לגמרי לא מסכים איתך
קודם כל, לקחת את מה שהוא כתב ליחסי שליטה (אמנם זה כתוב בפורום יחסי שליטה, אבל יש מקרים שאנשים כותבים שלא לנושא הפורום, בעיקר כאלה שכותבים בפעם הראשונה פה, ועוד יותר מכך, כאלה שכותבים את אותה הודעה ב 3 פורומים שונים בתוך 5 דקות).
לא רק זה, אלא שגם הנחת שהוא נשלט (ולמה ששולט לא ירצה לראות את השפחה שלו מעשנת? אולי בגלל שזה לא בריא, אבל מספיק אנשים מתעלמים מהנושא... ממילא אני לא מבין מה אנשים מוצאים חיובי בסיגריות, אז אולי המעשנים יוכלו למצוא סיבות).
לא הבנתי מההסבר שלך מה זו "סטייה חיובית", אבל אולי יהיה לי יותר קל להבין אם במקום "עישון", נכתוב "עקבים".
אני יכול (בערך) להסביר את המשיכה שלי לעקבים, ועדיין לא חושב שיש הבדל משמעותי בין העקבים לסיגריות בהקשר הזה.
(שאר הפיסקה)
ע"פ תוכנית שראיתי, אמרו שבזמן אורגזמה, הרגל של האישה מגיעה למצב שדומה למצב כשהיא נועלת נעל עקב. התכונה הזו מקשרת את התנוחה של הרגל לסקס, והמוח הגברי מחווט כך שיימשך לכל דבר שמזכיר סקס.מעצבי הנעליים לא בהכרח ידעו את ההסבר על האורגזמה (וגם אני לא חקרתי אותו לעומק), אבל עיצבו את נעלי העקב כך שימשכו אליהן. ככל שיותר נמשכים לנעל העקב, כך יש יותר לקוחות, שמוכנות להוציא יותר כסף. התהליך הזה גרם לברירה טבעית (או פחות טבעית), כך שייצרו את הנעל הכי מושכת שאפשר (כמובן שהאופנה משתנה, והעיצוב השולט משתנה בהתאם, אבל הכסף מניע מספיק חזק כדי שהעיצוב יתעדכן מספיק מהר. יש שאומרים שהעיצוב באופן מודע משנה את האופנה, אבל זה כבר נושא לדיון נפרד, בפורום אחר).
באופן דומה, גם את הסיגריה עיצבו כך שאנשים ימשכו אליה. אין לי מושג אם יש הסבר אבולוציוני מאחורי זה (אני חושב שמדובר רק בעניין תרבותי, אבל שוב, אולי מעשנים יוכלו לתת רעיונות אחרים), אבל זה עובד להם.
(סוף
)
לא הבנתי גם למה אתה רואה בעיה בעובדה שהוא אוהב נשים מעשנות. באופן דומה, אפשר להגיד שיש בעיה בזה שאני אוהב לקשור נשים. זה דחף שהמיניות והאישיות שלי קשורים בו. זה לא אומר שיש פה משהו מעכב, אלא להיפך, אני יכול למצוא מישהי שתהנה מהצד השני שלא אותו הדבר, וליצור איתה חיבור הרבה יותר טוב מאשר מישהי שלא אוהבת את זה. זה יכול לעזור לא רק לי, אלא גם לה, להגשים את הסטיות שלה, כך שלא מדובר בדחף אנוכי, אלא בדחף (בתקווה) סימביוטי, שמועיל לשני הצדדים.
לי נראה הגיוני שאישה תהנה לעשן ולאפר על ידו, ואני יודע שיש כאלה שאוהבים שמאפרים עליהם, ויש כאלה שאהבות לאפר עליהם (בד"כ קשור להשפלה, ו/או החפצה, אבל לא בהכרח).
אה, גם לא הבנתי מאיפה הבאת גבירה, ולמה שאתה חושב שהוא אוהב את האימונים, הכאב והחינוך-מחדש.
העובדה שאתה לא אוהב נשים מעשנות (ואגב, גם אני), לא אומרת שלא מדובר בפטיש לגיטימי. כמו שאתה אוהב להיות נשלט תחת הגבירה שלך, הוא אוהב נשים שמעשנות.