נשים מעשנות !

bigdon10

New member
נשים מעשנות !

אישה יפה אשר מעשנת גורמת לי לזקפה מטורפת.

יש משהו סקסי כל כך בזה ...אבל גם יכול להתפרש קצת כלא ברור ......

לא יודע , אישה עם סיגריה ביד/בשפתיים פשוט תקבל ממני סקס של פעם בחיים.

MisterMi2

New member
אני הולך להיות אכזרי עכשיו

כבר הכנתי אותך בכותרת, כי בסך הכל אני מנסה לכתוב לך מכוונה טובה לעזור לך להבין את העולם הזה עמוק יותר. הדרישה היחידה שלי היא שתבלע כוס מים, ואיתה גם את הכבוד שלך, ופשוט תקרא... ללא ביקורת וללא מגננה. אני הולך לכתוב לך הרבה עכשיו בנושא שמפיל המון גברים ונשים שרוצים להתחיל להיכנס לעולם הזה. בוא נדבר על מערכת יחסים של שולטים ונשלטים וגם על הסטיות האנוכיות שלך. מה זאת סטייה אנוכית מול סטייה חיובית?...סטייה אנוכית היא מתחת למודע היום יומי שלך, היא חלק דומיננטי במיניות שלך, והיא מתפרצת ולא נשלטת (כביכול, נדבר על זה), רוב הסיכויים שאדם ממוצע שלא חקר את עצמו, לא יידע להסביר את הסטייה האנוכית ומאיפה באה או אפילו ירגיש חרטה, או שזה משהו שיש להסתיר. בשורה תחתונה, ישנו דחף. דחף שהמיניות שלך והאישיות שלך קשורים בו, ולא סתם יש לו כל כך הרבה כוח. ליתר דיוק, הדחף מעכב אותך מלהתפתח כאדם, להתקדם הלאה מהתחושה האנוכית של סיפוק עצמי של יצרים ודחפים וסטיות אנוכיות. כשאתה מדמיין את עצמך בסיטואציה שכתבת, אתה שם את עצמך בראש סדר העדיפויות. זה לא ציות, זאת לא ענווה, אין פה דבר שעשית למען מי שמולך, מלבד להפוך אותה לחפץ הפנטזיות שלך. אתה פשוט, תקוע. במציאות, הגיוני לך שאישה תהנה לעשן ולאפר לידך ועליך? לא! זה פשוט לא אמיתי...אתה צריך, כדי להתפתח כאדם, לצאת מהמקום הזה. עליך להתעלות מעל אותם סטיות אנוכיות, ולגדול הלאה, מעבר לאדם שאתה כיום. כי סטייה שלילית כזאת ביסודה מעכבת. אבל ברגע שתגדל מזה, תוכל אתה לשלוט ברצון הזה ולהנות מזה שבעתיים. וכך תהייה לך סטייה חיובית, שלא תזיק לך אלה רק תפעיל מנגנוני הנאה. ופה, ועכשיו, ורק עכשיו! מגיע הכלי המושלם לעשות את זה. אתה צריך להניח את האגו, את הפנטזייה, את הסטייה...להניח הכל ולשחרר מכל התחושות השליליות האלו, לטובת ה-ג-ב-י-ר-ה שלך, לא למענך! וזה ממש לא פשוט, סמוך עלי. צריך לזה אימונים, צריך כאב, צריך להשריש הרבה מהתובנות דרך שיחות וגם דרך הגוף. אבל זה מה שמציע העולם הזה, התעלות. ויש לה מחיר...

qwertyu124

New member
לגמרי לא מסכים איתך

קודם כל, לקחת את מה שהוא כתב ליחסי שליטה (אמנם זה כתוב בפורום יחסי שליטה, אבל יש מקרים שאנשים כותבים שלא לנושא הפורום, בעיקר כאלה שכותבים בפעם הראשונה פה, ועוד יותר מכך, כאלה שכותבים את אותה הודעה ב 3 פורומים שונים בתוך 5 דקות).
לא רק זה, אלא שגם הנחת שהוא נשלט (ולמה ששולט לא ירצה לראות את השפחה שלו מעשנת? אולי בגלל שזה לא בריא, אבל מספיק אנשים מתעלמים מהנושא... ממילא אני לא מבין מה אנשים מוצאים חיובי בסיגריות, אז אולי המעשנים יוכלו למצוא סיבות).

לא הבנתי מההסבר שלך מה זו "סטייה חיובית", אבל אולי יהיה לי יותר קל להבין אם במקום "עישון", נכתוב "עקבים".
אני יכול (בערך) להסביר את המשיכה שלי לעקבים, ועדיין לא חושב שיש הבדל משמעותי בין העקבים לסיגריות בהקשר הזה.
(שאר הפיסקה)
ע"פ תוכנית שראיתי, אמרו שבזמן אורגזמה, הרגל של האישה מגיעה למצב שדומה למצב כשהיא נועלת נעל עקב. התכונה הזו מקשרת את התנוחה של הרגל לסקס, והמוח הגברי מחווט כך שיימשך לכל דבר שמזכיר סקס.מעצבי הנעליים לא בהכרח ידעו את ההסבר על האורגזמה (וגם אני לא חקרתי אותו לעומק), אבל עיצבו את נעלי העקב כך שימשכו אליהן. ככל שיותר נמשכים לנעל העקב, כך יש יותר לקוחות, שמוכנות להוציא יותר כסף. התהליך הזה גרם לברירה טבעית (או פחות טבעית), כך שייצרו את הנעל הכי מושכת שאפשר (כמובן שהאופנה משתנה, והעיצוב השולט משתנה בהתאם, אבל הכסף מניע מספיק חזק כדי שהעיצוב יתעדכן מספיק מהר. יש שאומרים שהעיצוב באופן מודע משנה את האופנה, אבל זה כבר נושא לדיון נפרד, בפורום אחר).
באופן דומה, גם את הסיגריה עיצבו כך שאנשים ימשכו אליה. אין לי מושג אם יש הסבר אבולוציוני מאחורי זה (אני חושב שמדובר רק בעניין תרבותי, אבל שוב, אולי מעשנים יוכלו לתת רעיונות אחרים), אבל זה עובד להם.
(סוף
)

