נשים ממוצעות

FineSilverMan

New member
אבל אין העדפה בכלל לגבי היופי?

עד כמה העור שחום, תווי הפנים.
אני מעדיף פנים מאורכות על פני מרובעות, למשל.

צלשלספק

New member
תראה... מספיקות לי כמה תמונות עדכניות

או לחילופין מבט חטוף, כדי לדעת אם היא הטעם שלי מבחינה חיצונית.

אני לא בוחר בת זוג כמו "סחורה", אם אני בעניין, אני פשוט יודע.

ההתלבטות היחידה שלי כיום היא האם משתלם להציע ללקוחות מעבדי HASWELL מהדור הרביעי, או IVY BRIDGE מהדור השלישי והאם זה באמת שווה את ההשקעה הנוספת, עבורם.

מקווה שהמחשתי מה ההבדל בעיני בין בחורה למעבד מאיסטרוניקס.

FineSilverMan

New member
זה לא העניין

אתה מדבר באופן פרטני על מישהי מסויימת.
אני מדבר על משיכה לקבוצת אנשים.

בספרו של קרל סייגן "עולם רדוף שדים", כמדומני, הוא כותב על כך שבמשך עשרות שנים העברנו שוורים מקצה אחד לקצה שני כדי להשביח את הגזע... יש יתרונות למרחק גנטי בין ההורים.
אבל כאשר אנחנו באים לבחור בן זוג, לרוב נעדיף את הדומה על פני השונה.

כן, הבחורה היא לא סחורה. היא בת אדם, היא סובייקט ולא אובייקט. בעלת רגשות, מחשבות, תקוות...

השאלה שלי היא האם אנחנו מחפשים במקום הנכון.

צלשלספק

New member
אני לא ממש מחפש, אבל כשאני מוצא אני יודע.

לא התכוונתי לרמוז שאתה מתייחס לנשים כמו סחורה חלילה וחס, אבל אני לא נכנס עד לעובי הקורה בקטע של הטעם.

נניח שלבחורה X נאות הפנים המאורכות שקיבלה כגנים מהוריה, ולבחורה Y נאות הפנים המרובעות שקיבלה...
או להיפך.

הבנת.
מכלול.

אגב,
כשניסיתי "להתביית" על ה-טעם, מצאתי את עצמי נמשך במפתיע לבחורות שבכלל לא ב"טעם" בהגדרה, ולכן אני אפילו לא טורח לרדת לעובי הקורה, אלא סומך על האינטואיציות שלי.

ייתכן ואתה לא מחפש במקומות הנכונים, איני יודע. מה עוד שממה שאני מכיר אותך, אתה בחור שהוא "נישה" בהגדרה, (אנגלו סקסי) שמעוניין בבחורה שהיא "נישה", בדיוק כמוך, פחות או יותר. וזה לא קל... (אנא תקן אותי באם טעיתי, וסלח לי באם פגעתי).

אני לא אומר שאתה צריך "להתגמש", אני אומר שאתה צריך יותר לחפש את ההרגשה מבפנים, של ההתאמה, הפוטנציאל, ופחות לרדת לפרטים טכניים, שהם גם חשובים, אבל זניחים לחלוטין לכשההרגשה הפנימית של היש קליק / אין קליק גוברת עליהם.

FineSilverMan

New member
לא פגעת

בהחלט מסכים, אני מחפש מישהי מיוחדת.

אבל לא מדובר רק בי.
זה דיון כללי.

אולי בעיניך זה טכני. בעיני זה טבעי.

צלשלספק

New member
נהפוכו, ברגע שאתה מתחבר לאינטואציות שלך

כל הקטע הטכני יורד מהפרק.

לך עם מה שאתה מרגיש.

רזה, מעשנת? תזרום.

FineSilverMan

New member
זרום אתה

לא יכול לסבול עישון.
כלומר לא לאורך זמן.
לפני יומיים היתה אצלי מעשנת. עזרתי לה עם איזו עבודה.

למעלה