נשים מלאות ויותר

נשים מלאות ויותר

היי לכולן הפנטזיה שלי היא אישה מלאה או שמנה עם חזה גדול. לטעמי אישה שנראית כך היא האישה הכי הכי סקסית שיש. אם את מעוניינת אנא צרי קשר דרך המייל.

aa

New member
אני אנסה להסביר .... ../images/Emo140.gif

ואני באותה הדיעה כנראה עם אותה ההעדפה בחורה שמנה היא בחורה יותר מלאה מה"נורמה" הממוצעת לא אנורקטית כזו כמו בערוץ האופנה אחת שהיא יותר עסיסית ומלאה שיש מה לחבק, לחרמן, למזמז זה הרבה יותר כייפי - מהרזות ההן אל תבקשי או תשאלי למידות .... זה הכל יחסי - בלי נוסחאות בקיצור .... ש יהיה מ ה נ עים ונפלא ה זיון איתה והנה למשל המחשה - לטעמי על מזה בחורה מלאה וסקסית (ולטעמי גם שמנות יותר ) כבר ביליתי עם שמנות וחייב להדגיש - שממש נהניתי

aa

New member
אוליננסה להמחיש יותר ויזואלית ../images/Emo39.gif

lennie

New member
אני אגיד לכם למה

זה נשמע לי מוזר , אני בחורה מלאה( בכל המקומות) ואנשים דוחים אותי בגלל זה .

אם תסתכלי על הבחורה הראשונה

בשרשור הזה, תראי שיש לה ביטחון בגוף שלה והעמידה שלה סקסית. רוצה לאמר, שבעצם הסקסיות היא החשובה בכל הענין ולא היותך שדופה כמו בערוץ האופנה. אבל מה קורה להרבה מלאות על פי קריטריונים של סוכנות דוגמנות? הן לא שלמות עם הגוף שלהן,מתלבשות גרוע, לא מטפחות את עצמן ואז זו נבואה שמגשימה את עצמה. תראי, את יכולה ללכת לחנות של בגדי צעירות שמנמנות ולהתלבש פיגוזי. לי היתה אותה בעיה עם הלבנבנות שלי. אני מסנוורת את השמש, אבל באמת.ממש ממש לבנה. אז שנים לא העזתי ללכת בחצאיות בלי גרבונים.מפגרת. לא משנה מה שינה את העניין אבל עכשיו על הזין שלי אופנת השיזוף ואת יודעת מה? לדעתי הבטחון שאני מפגינה בהפגנת רגלי הצחורות עושה טוב לעוד נשים כמוני. שלא לדבר על גברים, הם לא רלוונטים בדיון זה.

באותו עניין אני מביעה מחאה נגד

מאמנות בסטוןדיואים שתוך כדי תרגילים מטיפות לרזון-"לכווץ למידה 34".זה נוראי בעיני כי זה מכתיב אצל הנערות קריטריון שכל כך מעט יכולות להרגיש נח. יש חתיכות במידות סמול, מדיום ולארג' ויש סקסיות בכל המידות ובכל צורות הגוף. חרוטה לי בראש אחת רופאת שיניים נתנייתית להערכתי 110 קילו של סקסיות נוטפת.

Sefy

New member
זה אני מסכים!

רק אם היא תחשוב שהיא סקסית גם אחרים יחשבו כך, ולא לבסס מה היא חושבת על עצמה על מה שאחרים חושבים

aa

New member
כנראה לא הפלת על ה- אחד המיוחד

אני אישית יכול להעיד שני עניינים : 1 - בחורה מלאה - הייתי דוקא נמשך אליה יותר 2 - ואם הייתי פוסל אותה - זה קרוב לודאי שלא על מלאותה רק מאחל לך למצוא אחד בראש שכזה - ובמהרה

Sefy

New member
יש הרבה גברים שאוהבים מלאות

ואני מסכים עם "פיה ומכשפה" במה שהיא ענתה

../images/Emo140.gifאוף עשיתם לי טוב

אני מה שנקרא טיפה מלאה ורק לאחרונה קצת יותר השלמתי עם גופי אבל עדיין כשאני הולכת אני בכלל לא שופעת בטחון ואהבה עצמית, ולא משקיעה מי יודע מה בבגדים והבלטת מה שיש לי. אני מתלבשת צנוע (לא באופן דוסי ממש לא) אבל לא צמוד בדר"כ למרות שבפנים אני יודעת שאני כן יכולה למצוא בגדים שיחמיאו לי. אני מאד מעודדת ממה שאתם אומרים פה. אולי אני באמת אפנים את זה יום אחד. כי אני לא מכוערת והרבה אומרים שאני אפילו מאד יפה ומיוחדת. אבל אני לא מרגישה ככה. ואני נורא רוצה שזה ישתנה. כי אני בקושי מקבלת מבטים ותמיד חשבתי שזה כי אני קצת מלאה או לא יפה. אבל אתם מחזקים את מה שלא רציתי אף פעם לחשוב- שהכל תלוי במה שאני משדרת- איך שאני מרגישה כלפי עצמי. תודה לכם.

Sefy

New member
Beauty is from Within

!And i'm sure you are a wonderful girl and very beautiful

*g99

New member
תרשו לי להשחיל כמה מילים..

נשים מלאות/שמנות: נשים אלו הן כמו כולם,לא פחות טובות. במיטה,יש לה המון מה לתת. אישה שמנה יודעת את מי להכניס למיטה,אחד שידע מה לעשות עם הגוף שלה והנתונים שלה. בחורף היא מחממת נהדר,אין מצב שקר. נשים שמנות הן לא פחות,הן רק יותר ויותר,אני לא צינית,אני רצינית. נשים שמנות שוות לא פחות מה"ממוצע". נ.ב. "אל תסתכל בקנקן,אלא מה שיש בתוכו",כמה שהמשפט הזה צודק.

למעלה