אני מאד אשמח אם יהיו
בקניונים, במרכזי קניות, בסופרים וכיו"ב פינות הנקה נעימות, מה שכיום אין וכפי שכבר נרשם בשרשור, יש פינות הנקה בקניונים ליד השירותים, והן (עם כל הרצון הטוב) גם נראות ככה ופינות ההקנה בשילב למרות הכוונה הטובה והאדיבות הן זערוריות וכ"כ צפופות (לפחות אלו שאני הנקתי בהן) כך שבמקרים כאלו אני פשוט מחפשת את בית הקפה הקרוב ביותר, מתיישבת, מניקה ומזמינה משהו לשתות, ממש כפי שליאת רשמה. ואין לי ברירה. עד לפני שבועיים זה היה מאד מביך אותי להניק בפומבי כי ממש לא התחשק לי שכל העולם ואחותו יסתכלו איך אני מניקה אבל היום אין כל פתרון אחר. אז התרגלתי ואני משערת שהסביבה גם כן צריכה להתרגל וגם למדתי איך להניק מבלי שהציצי שלי יהיה גלוי לעיני כל, . אז נכון שלפעמים הציצי "בורח" באמצע אבל אני משתדלת להניק כך שאני לא אהיה חשופה, ואני מודה- לא בגלל הסביבה, אלא שאותי זה מביך, עדיין. ואגב הבקבוק השאוב - הקטנה שלי מסרבת לבקבוקים. אבל גם אם מישהי תיתן בקבוק שאוב כשהיא בציבור, היא עדיין תהייה חייבת לאחר הארוחה ללכת ולשאוב (אחרת ייצור החלב ישתבש ויפגע) כך שבכל מקרה, כשנמצאים בציבור הכי פשוט ונכון זה להניק. בכל מקרה, אם את מתכוונת להניק, אני ממליצה לך בחום להיפגש עם יועצת הנקה לפני הלידה. זה יפתור לך בעיות שיכולות לצוץ כי במחלקות אין בד"כ יועצות הנקה שיודעות מה הן עושות... זה מה שאני הייתי עושה אבל לא ידעתי שאפשרי עד לאחר שילדתי.