נשים נשים

א י ל ה

New member
טוב

אז היה לי קרייסיס קטן לפתור, אז הפניתי לרגע את הראש לכיוון השני וכבר הפרא פורע לאחרות? והאחרות לו?? פחחחחחחחח באמת, לאן הגענו! ואני כבר רציתי לעשות לו עיני אילה... א י ל ה אל תטרחו, אני אשב לי בחושך, ואני כבר אקבל (...) בקבר.

לי-אור.

New member
למה

בקבר, אם אפשר להתחיל כבר מעכשיו? ואולי לך יש מלחייה? לי-אור קורס מקרמה למתקדמים

לי-אור.

New member
עוד פעם

השמונה הזאתי? מה יש לכם אתם , לא יכולים להחליף נושא? לי-אור רגישה. במקומות הנכונים. ובעלת חוש הומור. ותחביבים.

א י ל ה

New member
תגידי

אז מה ההובי שלך? בואי תספרי לנו. ווי לאב יו לי-אור. א י ל ה הולי הובי

pere-bar

New member
איילה פולניה????

זן נדיר. תעשי לי עיניים בחושך מבטיח לזהות אותך לפי הרכות... בואי לערבב גנים עם פרא ספרדי רותח

א י ל ה

New member
פולניה

זה עניין של הגדרה. פרא, תרכך אותי? א י ל ה לבנה לבנה וחלקה חלקה

pere-bar

New member
החלקה שלך

נעימה נעימה.. מבטיח ללטף המון.. לפעמים זה יתקשה. פרא פורש לישיבה וחולם על הגדרה אחרת...

א י ל ה

New member
תלחש לי

את ההגדרה האחרת שלך? ככה קרוב קרוב באוזן? ותיזהר עם הלשון, שלא לא תיגע בטעות. א י ל ה לא הולכת לישיבות ואוהבת גם בעמידה

אפי לוג

New member
100 ש"ח

זה התקציב החודשי על הגאי ההוא. נראה לך הגיוני להחליף גאי בזיו?

א י ל ה

New member
אם

הוא סוס, אני ארכב עליו. אם הוא אריה, אני אשאג איתו. אם הוא ג´ירף, אני אעלה איתו לגבהים עצומים. אם הוא נחש, אני אלקק איתו בלשון. אם הוא פרא, אני אתן לו לצוד אותי. כי אני... א י ל ה

אפי לוג

New member
אם

לדוד משה היתה פרה היו קוראים לי היום: שטראוס או גד או סתם, החולבת הקטנה... בא לי מהלבן הלבן הזה

ד נ ו נ ה

New member
תגידי שחקנית

בשביל מה בדיוק גררת אותי לפה? למשחקים הטפשיים של הפורום הדבילי הזה? לא מבינה אותך. אני עסוקה בדברים רצינים ואת מפריעה לי. טוב באתי ראיתי כתבתי הייתי ואל תפריעי לי יותר.

למעלה