי-זה בסדר שהיא תתערב לו ותענה בשמו,תנהל את חייו ותסגור לו אופציות לצאת עם אחרות? תמיד אומרים שאישה מקנאה לאחרת..כניראה שזו באמת דוגמא טובה.

shirazlovemor

New member
להתערב לו בצורה כזאת

ולענות בשמו להודעות שלו זו באמת הגזמה. לא בסדר..

למעלה