אחרי שחשבתי על דבריך לעומק
אני לא יודעת אם אתה כבר אבא או לא (ואני מודה שזמני קצר מכדיי לחפור בשירשור או בכרטיס שלך כדיי לגלות זאת) אבל אתה כנראה לא בקי ברזי גידול תינוקות בני יומם. בשבועות הראשונים לחייו התינוק לא מסוגל לדחות סיפוקים, בפרט לא תחושת רעב וצורך לאכול. תינוק לא מצוי בזמנים ומבחינתו יש אך ורק "עכשיו". ואם עכשיו אין לו אוכל והוא רעב אז מבחינתו זה סוף העולם. להשאיר תינוק רעב במשך חצי שעה זו התעללות שגם פוגעת בהתפתחות הנפשית של התינוק. אני מסכימה איתך שאין צורך בהנקה פומבית פרובוקטיבית, אבל אני לא רואה כל פסול בהנקה מוצנעת, גם כשהיא במקומות שנחשבים לציבוריים. אני הנקתי (ועדיין מניקה) את ילדי בכל זמן הכרחי. היום, כשביתי בת שנה ושלושה חודשים אני לא אניק אותה "כאן ועכשיו" כי היא כבר גדולה יותר ומבינה כשאני אומרת "את רוצה ציצי? בואי נצא / נלך למקום ההוא / נכנס לאוטו") אבל כשהם היו קטנים? מייד כשרצו - הנקתי (ופשוט דאגתי להצניע עם חיתול בד). וזו הדרך הנכונה לדעתי. אין סיבה שאמהות טריות תהיינה סגורות בבתיהן ואין סיבה שתינוקות בני יומם ימתינו לארוחות. הנקה היא הדבר הנכון ביותר לתינוק בן יומו ואני לא מביהנ איך היא יכולה לפגוע במישהו אם היא נעשית באופן מוצנע.