לא הבנתי גם למה אתה רואה בעיה בעובדה שהוא אוהב נשים מעשנות. באופן דומה, אפשר להגיד שיש בעיה בזה שאני אוהב לקשור נשים. זה דחף שהמיניות והאישיות שלי קשורים בו. זה לא אומר שיש פה משהו מעכב, אלא להיפך, אני יכול למצוא מישהי שתהנה מהצד השני שלא אותו הדבר, וליצור איתה חיבור הרבה יותר טוב מאשר מישהי שלא אוהבת את זה. זה יכול לעזור לא רק לי, אלא גם לה, להגשים את הסטיות שלה, כך שלא מדובר בדחף אנוכי, אלא בדחף (בתקווה) סימביוטי, שמועיל לשני הצדדים.

לי נראה הגיוני שאישה תהנה לעשן ולאפר על ידו, ואני יודע שיש כאלה שאוהבים שמאפרים עליהם, ויש כאלה שאהבות לאפר עליהם (בד"כ קשור להשפלה, ו/או החפצה, אבל לא בהכרח).

אה, גם לא הבנתי מאיפה הבאת גבירה, ולמה שאתה חושב שהוא אוהב את האימונים, הכאב והחינוך-מחדש.

העובדה שאתה לא אוהב נשים מעשנות (ואגב, גם אני), לא אומרת שלא מדובר בפטיש לגיטימי. כמו שאתה אוהב להיות נשלט תחת הגבירה שלך, הוא אוהב נשים שמעשנות.

MisterMi2

New member
אני לא חושב שהבנת

לאף דבר שכתבת לא התכוונתי. לא כל כך הבנתי, אחרי קריאה שנייה ויותר אובייקטיבית על הכתוב שלי, איפה מצאת במיקרוסקופ את ההבנות האלו. רוצה לתת לו (לא לך) את דעתי על הנושא שהוא (לא אתה) פתח. לכן גם לא אסביר שוב... כי לא כיוונתי להפוך את הכתוב לדיון בפורום, אלה רק להעיר על נקודה בעייתית (ולא, לא העישון ולא הנעל). מי שרוצה ייקח מה שמרגיש לו נכון. דעה לא הורגת.
לילה טוב, ובהצלחה לך במציאת מלכה (אגב).

A לוןA

New member
אם אני מבין נכון

אז מה שאתה אומר בעצם שפנטזיות של נשלט הן דבר מיותר ומעבר לכך- מפריע ומעכב. הנשלט צריך להגיע כדף חלק אל השולט שלו, ולשרת אותו כאילו רצונותיו והפנטזיות שלו אינם קיימים והוא נמצא שם ככלי בלבד.
לא רק שהתפיסה הזו מעוותת בעיני, זה נשמע לי כמו מערכת יחסי השליטה המ-ש-ע-מ-מ-ת ביותר בעולם.
אם לא הבנתי אותך נכון- הסבר שוב את ההבדל, לדעתך, בין סטיה "שלילית" ל"חיובית".

MisterMi2

New member
אוי הברוך

איך אני יסביר?...באמת שרוצה. פשוט שהבסיס שלנו מקולקל. כנראה אי אפשר להעביר את המחשבות האלה בכתב למרות הכל, חבל. מדובר במשהו באמת בסיסי ואין שם כלום עדיין, לכן זה באמת משהו "משעמם". לא הכנסתי למה שניסיתי להעביר עוד כלום, אולי נפגש בהזדמנות באירוע ואסביר לך, אם אתה רוצה להבין בכלל.
אענה בקצרה, בכל זאת כבוד למנהל. דיברתי בדיוק (ורק על) על ההבדל בין סטייה (שלילי ומעכב בן אדם) לפנטזיה (חיובי ומענג). וכן, גם פנטזיה זאת סטייה אישית, אבל חיובית.

לא נראה לי שזה כ"כ עמוק...

סתם עוד פטיש שנובע, לדעתי, מההיבטים הפאליים של התמונה הויזואלית הזאת...

MisterMi2

New member
תשובה?

אני לא זוכר מאיפה הפיסקה (מ"המוות והפינגווין" אני חושב) , אבל התאהבתי בה:
"למה אני מעדיף שהעולם יהיה מסובך? אם העולם היה פשוט, והדברים היו כמו שהם, הייתי אני הופך לחכם. ואם היה העולם מאוד פשוט, הייתי הופך ליישות כל כך מפותחת, עד כדי ההבנה שכל מה שאני רוצה הוא למות".
בקיצור, זאת גירסא מאוד לא מדויקת מהזיכרון שלי. ולא בטוח למה כתבתי את זה, פשוט נזכרתי בזה וזה הלך חזק עכשיו אם מה שאני מנסה להעביר...

מה שאני מנסה להגיד שלא, לא הכל פשוט. וגם לבחור הזה שרץ מפורום לפורום למצוא את מה שהוא מחפש, את מסכימה איתי שהוא נע בעקבות משהו חזק אצלו?...

למעלה