נשים נשים מנהלות יפות כלכך חדות כלכך מתמסרות זו לזו מלטפות מענגות בכלל צריכות אותנו? אנא תצרחו....
P pere-bar New member 22/1/02 #1 נשים נשים מנהלות יפות כלכך חדות כלכך מתמסרות זו לזו מלטפות מענגות בכלל צריכות אותנו? אנא תצרחו....
נ ניב המגניב New member 22/1/02 #4 זיוי שחקנית אילה וכל השאר לא צריכות ולא בטיח עם לשון חדה כתער כמו שלהן יכולות לעשות המון כסף ניב (שמתחיל בתרתי)
זיוי שחקנית אילה וכל השאר לא צריכות ולא בטיח עם לשון חדה כתער כמו שלהן יכולות לעשות המון כסף ניב (שמתחיל בתרתי)
ה השחקנית הראשית New member 22/1/02 #6 אני בכלל שחקנית דו - לשונית שחקנית גם היום צריך לשאול איפה לשים ת´לשון?
א א י ל ה New member 22/1/02 #5 פרא´לה איפה בדיוק נשים נשים? ובאופן ספציצי, איפה אתה שם נשים? א י ל ה עושה חנדל´ך
P pere-bar New member 22/1/02 #7 איילונת אני מחונדל אליהן לא יכול לזוז בלעדיהן ואיפה את מצמידה פרא רעב ליופייך
ה השחקנית הראשית New member 22/1/02 #8 פסטטטט התבלבלת. היום אלי מתנפים לא לאילולה שחקנית מתחילה לביית פראים
ה השחקנית הראשית New member 22/1/02 #24 אממממ בא - ולינג.. לינג מכירה אותה זאתי עם השיער השחור נו.. הסינית הזאתי שחקנית עוברת לכדור-יד אוהבת לעבוד עם הידיים
אממממ בא - ולינג.. לינג מכירה אותה זאתי עם השיער השחור נו.. הסינית הזאתי שחקנית עוברת לכדור-יד אוהבת לעבוד עם הידיים
א א י ל ה New member 22/1/02 #9 אני מצמידה פרא רעב לכל מקום בו הוא יוכל לשבוע... זה לא ברור? זה באיבר הזה בגוף, הכי הגדול, אתה יודע, איפה שיש הכי הרבה נקודות השקה רגישות, נו... איך קוראים לו? כן. עור. ככה קוראים לו. לשם אני מצמידה. א י ל ה עם אינסטינקטים חייתיים
אני מצמידה פרא רעב לכל מקום בו הוא יוכל לשבוע... זה לא ברור? זה באיבר הזה בגוף, הכי הגדול, אתה יודע, איפה שיש הכי הרבה נקודות השקה רגישות, נו... איך קוראים לו? כן. עור. ככה קוראים לו. לשם אני מצמידה. א י ל ה עם אינסטינקטים חייתיים
P pere-bar New member 22/1/02 #12 נקודות השקה? חשבתי על שתי הגבעות הרכות חמות, מפתות, שופעות עסיס מתוק ומול פי המשתוקק מחייכות ובאות לנשיקה... פרא מתחת לעור
נקודות השקה? חשבתי על שתי הגבעות הרכות חמות, מפתות, שופעות עסיס מתוק ומול פי המשתוקק מחייכות ובאות לנשיקה... פרא מתחת לעור
ז זיו בת סוגריים הפוכי New member 22/1/02 #13 מתחת לעור זה סקביאס, לא? זיוי [ויש גם תשובה לאריה גור. לא להחמיץ]
ז זיו בת סוגריים הפוכי New member 22/1/02 #15 והן גם מגרדות כשמבקשים. זיוי [ד"ר זיוי, בית החולים תל השומר]